3 Tilbud

Rundrejse Thailand

Fantastiske sandstrande, regnskov, koralrev og masser af sol. Dette er bare nogle af de ting rundrejser i Thailand med TravelBird byder på. Velkommen til paradis!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Thailand: Paradis på jord!

Lyden af bølgerne der rammer stranden, sand mellem tæerne, solen i ansigtet... åh ja, der er ikke noget som Thailand. Men Thailand er meget mere end bare det. Foruden lækre sandstrande og azurblåt vand byder Thailand nemlig også på en lang række gemte perler. Gå på opdagelse i storbyjunglen Bangkok, i den smukke natur omkring Ko Phi Phi øerne, eller de spektakulære templer som Thailand er kendt for. Rundrejse i Thailand byder på lidt af hvert - ligesom en rundrejse i Kina, en rundrejse i Vietnam og ikke mindst en rundrejse i Cuba eller en rundrejse i USA.

Phuket

En perfekt kombination af blå laguner, skønne naturoplevelser og et pulserende natteliv

Phuket er med sine 539 km² Thailands største ø og har gennem mange år været et populært rejsemål blandt turister - og det er der en grund til! Øens sandstrande er så fantastiske, at de ofte bliver omtalt som paradisstrande, og vi kunne ikke være mere enige. Men det er ikke kun landjorden der er helt fantastisk. Lægger i vejen forbi Phuket anbefaler vi, at I også ser ned af... ja helt ned under vandoverfladen. Phuket er nemlig også kendt for sit spektakulære undervandsliv. Her har I mulighed for, at spotte de mange farverige fisk som Thailand byder på, og hvis I er heldige, at svømme med havskildpadder.

Kan I ikke få nok af fantastiske dyr? Så slå vejen forbi nationalparken Khao Phra Thaew, som er Phukets sidste uberørte regnskov. Her kan I starte morgen med en gåtur til det eventyrlige Tonsai vandfald, mens I forsøger at få øje på de aber, desmerdyr, pythonslanger og mange flere eksotiske dyr som regnskoven gemmer på.

Får I, efter at have udforsket øen, lyst til at svinge træbenet, så er der rig mulighed for det. Besøg hovedbyen Patong, hvor restauranter og natklubber ligger side om side. Her er I uden tvivl garanteret en god aften!

En rundrejse med Phuket som destination er derfor en perfekt måde hvorpå I kan opleve de mange gemte skatte som øen byder på.

Krabi og Phi Phi-øerne

Maleriske øer, dramatiske bugter, dybe grotter, lækre sandstrande og krystalklart vand. Velkommen til Krabi-regionen!

Krabi-regionen ligger på fastlandet øst for Thailand og byder på storslået natur, hvor I finder skønne sandstrande omringet af meterhøje palmetræer, kalksten og majestætiske bjerge. Foruden det, byder området også på drypstenshuler og ikke mindst den fantastiske nationalpark Than-Bok-Khoran, som er kendt for sine storslåede vandfald.

Regionen er også hjemsted for ø-gruppen Phi Phi som består af i alt 6 øer, der alle ligner noget nær paradis. Ø-gruppen er placeret ca. 40 km sydøst for Phuket, og er klart et must hvis I er på jagt efter det maleriske Thailand som man kun tør drømme om. De to øer Phi Phi Don og Phi Phi Lee udgør tilsammen en nationalpark, hvor snorklen uden tvivl skal medbringes, da det farverige koralrev og dets mange fisk skal opleves.

Her I stadig ikke fået nok af den eventyrlige natur, anbefaler vi at I besøger Maya Bay, som I måske genkender fra filmen The Beach med Leonardo Dicaprio. De spektakulære landskabsbilleder der kan ses i filmen stammer nemlig herfra. På øen Phi Phi Don finder I også Monkey Beach, som er hjem for en koloni af legesyge aber der lever på de hvide sandstrande.
Det tætteste I kan komme på paradis på jord er Phi Phi-øerne, hvilket klart gør dem til et besøg værd på jeres rundrejse i Thailand!

Khao Lak

Udforsk det nordlige Thailand og Khao Lak

Khao Lak er kendetegnet ved sine uberørte sandstrande og natur og siges at repræsentere det autentiske Thailand. Turismen har endnu ikke overtaget destinationen, hvilket resulterer i meter lange uspoleret sandstrande som I kun tør drømme om. I nationalparken Khao Lak-Lam Ru kan I tage en vandretur til parkens højest punkt på 1055 meter, hvor I kan nyde udsigten ud over det fantastiske landskab. Eller hvad med at følge parkens Nature Trail, der er en ca. tre kilometer lang vandretur langs kysten, hvor I er garanteret masser af skøn natur undervejs.

Har I brug for en pause fra den overvældende natur, så besøg områdets pulserende by Nang Thong, hvor I både finder restauranter, som tilbyder lokale specialitet og eksotiske drinks, samt diverse små butikker som I kan gå på opdagelse i.

Fyldt med mageløs natur, paradis lignende sandstrande samt spændende og eksotiske oplevelser byder Thailand på lidt af hvert. Har I svært ved at beslutte jer for blot en af Thailands spektakulære destinationer, så tag på rundrejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice