6 Tilbud

Rundrejse USA

Drømmer du om det store land i vest? Tag med TravelBird på rundrejse i USA, som både byder på spektakulær natur, sprudlende storbyer og masser af kultur!
Se mere:
Valgte filtre:
6 Tilbud
Filtre Ryd

Et land - et væld af oplevelser og muligheder!

Storslået natur, lækre strande eller sprudlende storbyer? Er I i tvivl om hvilken oplevelse I søger? Hvad destinationen hedder? Destinationen hedder USA, og her kan kan I alt. Drømmer I om storslåede landskaber, at lukke den indre shopaholic ud, eller længes I efter sydens sol? Hvad end I er i humør til, så se her! Rundrejser i USA byder nemlig på det hele. Har I altid været vilde med kør-selv-ferier i Europe, så tag til USA og oplev friheden ved selv at bevæge sig rundt i dette fantastiske land. Rul vinduet ned, læn sædet tilbage, spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til et utal af oplevelser i Guds eget land. Kan det blive mere amerikansk end en roadtrip? Nærmest ikke.

Tag turen op langs vestkysten, som byder på både glam og glamour i Los Angeles, spillemaskiner i Las Vegas og ikke mindst fantastiske landskaber. Hvad med at udforske solskinsstaten Florida, hvor I både kan opleve multikulturelle Miami og den tropiske vildmark der gemmer sig i Everglades? Eller hvad med at tage turen ned langs østkysten, som byder på en perlerække af fantastiske metropoler? Spørgsmålet er blot: hvad skal I opleve først?

USA's vestkyst

Eventyr på ikoniske Highway 1

Born to be wild…. Har I altid drømt om at suse ud af Highway 1 med lyden af yndlings playlisten strømmende ud gennem højtalerne og det spektakulære landskab som udsigt. Bo blandt de store stjerner i Hollywood? Opleve den legendariske The Strip og kasinoerne i Las Vegas? Bestige San Francisco’s stejle, men charmerende gader? Betragt de imponerende Canyon landskaber? Så er den amerikanske vestkyst helt sikkert noget for jer. Stadig ikke interesseret? Bare rolig, dette er blot et par af de ting som den amerikanske vestkyst kan tilbyde.

Den amerikanske vestkyst har nemlig noget for alle. Foruden englenes by Los Angeles, byder vestkysten også på fantastiske byer som Phoenix, San Diego, San Francisco og Seattle. Alle byer har sin helt egen charme og er klart et besøg værd. Er I mere til natur og imponerende landskaber, finder I på vestkysten også nationalparken Yosemite, ikoniske Grand Canyon samt Death Valley. Så søger I en rigtig american roadtrip, hvor I kan udforske multikulturelle storbyer, fantastisk natur og lækre strande, så læg vejen forbi den amerikanske vestkyst. Her er I garanteret oplevelser… og når ja, fantastisk udsigt under hele køreturen.

USA's østkyst

Shopping i The Big Apple, fantastisk natur ved Niagara Falls, eller Det Hvide Hus? USA's østkyst har det hele!

Den amerikanske østkyst er den perfekte kombination af fantastiske storbyer, kultur og historie. Gå på opdagelse i Boston, som er rig på amerikansk kultur og historie, hvor I blandt andet finder det prestigefyldte Harvard University. Selvom en ferie i København byder på masser af byliv, kan det nu ikke hamle op med New York City! Tag turen til storbyjunglen New York, som med sine 8,5 millioner er en af verdens største metropoler. Oplev den fantastiske atmosfære på Times Square, betragt de mange skyskrabere fra toppen af Rockefeller Center og sejl forbi frihedsgudinden. På jeres besøg i denne fantastiske by, så prøv at læg mærke til om det minder jer om en europæisk storby? New York er nemlig grundlagt af hollændere, så er ferie her kan sammenlignes med en storbyferie i Amsterdam. New York City byder på et væld af muligheder!

Sving forbi Washington D.C., amerikas politiske hovedstad som blandt andet byder på det Hvide Hus, Washington Monument, og hvor de vigtige politiske beslutninger kan mærkes i luften. Foruden politik har Washington også en lang række museer, som bare venter på at blive udforsket. Har I brug for endnu mere historie, anbefaler vi at I lægger vejen forbi byen Philadelphia, som angiveligt er stedet USA’s uafhængighed startede. Savner I lidt natur på jeres rundrejse? Så se mod nord, hvor det storslået vandfald Niagara Falls kan opleves. Her strømmer 567.811 liter vand gennem vandfaldet hvert sekund, hvilket i sig selv er et besøg værd.

Så hvad end I er til shopping, sightseeing, kultur eller natur, så er en rundrejse langs den amerikanske østkyst helt sikkert noget for jer!

Solskinsstaten Florida

Farverige Miami og subtropisk vildmark

Florida er kendt som solskinsstaten, og det er der en grund til. Byen Clearwater har nemlig rekorden for flest solskinsdage i træk i løbet af et år, nemlig hele 361 dage! Rejs rundt i staten Florida som både byder på liv og glade dage i Miami samt unik natur i vådområdet Everglades.

Start turen ud i fantastiske Miami, hvor sol, strand og shopping står på dagsordenen. Oplev byens pulserende liv, den fantastiske promenade langs Ocean Drive med udsigt til de karakteriske Art Deco bygninger, og besøg Miamis spansktalende område Little Havana - oplevelser er der nok af.

Bliver storbyen for meget for dig, så slå turen forbi vildmarksområdet Everglades, som byder på mange forskellige dyrearter inklusiv de berygtede alligatorer. Området er klart et besøg værd, da det på grund af sin unikke sammensætning endda er på UNESCO’s verdensarvsliste. Får I det for varmt, har I også mulighed for at hoppe i bølgen blå ved Clearwater, hvor I, hvis I er heldig, også har mulighed for at spotte delfiner og hvaler.

Søger I derimod et adrenalinkick anbefaler vi, at I slår et smut forbi byen Orlando som gemmer på intet mindre end 10 forskellige forlystelses- og temaparker. Har I allerede været i Disneyland Paris, så oplev det enorme Disneyland I finder her. En ting er sikkert, en roadtrip i solskinsstaten er foruden sol også fyldt med oplevelser!

Hvor end I tager hen i USA, vil I blive mødt med oplevelser og muligheder. Det store land i vest er spækket med diversitet og mangeartede landskaber. Har I svært ved at vælge bare en destination, så vælg en rundrejse og kombiner kultur, natur og byliv - alt sammen i en rejse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice