78 Tilbud

Rundrejse

Tag på årets drømmeferie med TravelBird, og rejs med på helt eventyrlige rundrejser til alle fire verdenshjørner!
Se mere:
Valgte filtre:
78 Tilbud
Filtre Ryd

Kan I ikke bestemme jer for, om det skal være strandferie, storbyferie eller vandreferie i år? Så tag på en skøn rundrejse, hvor I kan prøve det hele og mere til.

Vil I gerne opleve en masse og få det meste ud af jeres ferie, samtidig med at I lærer en ny kultur, natur og arkitektur at kende, så er en rundrejse en ideel måde at gøre det på. Så kan I helt selv bestemme, hvad I vil lave på jeres tur, og I styrer selv tempoet. Har I lyst til at bruge en hel dag på stranden og udforske en historisk by eller ældgamle kulturskatte dagen efter? Skal I bruge dagen på at vandre i en billedskøn naturpark, eller vil I hellere besøge områdets dygtige producenter og tage på vinsmagning? Det er op til jer! Husk dog at medregne transporttid mellem destinationerne, samt tid til et lille hvil eller pusterum – det er jo stadig en ferie, og der er ingen grund til at haste rundt mellem destinationerne. Vælger I en af TravelBirds rundrejser, har vi allerede sørget for, at I har nok tid til det hele!

Det kan dog være uoverskueligt selv at skulle lægge hele programmet for en rejse på flere uger – der er så mange muligheder! Derfor har TravelBird udviklet nogle rejsepakker, hvor programmet for rejsen er afgjort på forhånd, og hvor der er sørget for guide, transport, aktiviteter m.m.. Så skal I bare pakke kufferten og glæde jer til jeres næste eventyr!

Eksotiske destinationer

Brasilien, Indien, Nepal, Thailand, Mexico, Bali… hvor vil I gerne hen?

For mange er en drømmerejse lig med en ferie til et af verdens eksotiske rejsemål, hvor der er mulighed for at stifte bekendtskab med nye, spændende kulturer og pragtfulde landskaber.

De fleste pakkerejser til de fjerne verdenshjørner har allerede et fastlagt skema, og med god grund – har man aldrig været der før, kan det være svært at vide, præcis hvad man skal se, hvordan man kommer rundt og hvor lang tid det tager. Det kan blive helt uoverskueligt, og derfor er der mange, der vælger at købe en guidet rejse, hvis de gerne vil se mere end bare sandstranden ud for hotellet. På denne måde kan I sikre jer, at I får set de vigtigste seværdigheder, de smukkeste naturperler og måske endda får mulighed for at møde lokalbefolkningen – og at I betaler en rimelig pris for det hele, selvfølgelig. Men hvor skal I så tage hen?

Rundrejser til Thailand er ubestridt en af danskernes foretrukne destinationer, når ferien skal foregå udenfor Europa. De endeløse sandstrande, venlige indbyggere, smukke kulturskatte og gode priser trækker omtrent 150.000 danske feriegæster til om året. Har I allerede besøgt Smilenes Land, og vil I gerne prøve noget nyt? Så tag f.eks. på rundrejse til Vietnam, Nepal eller Bali. Her kan I nemlig også slænge jer på stranden, besøge de udsmykkede templer, dykke ned i landenes fascinerende historie eller prøve de lækre lokale delikatesser. Hver især byder de på helt unikke oplevelser, som I sent vil glemme.

Eller hvad med en rejse til Central- og Sydamerikas smukke kyster? Tag på rundrejse i Cuba, besøg regnskovene i Costa Rica eller Brasilien, se mayaernes fascinerende templer i Mexico eller se de enestående vandfald i Argentina. Her er der altså mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse i de central- og sydamerikanske lande, hvis historie, kultur og landskab er præget af århundredernes kolonisering og sammenstød mellem Europas opdagelsesrejsende og landenes indfødte befolkning. Og har I aldrig besøgt gode, gamle “US of A”, kan I tage på bustur mellem nogle af østkystens største og vigtigste storbyer og opleve ægte amerikansk kultur, som man ser det på film!

Forbered jer på rejsen

Alle vellykkede rundrejser begynder med god planlægning og en grundig huskeseddel.

Inden I tager af sted på drømmerejsen, er der nogle bestemte ting, der er gode at få styr på først.

Rejser I mod Asien eller Nord- og Sydamerika, så kan det være en god idé at holde øje med, om der er overnatninger på flyet på hen- eller hjemrejsen. Det er både vigtigt at vide i forhold til, hvor mange feriedage I skal sætte af til turen, men også hvad det betyder for længden på jeres ophold i selve landet. Her kan det også være en god idé at checke, hvilken valuta I kan bruge i det pågældende land, hvad vejret er på den tid af året (altså om I skal have regnslag eller varme sokker med) samt om der f.eks. er hårtørrer på værelset, så I ikke skal have jeres egen med. Og lav en pakkeliste! Det letter på travlheden, når I skal pakke kufferten, og så I undgår unødig vægt og har plads til at tage nogle souvenirs eller gaver med hjem.

Derudover skal I også have styr på, om det er nødvendigt med visum eller indrejsetilladelse i landet. Rejser I f.eks. til USA, er det ikke nødvendigt med visum, men I skal have søgt om indrejsetilladelse (ESTA) i god tid, inden I rejser. Rejser I derimod til Thailand er det hverken nødvendigt med visum eller indrejsetilladelse, men skal I til Indonesien, Nepal eller Sri Lanka, skal I have søgt visum enten ved eller inden ankomsten. Er disse ting ikke på plads inden I rejser, kan I risikere at blive afvist i landets lufthavn, og det lægger altså noget af en dæmper på ferieglæden. Husk altid at checke Udenrigsministeriets hjemmeside, hvor I kan læse om alle visumregler og information om eventuelle nødvendige vaccinationer.

Og når alt det ovenstående så er på plads…. så skal I bare glæde jer til jeres eventyrferie!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice