Drømmer du om en afslappende getaway? Vil du bytte hverdagssyslerier ud med skønne dyp i poolen på alt fra historiske wellnesshoteller i den svenske skærgård til stilfulde boutiquehoteller. Eller måske foretrækker du den svenske vestkyst. Uanset om du er ude efter et chikt spahotel eller et landligt ophold i naturskønne omgivelser, bliver du sikkert fristet til at tage en ven, din bedre halvdel eller bare en, som fortjener lidt forkælelse og en pause fra hverdagen, under armen og udforske disse smukke skandinaviske spahoteller.

Danmark huser flere smukke spahoteller, som bare venter på, at du lægger vejen forbi og bliver forkælet. Du kan også sætte kursen mod Sverige og landets kyster, som byder på et væld af afslappende spahoteller – alt fra chikke designhoteller og landlige hoteller i skønne omgivelser til historiske slotte og hoteller.

Hos Secret Escapes udvælger vores eksperter de bedste hoteller og resortet og forhandler sig frem til tilbud, som du ikke finder nogen andre steder i kampagneperioden. Så, hvad venter du på? Tag en, som du holder af, under armen og tjek ind på et skønt skandinavisk spahotel.

Aktuelle tilbud