7 Tilbud

Rundrejse Vietnam

Vidunderlige Vietnam! Oplev mægtige templer, fascinerede historie og underskøn natur på en af TravelBirds mange rundrejser i dette fantastiske land!
Se mere:
Valgte filtre:
7 Tilbud
Filtre Ryd

Sydøstasiens perle

Har I allerede været på rundrejse i Italien en rundrejse i Portugal, eller måske en rejse til Sydafrika, og har I lyst til at prøve kræfter med det fantastiske østen - så tage på en rundrejse i Vietnam! Rundrejse i Vietnam byder på lidt af det hele. Tag på en uforglemmelig rundrejse gennem dette fantastiske land — i Vietnam er alt nemlig som et eventyr. Her er der mulighed for at opleve lidt af det hele. Ligesom rejser til Filippinerne, byder en rundrejse i Vietnam på alt - fra sprudlende storbyer og hektiske markeder til uberørt natur, endeløse rismarker, gyldne templer, maleriske strande, hjertevarm lokalbefolkning og fængslende historie, Vietnam har det.

Eventyrlig natur lige så langt øjet rækker

Harlong Bugten, Sapa og meget mere

En enestående bugt med flere tusinde kalkstensklippeøer dækket af frodig regnskov og turkisblåt vand. Harlong Bugten kan rolig siges at være et af de smukkeste steder i hele Vietnam. De forunderlige kalkstensøer har nemlig sikret Harlong Bugten en plads på UNESCO’s verdensarvliste. De mange klipper varierer så meget i form, at mange af dem har fået navne - I kan eksempelvis støde på Stone Dog and Teapot Islet.

Den fortryllende bugt gemmer også på en række spektakulære grotter. Sejl gennem den 60 meter lange Luon-grotte, hvor I kan nyde synet af de fascinerende farverige klippevægge eller studere grottens høje biodiversitet. Eller hvad med at besøge Sung Sot grotten, også kaldet The Cave of Suprise, som ved første øjekast virker lille og smal, men som I når længere ind vil opdage at der åbner sig et gigantisk grottekammer, hvis loft er dækket af fascinerende drypsten. Har I brug for at blive nedkølet lægger bugten også op til at tage en dukkert i det krystalklare vand, mens I nyder de fantastisk omgivelser. Kan I ikke få nok af at udforske grotter, så læg vejen forbi Dong Hoi, hvor I finder nationalparken Phong Nha-Ke Bang. Besøg her den spektakulær naturskabte Phong Nha-grotte, hvor en 5 km lang underjordisk flod løber eller nyd udsigten til de imponerende bjerge der skyder op i landskabet.

Tag også turen til det fortryllende bjerglandskab omkring Sapa. Sapa blev i 1922 grundlagt som hill station, et tilflugtssted for sommervarmen, under det franske kolonistyre. Her kan I besøge bjerglandsbyer, mens I beundrer den storslåede natur med risterrasser og dybe dale.
Har I lyst til at komme endnu tættere på naturen og den lokale befolkning, anbefaler vi at besøge området Son La hvor I finder en lang rækker traditionelle landsbyer. Besøg eksempelvis Po Ca, der beboes af H’Mong-folket eller Tam Duong, som er hjemsted for væld af forskellige befolkningsgrupper såsom H'mong-, Man Tien- og Cu Chu-folkene. Få indblik i H’Mong-folkets hverdag i Po Ca, hvor den traditionelle vietnamesiske landsby ligger på en bjergskråning med udsigt til de traditionelle teplantager.

En rundrejse i Vietnam vil med garanti været præget af den skønne natur, da I uanset hvor I tager hen i landet vil opleve fantastiske landskab. Mulighederne er mange!

Gå på opdagelse i det historiske Vietnam

Nihn Bin og Hoi An

For de historieinteresserede foreslår vi, at I lægger vejen forbi området Nihn Bin. Her finder I blandt andet Hoa Lu-templerne. De to templer er pragtfuldt udsmykkede som en dedikation til kongerne og de prydes af et utal af Buddha-statuer udskåret i træ-dekorationerne på templerne.

Kan I ikke få nok af Vietnams betagende historie, så gå på opdagelse i handelsbyen Hoi An. Her anbefaler vi, at I besøger den gamle bydel, hvor I finder den smukke japanske bro der stammer tilbage til 1590’erne. Området omkring Hoi An byder også på en af sydøstasiens største arkæologiske skatte, nemlig tempelkomplekset Mỹ Sơn. Templet blev opført af cham-folket og stod færdigt i det 13. århundrede. De røde stentempler og tårne er på UNESCOs Verdensarvsliste og et helt uforglemmeligt syn.

Nihn Bin og Hoi An er derfor uden tvivl to fantastiske destination for jer, der ønsker et indblik ind i Vietnams historie på jeres rundrejse.

Kultur og kontraster i byen

Ho Chin Minh City og Hanoi

Foruden den spektakulære natur og traditionelle byer byder Vietnam også på et pulserende byliv. For mange, begynder deres vietnamesiske eventyr i storbyen Hanoi, som er Vietnams hovedstad og med sine 7,5 millioner indbyggere er landets andenstørste by. Lad jer i Hanoi forbløffe af alt lige fra de smukke templer til det imponerende trafikkaos og forkæl smagsløgene med lækre retter fra det vietnamesiske køkken. Den franske kolonisering af Indokina påvirkede både den vietnamesiske kogekunst og kultur generelt, hvilket giver sig til udtryk selv den dag i dag. Dette ses i mange vietnamesiske retter, som har et overraskende fransk tvist, og eksempelvist serveres nudelsuppe gerne med en baguette til.

Søger I mere byliv, så foreslår vi at I lægger vejen forbi landets største by Ho Chin Minh City, der huserer hele 8,4 millioner mennesker. Ho Chin Minh City er en by, der i høj grad er præget af kontraster. Gadebilledet byder på både små gæstehuse og kæmpemæssige moderne hoteller, små markedsboder og store shoppingcentre og templer side om side med skyskrabere. Får I brug for et lille pusterum ligger det imponerende Cao Dai temple blot en køretur uden for byen. Det unikke tempel er indvendigt dekoreret med farverige drager og statuer af både Jesus, Buddha og Hindu-guden Brahma. Vi anbefaler også at I tager forbi de fascinerende Cu Chi-tunneler, som er et imponerende system af tunneler, der blev bygget under Vietnamkrigen.

En rundrejse gennem fantastiske Vietnam er derfor perfekt for jer, der ønsker en ferie fyldt med masser af unikke oplevelser. Vietnam byder både på vidunderlige landskaber, spændende kultur og historie samt pulserende metropoler, så det er bare med at komme afsted!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice