4 Tilbud

Rundrejse Portugal

Imponerende kystlinje, idylliske fæstningsbyer og uspoleret natur. Tag med TravelBird på rundrejse og oplev alt hvad dette skønne land har at byde på!
Se mere:
Valgte filtre:
4 Tilbud
Filtre Ryd

Imponerende landskaber, karakteristisk kystbyer og storbyen Lissabon. Hvad mere kan man ønske sig?

Har I lyst til en længere ferie end bare et kort weekendophold, og er en rundrejse i Irland lige kold og blæsende nok. Så tag på en rundrejse i Portugal og oplev landets mange perler. Lige fra lækre strande og imponerende kyster til små charmerende landsbyer og storbyen Lissabon. Portugal har det hele!

Lissabon

Smalle og stejle gader, farverige facader og hyggelig atmosfære

Farverige Lissabon er Portugals hovedstad, og er med sine 2,7 millioner indbyggere landets største by. Måske har I allerede været på en rejse til Lissabon, men hvis ikke, vil I med det samme I ankommer kunne mærke den helt særlige atmosfære der indkapsler byen. Byen er kendetegnet ved det stejle landskab, hvilket skyldes at den ligger på 7 bakker. Så uanset hvorhenne i byen I befinder jer, er I garanteret en helt fantastisk udsigt. Vi anbefaler derfor at I udforsker byens udkigspunkter, også kaldet miradouro, hvor I ved hvert punkt bliver præsenteret for en ny spektakulær udsigt ud over det imponerende landskab.

Bliver det for hårdt at gå op af de mange bakkede gader, kan I tage de gule sporvogne, tramen, rundt, når I skal opleve byens mange seværdigheder. Overalt i byen finder I gotiske kirker, farverige mosaikker på murene, spændende museer og hyggelige vinbarer, som bare venter på at blive udforsket. Det er værd at tage tramen til Belém, hvor I finder bageriet Pasteis de Belém, som er berømte for deres cremekager pasteis de nata. Området omkring Belém byder blandt andet også på Europas største plads Jardim da Praça do Império samt tårnet Torre de Belém, som I kan bestige og nyde udsigten fra. Gå også på opdagelse i det middelalderlige kvarter Alfama, hvor det vil følelse som om I er blevet sendt tilbage i tiden, ligesom også kan opleves på en storbyferie i Rom. Er I mere til shopping, så er der rig mulighed for at besøge butikker i det trendy kvarter Bairro Alto.

Har I brug for et citybreak på jeres rundrejse i Portugal, er Lissabon klart et stop værd.

Spektakulære kystbyer

Porto og Aveiro

Hvis der er en ting mange af os forbinder med Portugal, så er det charmerende kystbyer. Og det er der en grund til. Eksempelvis den fantastisk by Porto, som ligger i det nordlige Portugal. Byen er en af Europas ældste byer og har faktisk navngivet landet. I Porto får I indblik i en svunden tid, hvor det er nemt at forestille sig hvordan livet forløb her i gamle dage, når I går ned af de brostensbelagte gader. Porto er fyldt med små unikke butikker, imponerende kirker og hyggelige caféer, og har I lyst til at betragte byen i alt sin charme fra oven, så slå vejen forbi udkigspunkterne Jardom do Morro i Vila Nova di Gaia og Sé-katedralens terrasse.

Er I til lækker mad, er Porto uden tvivl noget for jer. Her finder I alt fra små hyggelige familiedrevne tavernaer til michelin restauranter. Markedet Mercado do Bolhão byder også på en masse friske og håndlavede godter, som kan stille den lille sult.
Som navnet antyder stammer portvin fra selveste Porto. Har I lyst til at smage på de mørkerøde dråber og lære om portvinens historie, så læg vejen forbi de famøse portvinskældre i Vila Nova di Gaia, hvor I har mulighed for begge.

Den charmerende by Aveiro, der ofte er en overset perle, er også et besøg værd på jeres rundtur i landet. Aveiro bliver ofte kaldt Portugals Venedig grundet de mange maleriske kanaler, som ligger op til en romantisk sejltur mens I kan betragte den unikke by. Men Aveiro er også mere end det. Byen har nemlig sin helt egen charme og er karakteriseret ved dens diverse arkitektur og finurlige natur. Lægger I vejen forbi Aveiro, anbefaler vi derfor at medbringe et kamera til at forevige den flotte arkitektur og idylliske kanaler som byen byder på.

Gå på opdagelse i Portugal

Idyllisk natur, charmerende landsbyer og fascinerende historie

Foruden storbyen Lissabon og de charmerende kystbyer, byder Portugal også på smuk natur og idyl helt ude på landet. Har I lyst til at læne jer tilbage og betragte dette fantastiske land anbefaler vi jer, at lægge vejen forbi landsbyen Monsaraz, som ligger i det sydlige Portugal tæt på den spanske grænse. Monsaraz er karakteriseret af de hvidkalkede huse med røde tage, og det følelse næsten som om man er trådt tilbage i middelalderen når man besøger byen. Tag på en gåtur rundt i byens brostensbelagte gader mens I beundre de smukke huse eller udsigten ud over de grønne bakker og olivenlunde som byen omkredses af. I nærheden af Monsaraz finder I også den lille middelalderby Evora, som grundet sin velbevaret bymidte har sneget sig ind på UNESCOs verdensarvsliste.

Gør også stop i den billedskønne landsby Santiago de Cacém. Her vil I finde den fascinerende middelalderfæstning Castelo de Santiago do Cacém, som tårner op ved siden af den lille landsby. I nærheden finder I også ruinerne efter romerlandsbyen Miróbiga, og har I lyst til at udforske dyrelivet, anbefaler vi jer at besøge den nærliggende naturpark Badoca, som er hjem for den truede katteart den iberiske los.

Er I i humør til lækre strande og blåt hav, så kan Portugal også tilbyde dette. Besøg strandparadiset Foz do Arelho, som ligger ca. 230 km syd for byen Porto. Området omkring Foz do Arelho kan siges at være en gemt perle, da stranden her stadig ikke er blevet overrendt af turister. Her er der rig mulighed for at slappe af på stranden, mens I betragter de lokale fiskere arbejde, og har I mod på at prøve kræfter med Windsurfing, er forholdene til det her. Besøg også strandbyen Figueira da Foz, som ligger ved Mondego-floden. Her finder I den brede strand, der er utroligt populær blandt badegæster, samt de perfekt forhold til at surfe, hvis altså I tør give jer i kast med bølgerne. Byen er populær hele året rundt, og I finder en række lækre restauranter som I kan spise på mens I betragter byen i al sin charme.

En rundrejse i Portugal har noget for alle. Hvad end I søger livligt byliv, interessant historie eller skøn og enestående natur, så kan I finde det her. God rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice