3 Tilbud

Skiferie Østrig

Østrig er et af danskernes yndlingssteder at holde skiferie, og her er der flotte skiområder for enhver smag, skønne naturoplevelser og hyggelig afterski. Tag med TravelBird på skiferie i Østrig!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

De fantastiske østrigske alper

Sne under skiene, den fantastiske følelse af at suse ned af pisterne med en helt malerisk udsigt til de østrigske alper. Findes der noget bedre end dette? Nærmest ikke. Velkommen til Østrig - danskernes foretrukne destination når der skal bestilles skiferie! Og det forstår man godt! Tag med TravelBird på en skiferie i Østrig, som byder på de mest fantastiske (og ikke mindst smukke) bjerge, hvor I kan boltre jer i sneen og suse ned af pisterne! Har I på jeres rejse til Wien beundret bjergene, så er det nu de skal udforskes - og hvilken bedre måde at gøre det på end på ski?

Tyrol

Alpernes epicenter

Delstaten Tyrol ligger placeret i den vestlige del af Østrig, og er den af landets delstater hvor alperne sætter deres største præg, hvilket tillader for en helt fantastisk skiferie i Østrig. I Tyrol kan I derfor finde et utal af fantastiske pister, som alle varierer i sværhedsgrad.Tilbring eksempelvis skiferien i det skønne område Igls, hvor I kan tage Patscherkofelbahn op på toppen af Innsbrucker Hausberg, som ligger i hele 1.400 meters højde. Selvom det kan virke fristende at suse ned af pisterne med det samme, anbefaler vi jer, at nyde en forfriskning (kold som varm) på en af restauranterne, mens I betragter den helt fantastiske udsigt ud over det vidunderlige alpelandskab med de mange sneklædte bjergtoppe. Det lille område Igls ligger tæt på Tyrols hovedstad Innsbruck, og I kan derfor også spejde ud over denne fantastiske by. I alt finder I her 10 km blå pister, 8 km røde pister og hele 8 skilifter, der vil føre jer op i de smukke alper. Området er også velegnet for børn, da der her er skiskoler for børn, samt et udvalg af begynderpister.

I Tyrol finder I også det dejlige område St. Johann, som byder på noget for hele familie. Området gemmer på i alt 43 km pister - 16 km blå pister, 23 km røde pister samt 4 km sorte pister! Aller pister omkranses af det fantastiske alpelandskab, som der kendetegner Tyrol, hvilket tillader den smukkeste udsigt ud over de snedækket alpetoppe. Foruden pisterne, finder I her hele 17 lifter samt 76 km langrendsspor! Området tilbyder også et livligt byliv, med en skøn og smuk bymidte, der blandt andet byder på kalkmalerier, hvilke klart er en oplevelse værd.

Salzburg

Fantastiske skiforhold i de nordlige alper

I den nordlige del af alperne gemmer den fantastiske delstat Salzburg sig, som indbyder til en fantastiske skiferie i Østrig. Besøg et af danskernes favorit-områder når det kommer til skiferie, nemlig Bad Gastein (og vi er skam ikke uenige). I dette skønne område finder I over 200 km pister som I kan boltre jer på - 60 km blå pister, 117 km røde pister samt 24 km sort pister! Udover at tilbyde pister til alpineskiløbere på alle niveauer, har Bad Hofgastein også kilometerlange langrendsruter og en udfordrende og ikke mindst sjov fun-park. Melder sulten sig som resultat af dagens strabadser, så er der rig mulighed for at forkæle smagsløgene på en af de mange pistecaféer, som alle er spoleret med den mest fantastiske udsigt ud over de maleriske alper. Kunne I tænke jer, at give jer i kast med andre aktiviteter i sneen, byder området også på masser af muligheder for at prøve kræfter med snescootere, skøjteløb og curling!

Det skønne område Zell am See indbyder også til helt fantastiske skiferier - og så er området endda et af de skisportssteder, der er mest snesikre! Området byder på et utal oplevelser, samt skiløb på alle niveauer. Zell am See tilbyder hele 53 km blå pister, 59 km røde pister og 15 km sorte pister, så uanset om I mestre skisporten eller ej, kan I finde noget for jer her. Foruden skiløb anbefaler vi jer også at begive jer ud på en vandretur i bjergene, hvor I vil opleve de mest storslåede udsigter I længe har set. Ligeledes tilbyder området også et skønt byliv med restauranter, barer og butikken, så I kommer uden tvivl til at have nok at se til!

Mere end bare ski

Der er noget helt specielt over skiferier

Selvom en skiferie i Østrig selvfølgelig handler om at stå på ski, er der også meget mere til det, end bare det. Skiferie handler også om at bruge tid med dem man holder af - hvad end det er kæresten, familien eller vennerne. Nyd en varm drik mens I betragter de mageløse landskaber og mærker solens stråler skinne ned fra oven. Sid foran kaminen mens sneen på idyllisk vis daler ned udenfor. Åh.. ja.. er der noget bedre end den helt specielle stemning man oplever på en skiferie? Nærmest ikke. Skiferie handler i den grad om hygge med dem som man holder af - og på en skiferie i Østrig har I rig mulighed for det. Kombiner det eventuelt med All inclusive i Østrig - så kan I virkelighed læne jer tilbage og nyde ferien

Efter en helt fantastisk dag på pisterne, skal I selvfølgelig samles om et fantastisk måltid - og her kan Østrig byde ind med en masse. Smag eksempelvis på retten Tafelspitz, som er det nærmeste Østrig kommer på at have en nationalret. Navnet Tafelspitz, betyder noget i stil med ‘spidsen til bordet’, og den består af kogt okse- eller kalvespidsbryst som har simret med rodfrugter - perfekt til at varme sig på efter en dag i sneen. Også wienerschnitzler præger menukortene på de Østrigske alpe-restauranter eller hvad med at genvinde varmen i kroppen med en omgang gullasch? Til dessert kan I sætte tænderne i Apfelstrudel, der i desserternes verden nok er noget af det mest østrigske som I kan komme i nærheden af. Desserten kommer i forskellige variationer, men i den originale version består Apfelstrudel af en aflang rulle af filodej med fyld af æblestykker, sukker, kanel og rosiner.

For manges vedkommende, kan man næsten ikke sige skiferie, uden også at sige afterski - og i Østrig har I rig mulighed for at dyrke det. Langs de mange skisportssteder i landet vil I finde et utal af barer som alle danner rammer for fest og glade dage. Her kan I, efter en lang dag hvor I har givet den gas på pisterne, give den gas på dansegulvet. I løbet af en aften bliver der langet mange jägerbombs, willi mit birnes (Østrigs svar på tequila) og jagatee (te med rom) over disken!

Har I allerede været på ferie i Norge og Sverige, så er den næste destination uden tvivl Østrig! En skiferie i Østrig byder, foruden helt fantastiske forhold til skiløb, også på spektakulære landskaber fyldt med sneklædte bjerge, samt masser af gode oplevelser både på og udenfor pisterne. En ting er sikkert: I vil ikke fortryde at holde jeres næste skiferie i Østrig. Lyder det som noget for nogle I kender, så forkæl dem med et rejsegavekort!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice