Sand, solstråler og all-inclusive

Eurostars Las Salinas, Fuerteventura, Spanien

Superior Sea View-suite

Superior Sea View-suite

Superior Sea View-suite

Superior Sea View-suite

Superior Sea View-suite

Superior Sea View-suite

Afslappet ferie med all-inclusive på Fuerteventura – tæt på stranden Caleta de Fuste, inkl. velkomstdrink med mere

På en smuk, gylden strand på den solbeskinnede spanske ø, Fuerteventura, finder du Eurostars Las Salinas – det perfekte sted at opleve de Kanariske Øers dejlige klima og berømte strande. Der vil blive værnet om dig i din smagfuldt indrettede suite med egen balkon og slående udsigt over det glinsende blå hav.

Hvad end du foretrækker at lade tiden flyve fra en behagelig loungestol ud til havet eller sætte vind i sejlene med windsurfing, får du mulighed for det i dette strandparadis af et sted. De mange muligheder for vandsportsaktiviteter på Caleta de Fuste-stranden er bare nogle af de ting, du kan tage dig til på øen. Du kan også prøve øens golfklub, besøge den zoologiske have eller tage til øens hovedstad.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser