4 Tilbud

Rundrejse Marokko

En rundrejse i Marokko er den perfekte måde at udforske, alt hvad landet har at byde på. Book jeres næste rundrejse hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
4 Tilbud
Filtre Ryd

Marokko er Afrikas nordvestlige perle, der byder på imponerende natur og en utrolig mangfoldighed.

Fordyb jer i Marokkos helt enestående kultur, tag på ørkeneventyr i Sahara og smag på de velduftende marokkanske specialiteter. En tur til Marokko vil inspirere jer med sin alsidige natur og sine mange charmerende byer. Ønsker I at opleve sydens sol uden at skulle på en udmattende flyvetur gennem utallige tidszoner? Så er Marokko den helt rigtige destination med en flyrejse på kun fire timer fra Danmark og med sit tiltalende solskinsvejr for solhungrende turister. En Rundrejse til Marokko byder også på meget mere end bagende sol fra en skyfri himmel. Her kan I nemlig opleve farverig arkitektur, bugnende markeder med ivrige gadesælgere, lange sandstrande ud til Atlanterhavets blå bølger og Saharas vidtstrakte og gyldne landskaber. Lad din eksotiske rejse begynde her!

Sol, strand og bjerge

Vilde bjerge, varme sandstrande og en smuk solnedgang venter jer.

På en tur til Marokko kan I beundre landets mangfoldige natur. Fra de smukke kystområder ved Atlanterhavet og Middelhavet, over Atlasbjergene og til Sahara - Marokkos landskaber tilbyder uforlignelige indtryk!

På en rundrejse i Marokko, kan I kombinere spændende udflugter og forfriskende svømmeture, da Middelhavet mod nord og Atlanterhavet mod vest byder på smukke kystbyer, som I kan udforske. Marokkos strande indbyder til solbadning, hvor I også kan lære at surfe i de brusende bølger. Som prikken over i’et kan I beundre den smukke røde solnedgang, der langsomt forsvinder i horisontens blå hav. Besøg Marokkos populære halvmåneformet strand i Agadir eller den kilometer lange strand i Essaouira, placeret på Atlanterhavskysten, der er særlig populær blandt surfere. Ønsker I en mere stilfærdig strandtur, finder I en bred strand omkring 15 kilometer fra Safi, nær Lalla Fatna, der sjældent er besøgt på trods af sin skønhed. Stranden her er også surfervenlig med sine perfekte bølger! Ønsker I at opleve andre skønne sandstrande, på en solrig destination, er charterrejser jeres vej til sommer og varme temperaturer. Oualidia er et lagune sted, der også er populært blandt lokalbefolkningen. Især anbefales de friske østers, der serveres i restauranterne på stranden. En fortryllende oplevelse ved stranden venter!

Ligeså venter en eventyrlig tur gennem Atlasbjerget der strækker sig over Marokko, Algeriet og Tunesien med sine 2300 kilometer lange bjergkløft. Bjerget, Toubkal, er det højeste bjerg i Atlasbjergene og Nordafrika, og måler 4167 meter. Her tilbyder flere steder i Marokko de smukkeste guidede bjergture tilpasset dit niveau, og som alternativ kan I vandre gennem dalene. Uanset hvilken tur I vælger, vil udsigten ikke skuffe! Hvis I planlægger en tur til Marokkos bjerge mellem januar og marts, er der endda mulighed for at tilbringe en skiferie i et af de to skiområder, som stedet tilbyder. Skiløb og snowboarding ned ad Atlasbjergene er en sjov og anderledes oplevelse, der ikke vil skuffe jer.

Dades-dalen ved enden af Atlasbjergene må bare opleves. Fordi dalen ligger nær Sahara, kan man snydes til at tro, at omgivelserne i dalen er tørret ud - det er bestemt ikke tilfældet! Det frodige område er rigt på grønne oaser, der forskønner landskabet på en varieret måde. I nærområdet finder I også landsbyer, hvor dele af berber-befolkningen bor, samt ruiner af de gamle fæstninger kaldt Kasbahs.

Hvad enten I har tid i påskeferien eller ved juletid, er en rundrejse i Marokko et besøg værd. Tjek vejrudsigten for de lokale områder så I kan justere jeres ferie til den sæson, som passer jer bedst.

Byen af mønstre og krydderier

Marrakech fortryller jer med sin mange farver.

Marrakech er den farverige by, der må opleves under jeres rejse til Marokko. I det marokkanske paradis kan I opleve en række kulturelle og historiske attraktioner, og benytte smagssanserne når I besøger en af de traditionelle markeder i Marrakech kaldet souks. Tag en stille spadseretur gennem gaderne, og mærk stemningen i den lysende by, hvor I vil opleve en helt anden verden, som var det et 1001 nats eventyr.

Hvis I ønsker at lade jer inspirere af byggerierne, er der tonsvis af arkitektoniske mesterværker, der kan udforskes - blandt andet den ældgamle Koutoubia-moské bygget i 1158. Tilhørende moskéen er en 77 meter høj minaret, også kendetegnet som et højt tårn, hvilket gør denne moské til et vigtigt omdrejningspunkt for Marokkos befolkning. At det marokkanske folk er stolte over denne perle, kommer især til udtryk ved aftentid, hvor minareten bliver belyst, så den er synlig fra flere kilometers afstand. En anden arkitektonisk perle er Kasbah, fæstningen fra det 12. århundrede, der er placeret lige uden for byen. Denne gamle bydel blev udnævnt en UNESCO World Heritage Site.

I Marrakech er det ikke til at overse de verdensberømte basarer, hvor der heftigt sælges lokale souvenirs som krydderier, smykker, lanterner og lædervarer. Er I nysgerrige på at se en af de 19 byporte, skal I tage til Bab Agnaou porten fra år 1190, der skiller sig ud med en imponerende facade. Overalt i den gamle bydel er gaderne dekoreret med farverige mønstre og udsmykkede lanterner, og slangetæmmerne langs vejkanten af Djemaa el Fna vil få jer til at måbe! Lad Marrakech omfavne jer, når I på egen hånd går gennem byen og oplever de mange interessante aspekter byen indeholder.

Det gyldne sand i Sahara

Den uforglemmelige ørkenhorisont og imponerende billeder af denne marokkanske natur vil ledsage jer for evigt.

Tager I en tur til Marokko, tager I også et besøg til Sahara. Den varme ørken ligger på den nordvestlige side af Atlanterhavskysten, og strækker sig over 266.000 kvadratkilometer. Selv her varierer landskabet! I Hammada, beliggende i nord, finder I hovedsageligt flade grusørkener, mens I i syd ser store, skinnende sanddyner. I Marokkos ørken kan I opdage forskellige spændende dyr, der ikke lever i Danmark. Heriblandt er de velkendte kameler, som anvendes til ture gennem Sahara, og I kan være heldige at finde en række forskellige abearter som eksempelvis den truede Berberabe. Yderligere kan I være heldige at se de små Dorkas gaseller, der kun måler 55-65 centimeter, og dermed er den mindste af sin slags samt den listige karakal, de krybende gekkoer eller de kæmpe grønne firben, der måler op til 50 centimeter og dermed udgør den største af sin art i verden.

Besøg de orientalske super byer på jeres rundrejse i Marokko

Fra Agadir til Rabat - Marokkos smukke byer vil ikke skuffe jer!

Under jeres ophold i Marokko kan I også finde andre rejser i Afrika og dermed opleve kontinentets mange muligheder. Men først venter tonsvis af spændende byer på jer med en rundrejse i Marokko. Fordyb jer på de magiske markeder, og lad jer blive revet med af byens organiserede kaos. Den smukke kystby Agadir er placeret perfekt, så I herfra kan koble helt af eller udforske de omkringliggende byer som Essaouira, Tiznit eller Tafraoute. Her er det selv muligt at afprøve sportslige udfordringer som ture gennem Anti-Atlas og Atlasbjergene. Selv byder Agadir på imponerende seværdigheder med Medina og Lubnan-moskéen. Imens imponerer den marokkanske hovedstad, Rabat, også med unik arkitektur og en smuk medina, som her er den gamle bydel. Ønsker I et større overblik over den marrokanske historie, er det arkæologiske museum bestemt et besøg værd!

En uforglemmelig rundrejse i Marokko venter på jer. Hvad end I er til strand, kultur, vandring eller iøjnefaldende natur, så bliver en sådan tur bestemt en fantastisk oplevelse!

Vi fra TravelBird håber I får en god rundrejse Marokko med nogle uforglemmelige minder.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice