2 Tilbud

Rundrejse Sydafrika

En rundrejse i Sydafrika er den perfekte måde at udforske alt hvad landet har at byde på. Book jeres næste rundrejse hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

En rundrejse i Sydafrika inviterer på fantastiske naturoplevelser, du sent vil glemme!

Sydafrika rummer mange forskellige elementer fra naturen som ørkenområder, store græsarealer, mægtige bjerge, subtropiske skove, vådområder, savanner og klipper. Alle disse elementer gør, at eventyrlystne naturelskere vil elske netop denne destination. Oplev det naturrige landskab og lyt til nattens ukendte lyde med en overnatning i en hytte midt i nationalparken Kruger. Er du stærkt dyreinteresseret, kan du tjekke en af løvegårdene ud, hvor profesionelle specialiserer sig i at bevare biodiversiteten og øge den genetiske mangfoldighed. Her kan du komme tæt på det store kattedyr, og overvære når dyrenes konge fodres. Et besøg på disse gårde er helt sikkert en eventyrlig oplevelse, som du aldrig vil glemme!

Start rejsen i Hermanus - en vidunderlig landsby beliggende langs sydkysten. Det er specielt oplagt med et hotelophold i byen, hvis du er fascineret af havet og dets beboere. Spejd efter hvaler mens du nyder panoramaudsigten over det klare blå hav. Foretrækker du en mere aktiv søgen efter hvalerne, kan hvalsafari klart anbefales. Fra kysterne kan du være heldig at spotte hvaler, men på hvalsafari er der næsten garanti for at se det enorme pattedyr. Disse gigantiske og imponerende dyr vejer som fuldvoksne omkring 40-70 tons, og vil overraske dig med sine betagende bevægelser i vandet!

Fortsæt din rejse til Oudtshoorn, som er byen berømt for strudsearvl. De mange strudsefarmes eksistens skyldes blandt andet den store efterspørgsel på strudsefjer tilbage fra slutningen af 1800-tallet. I dag fungerer farmene primært som opdrætssteder og turistattraktioner. Afslut turen med et besøg i elefantparken, Addo, hvor de legesyge giganter kan boltre sig på hele 180.000 hektar. Under en guidet safaritur kan du stifte kendskab til de venlige giganter. Din sydafrikanske tur kan vise dig mange sider af det eksotiske dyreliv - hvis du vil, så tag med!

En verden af liv!

Start dit safarieventyr og kør afsted på de bumpede grusveje på den spændende savanne.

Kruger nationalpark tager dig på en opdagelsestur, hvor du oplever “The Big Five”, som er en betegnelse for løver, leoparder, næsehorn, bøfler og elefanter. Disse fem slags dyr er indbegrebet af Afrikas dyreliv, trods stedet har utallige spændende dyrearter at præsentere. Brug dagen på at spotte de smukke dyr, der hver har deres unikke kendetegn. Parkens areal dækker hele 20.000 kvadratkilometer, hvor mere end 500 fuglearter dagligt flyver rundt mens diverse padder, krybdyr og fisk foretager deres færden til lands og til vands. Generelt bevæger et hav af dyr sig rundt på savannen i en smuk symfoni af liv. Denne virkelighedsnære og idylliske oplevelse vil få dig til at værdsætte et sundt og velbevaret dyre- og planteliv på kloden.

Måske du brændende ønsker at se “The Big Five”, men ikke kender sandsynligheden for at møde disse fem vidunderlige dyrearter på en og samme tur? Nogle af dyrene lever for natten, og det er derfor umagen værd at stå tidligt op, så du er klar ved solopgang. Nationalparken består blandt andet af cirka 12.000 elefanter, 1.500 løver, 5.000 næsehorn, 1.000 leoparder og hele 27.000 bøfler. Dyrene samler sig ofte omkring floder og vandhuller, men især for løver og leoparder er de store græssletter attraktive, da hovedretten græsser på disse spots. Nationalparken er værd at besøge året rundt, men specielt i forårs- og efterårsmånederne er det perfekt at tage på en rundrejse i Sydafrika, da vejret er solrigt, og temperaturerne er høje. Det er heller ikke uden grund, at Kruger nationalpark er på listen over de mest instagrammede turistattraktioner i verden!

Lad dig blive guidet gennem savannens sublime natur og nyd synet af Kruger nationalpark. Afslut safarieventyret med at overvære en unik, rødglødende solnedgang i den fjerne horisont på savannen. Et billede der brænder sig fast som en af dine bedste erindringer i livet!

Fantastiske naturområder

Sydafrikas natur når det er bedst.

Taffelbjerget er blandt de ældste bjerge i verden, og er beliggende i Cape Town. Heroppefra er der fremragende udsigt over hele byen og mere til. Bjerget er et symbol på Cape Town, og er med til at gøre omgivelserne helt unikke samt få enhver feriegæst til at blive begejstret over den iøjnefaldende bjergkæde. Udover denne monumentale naturskabte seværdighed tilbyder en rundrejse i Sydafrika et farverigt udvalg af natur, som spænder bredt.

Sydafrika er kendt som en betydningsfuld vinproducent. Er du fan af et godt glas vin og interesseret i produktionen heraf? Følg verdens længste vinrute, R62, der for vinelskere er vejen til paradis! Naturen er overvældende med udsigt til store bjerge, smukke floder, fine orkideer, vilde strudsefarme og selvfølgelig et hav af vinstokke. Langs ruten ligger cirka 560 vingårde og 4.400 vinproducenter, som pynter det sydafrikanske vinlandskab. Tag et smut forbi og nyd et glas velsmagende vin på din vinrejse!

Elementet vand spiller også en stor rolle i de smukke sydafrikanske omgivelser. Find Afrikas højeste vandfald, Tugela, beliggende i den kongelige Natal nationalpark i provinsen Kwazulu-Natal. Med en højde på næsten 1 kilomet er vandfaldet det næststørste i verden. Sydafrikas varieret og uovertrufne natur følger niveauet, som en rundrejse i Mexico tilbyder.

Cape Town

Hele verden i en og samme storby!

Læg vejen forbi den sprudlende internationale storby, som byder på spændende gastronomi, musik og teaterliv. Cape Town huser omkring 434.000 indbyggere og blander kulturer, religioner og folkeslag fra nær og fjern. Metropolet er altså et af verdens samlingspunkter! Stop i Cape Town på din rundrejse i Sydafrika hvor du suger alle de mange oplevelser til dig. Synet af havet der omkranser byen, kombineret med den magiske stemning i byen, gør Cape Town til en helt unik storby. Den mangfoldige kultur afspejles også i Sydafrikas 11 officielle nationalsprog, hvoraf mange kan høres i Cape Town.

Besøg det ældgamle Cape Town slot, som også er den ældst bevaret bygning i Sydafrika helt tilbage fra 1600-tallet. Slottet har været center for borgerlige-, politiske- og militære aktiviteter siden 1666, og er i dag et mindesmærke for byens kolonitid og et tegn på en positiv fremtid. Dertil afholdes der løbende udstillinger og events for både lokalbefolkningen og rejsende. Ønsker du at følge flere historiske øjeblikke, kan du besøge Cape Town City Hall, der er byens smukke og elegante rådhus. Afslut din sightseeing med St. Georges katedralen eller Nationalmuseet og tag en pause hvor du nyder et lækkert måltid mad på den energiske gade, Long Street. Denne gade sover aldrig, og du kan tage del i festen på diverse barer, restauranter eller klubber.

Gå endelig ikke glip af Cape of Good Hope, der har lagt navn til Cape Town. Afrikas forbjerg på sydkysten var førhen frygtet blandt sømænd, da de skarpe klipper kunne synke ethvert skib. I dag er det lille naturreservat et mindeværdigt syn for både sejlende såvel som vandrende.

Er det første gang du rejser til Afrika? Så er en Tanzania rejse bestemt også værd at overveje. Tag på safari på fastlandet og kom helt ned i gear på bounty-øen Zanzibar. Tanzania tilbyder lignede omgivelser som Sydafrika. Start din rundrejse i Sydafrika med det samme og bliv betaget af en anderledes kultur med plads til mangfoldighed. Landet overrasker med sin overskønne natur, ekstremt venlige lokalbefolkning og beundringsværdige dyreliv. Utrolige eventyr venter dig på din rundrejse i Sydafrika.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice