3 Tilbud

Rundrejse Mexico

En rundrejse i Mexico er den perfekte måde at udforske, alt hvad landet har at byde på. Book jeres næste rundrejse hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Mexico er landet med plads til fest! Det spansktalende land grænser op til det sydlige USA, men deler langtfra de samme værdier. Her er liv og glade dage med store fester, venlige mennesker, smukke omgivelser og lækre specialiteter som tortillas, guacamole og chili con carne.

Med en TravelBird rundrejse i Mexico vil I erfare, at denne ferie ikke bliver skuffende! Så snart I træder ud fra lufthavnen, vil I bemærke, at Mexico er en stolt nation. Befolkningen er behagelig, venlig og repræsenterer en sjælden livsstil, der ikke udleves i det danske land. Yderligere viser de lokale deres respekt ved at tiltale en mand som Señor og en kvinde som Señora. Den respektfulde tone fortsætter på restauranter, barer og i butikker, hvor personalet altid har en positiv indstilling, og vil yde jer den bedste service.

Mexico ligger geografisk i det sydlige Nordamerika, og grænser nordligt til USA og sydligt til Guatemala og Belize. Landet er omgivet af 3 forskellige verdenshave, Den mexicanske Golf, Det Caribiske Hav og Stillehavet, hvor sandet, havtemperaturerne og saltindholdet i vandet er forskelligt. I Caribien kan I også opleve Det Caribiske Hav, så hvad med en rejse til Caribien? På en rundrejse til Mexico vil I ikke overse naturen, hvor I hver dag kan vågne op til udsigten af høje bjerge, sprudlende vulkaner, kæmpe urskove, øde ørkener og endeløse strækninger. At kombinere sjove aktiviteter og kulturelle seværdigheder med badning på de smukke strande, er super nemt i de latinamerikanske byer. I dalen, i omkring 2.000 meters højde, kan I finde nogle af de større mexicanske byer omgivet af bjerge og vulkaner.

Mexico City er også placeret i dalen, og fungerer som det kulturelle knudepunkt i landet, med Nationalmuseet for Antropologi der overrasker med sin moderne facade og det Nationale Museum for Kunst der huses i en smuk gammel bygning der, mest af alt, ligner Det Kongelige Teater i Danmark. Yderligere kan I høre historien om den kvindelige maler, Frida Kahlo, når I besøger Frida Kahlo museet, der udstiller hendes malerier og dele af hendes garderobe, møbler og bøger. Museet er meget atypisk, da det er et autentisk blåt hus, hvor Kahlo tidligere boede med sin mand. En anden oplevelsesrig seværdighed er Solpyramiden i Teatihuacán, hvor historien fortæller, at pyramiden blev hejst til ære for en ukendt gud. Årligt tiltrækker den mystiske pyramide mere end 3 millioner gæster til fods, men I kan også studere bygningsværket fra luften under en forfriskende luftballontur.

I alt er Mexico hjemland for 34 udnævnte UNESCO World Heritage Sites attraktioner, hvoraf de mest kendte må siges at være ruinerne af Chichen Itza. Denne ruinby stammer fra Mayaernes tid, hvor de boede på halvøen, Yuxatán. Under jeres visit i Mexico City er det også muligt at komme ind at heppe til et underholdende wrestling show. Showene afholdes ugentligt i Arena Coliseo og Arena Méxiko.

Mexico rummer det gyldne paradis

Tag en smuttur til en af de mange paradis strande.

Fantastiske strande er overalt langs Mexicos kyst. Kør en tur langs kystlinjen og se de smukke omgivelser I befinder jer i med det turkisblå hav, grønne palmer og gyldne sandstrande. Det venter alt sammen på jer!

Stranden, Tulum, er Mexicos ukåret smukkeste strand, hvilket er helt forståeligt! Mayaerne, folket i det sydlige Mexico, opdagede også denne skønhed, og byggede for år tilbage et fort. På Tulum er havets bølger blide, da koralrevet beskytter kysten mod ustyrlige bølger. Derfor er der stilhed til, at I kan læse jeres favorit bøger, nyde en rolig svømmetur eller slappe af i det slikebløde sand mens solen varmer jeres kroppe. Hvis I ønsker lignende strandforhold, men tættere på Danmark, kan I altid finde rejser til Mallorca. De ekstremt populære strande på den caribiske kyst, i Cancun og Playa del Carmen, tiltrækker årligt utallige solgæster. En anden populær strand destination er Acapulco ved Stillehavet, der tidligere var stranden hvor verdenskendte berømtheder badede, som rockkongen Elvis Presley. Luksushoteller og førsteklasses restauranter tilfører en helt særlig stemning til Acapulcos strand, og gør et besøg hertil til et højdepunkt på turen. Uanset hvilken af disse strande I vælger at udforske, er I garanteret sjov og spas. Måske med en strandfest hvor I danser natten lang, og drikker farverige cocktails. Med en rundrejse i Mexico kan I nå en masse strandbesøg, og få de helt rigtige billeder med hjem til feriehylden.

Nyd duftende fra det mexicanske køkken på en rundrejse i Mexico

Mere end bare gucamole, tortillas og tacos.

De elskede sydamerikanske klassikere som gucamole, chili con carne og tortillas har gradvist fundet vejen til Danmark. Trods det store kendskab til den mexicanske madkultur overrasker køkkenet med ukendte retter der er værd at prøve! Hvorfor ikke starte med en varm, traditionel chilaquile? Denne spise består af en bagt majstortilla med røræg, kyllingestrimler, bønner, salsa og masser af ost. Traditionelt set spiser mexicanerne denne varme ret til morgenmad, men I kan bestille en chilaquile på alle tider af døgnet. Frokosten står på en skål Tamale, som er en grød med enten kød og ost eller frisk frugt indpakket i en majsskal som dampes. Til aftensmåltidet vil I måske foretrække en let ret, da Tamale er en meget mættende ret. Her tilbyder mange mexicanske restauranter Pozole, hvilket er en suppe lavet på ingredienser som majsmel, urter, krydderier og et stykke selvvalgt kød. For at suppen bliver helt perfekt, skal den simre i flere timer, og derefter toppes med løg, chili og radiser. Hvis I i forvejen var begejstrede for de mexicanske restauranter i Danmark, er køkkenet i Mexico jeres drøm! Med blandt andet den stærke chili der pepper et hvert måltid op, tortillas og rigeligt med ost.

Livets glæde

Dans med til lyden af fest og farver når I deltager i en af Mexicos mange festivaler.

Hvordan fejrer man bedst en begivenhed? Mexicanerne vil med stor sandsynlighed svare, med en festival, selvfølgelig! Det muntere land emmer af fest og glade dage med fiesta og tequila shots. Mexico er landet med de mange festivaler, og allerede med en rundrejse i Mexico i februar kan I opleve den tre dage lange Son Jarocho musikfestival, hvor flere tusinde mennesker samles i byen Tlacotalpan. At deltage på de mange festivaler er en god måde at blive introduceret til det autentiske Mexico, da i får en lille bid af samfundets traditionelle musik, samt inkluderes i sammenholdet og de gode tider i Mexico. I marts finder Festival de México sted, der kan beskrives som den vildeste festival, der foregår i hele Mexico City. Kendte nationale og internationale kunstnere optræder på over 50 spillesteder i de forskellige dele af byen. I November afholder mexicanerne en meget traditionsrig og betydningsfuld festival, Día De Muertos, kendt som de dødes dag. Her bliver gaderne pyntet med skeletter, mens de lokale maler udførlige skelethoveder i ansigtet. Festivalen er til ære for de afdøde, hvor hele befolkningen sender deres tanker til dem. Dertil fejres landets udødelighed og livet, med dans, musik og et væld af mad. I dag er festivalen for alle familiemedlemmer, og i 2003 kårede UNESCO festivalen til at være en del af menneskets immaterielle kulturarv. I 2016 blev denne festlighed da også inkluderet i den berømte James Bond filmserie, hvor en dramatisk scene starter under begivenheden. Denne festival minder mest af alt om Halloween, der specielt er populært at fejre i USA. I kan hvert år opleve det uhyggelige Halloween i oktober med rejser til USA. På rejser til Mexico kan du altid tage del i festlighederne, kom med!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice