Singlerejser

TravelBird har de bedste tilbud, specielt til dig der gerne vil på en singlerejse. Uanset om du vil på storbyferie, ud i naturen eller på wellness-ophold så rejs alene og oplev verden!

Tilbud

Vælg udrejsedato
23 Tilbud
Vil du udforske verden og opdage nye destinationer? Så er en singlerejse lige dig!

Har du længe overvejet at tage på en rejse alene men ikke turde bestille den endelige rejse? Måske har du en drømmedestination i hovedet, men har ikke fundet en rejsemakker til turen. Hos TravelBird kan du finde vidunderlige rejser, der byder på nye og spændende eventyr til dig, som tager på en singlerejse. Bestil singlerejser lige når det passer dig!

I første omgang kan en rejse alene virke skræmmende, men så snart du kommer afsted, er det fantastisk og befriende at komme på ferie alene. Her kan du gå dybere ind i dig selv og reflektere over livet. Du kan også finde nye følgesvende, som du falder godt i snak med - måske de oven i købet bliver dine venner for livet! Kast dig ud i det og find en rejse som passer til dig, og alene dine ønsker. Tænk at kunne bestemme alting helt selv, også med alle de forskellige typer rejser der ligger og venter på dig. Ønsker du at besøge en storby i Europa, tage på et weekendophold med wellness eller nyde en sommerferie på en paradis ø? Du har måske længe ønsket at se Afrikas fantastiske landskab og dyreliv på en rundtur i landet, eller tage på en Asien tur med plads til fokus på dig selv, dit velbefindende og naturen. Disse typer rejser er alle mulige på singlerejser med TravelBird.

Når du overvejer en rejse alene, kan det forekomme underligt ikke at tale med en anden part om dagenes aktiviteter og have det sociale sikkerhedsnet. Du kan være vant til at have en person du altid kan stille spørgsmål, diskutere ideer og opdage nye ting med. Du kan også føle dig nervøs, når du skal spise dit måltid alene på en restaurant, handle ind, sole eller gå en tur. Spring ud i det! Rejs alene betyder ikke, at du vil være dig selv under hele din rejse. Selvfølgelig må du foretage en del selv og opleve på egen hånd, men en rejse alene kan få dig til at prøve nye ting samt få dig til at møde andre mennesker - lokale som turister.

Populariteten på singlerejser er steget gennem de seneste år, hvilket skyldes du nemt kan opdage verden, når du vil, uden at tilpasse dig andre. En meget unik måde at udvikle sine personlige kompetencer og udforske beundringsværdige og sjove steder. Gennem din rejse vil du måske opdage, at en singlerejse ikke er din kop te, men i det mindste har du været modig nok til at prøve noget nyt og lærerigt. Dog fortryder de fleste sjældent en rejse alene, og det gør du nok heller ikke!

Destinationerne er mange

En hel verden venter på dig!

At tage på singlerejser har sine fordele - du kan selv planlægge din ferie ned til mindste detalje!

Under din ferie kan du selv bestemme hvor, hvornår, hvad, hvem og hvorfor. Derfor har du chancen for at besøge nye destinationer eller rejse tilbage til dit gamle favorit sted, som du altid har ønsket at besøge igen. Uanset hvilken rejse du vælger, har du mulighed for at tage afsted, når det passer dig bedst og i den tid hvor du har plads i kalenderen. Singlerejser er velegnet uanset hvilken type tur du vælger. Start i det mindre hvis du er usikker på, hvorvidt en rejse alene er noget for dig. En weekendtur til en storby i Europa er en god begyndelse for at teste følelsen af at være væk alene for første gang. Spadser rundt i byen, besøg museer og markeder eller tag en slapper på en cafe mens du nyder en kop kaffe. Rettere sagt - gør lige hvad DU har lyst til!

Er en storbyferie ikke i toppen på din to-do liste, kan du vælge at afholde en sommerferie i stedet. Tilbring din tid på de bløde sandstrande mens du nyder solens varme stråler og vandets behagelige temperatur. Medbring din favoritbog og spis en god frokost i det dejlige vejr. Hvis du vil på flere ture under dit ophold, kan du vælge en rundrejse. Denne rejseform er oftest lidt længerevarende, og ligeså længere væk fra hjem. Under en rundrejse vil du ikke bare opleve ét men mange spændende brændpunkter og tilbringe din tid i forskellige omgivelser som i storbyområderne, på skinnende sandstrande eller i den friske natur. Der er også en god chance for at lære nye kulturer at kende samt lære om landet du befinder dig i. Uanset hvilken destination du vælger, så er aktiviteterne mange. Du har her mulighed for at prøve noget, du aldrig har gjort før - måske vil du deltage i et madlavningskursus, tage til vinsmagning, dyrke yoga eller vandre i bjergene. Rejs alene og oplev den spændende verden der befinder sig udenfor dit hjem.

Fordyb dig i dig selv

Fortryllende oplevelser der udvikler dig som person.

Fordelene er mange på singlerejser. Specielt for dig som ønsker at vokse som person, da du har chancen for at udvikle dig og lære mere om dig selv og dine behov.

Rejse alene kræver at du træffer egne beslutninger, tager ansvar og tør at være på egen hånd. Din selvtillid vil forbedres, da du bliver mere beslutsom omkring dine egne meninger og holdninger. Det er frihed såvel som en udfordring, og noget som alle bør prøve mindst en gang gennem livet. Din selvstændighed kan også vokse og gøre de førhen svære ting derhjemme til barnemad. Derudover er rejsen en super måde at komme i kontakt med nye mennesker! Du kan også tilmelde dig diverse sportsaktiviteter, hvis du ønsker at slå hjernen fra og bruge din krop i stedet. Det kan være yoga, hvor du træner styrke og balance, eller tennis hvor konditionen bliver udfordret. Du kan også tage en løbetur på egen hånd langs stranden eller på vejene i dit ferienabolag.

Fri leg

Frihed - det bedste ved singlerejser!

Alt godt kommer til den der rejser alene.

De enkelte ture har hver deres fordel. Her er nogle af fordelene ved at tage skridtet og rejse på eventyr alene:

  • Du kan bestemme destination og hvilken type rejse du skal på.
  • Du skal ikke vente på venner eller familie. Hverken på hotellet, restauranter eller stranden.
  • Du kan nå at udforske flere steder på din rejse. Når du rejser alene har du mere tid til at besøge flere af verdens spændende destinationer.
  • Du skal ikke tilpasse dig nogen. Hverken før rejsen med alle bookinger eller under rejsen.
  • Du udvikler personlige kompetencer, og bliver mere selvstændig og selvbevidst.
  • Du prøver nye ting, du ikke ville have gjort derhjemme som at tale med nye mennesker og se imponerende seværdigheder, som du ellers aldrig ville opleve.
  • Din rejse, dine valg! Du vil måske tilbringe hele dagen på en strand og slikke sol eller have is til middag, valget er dit!
Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice