1 tilbud

Rundrejse Kina

Eventyrlige Kina! Fascinerende historie, kulturskatte, bjerglandskaber og pulserende metropoler er bare nogle af de ting som en rundrejse i Kina med TravelBird byder på!
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Tag på en uforglemmelig rundrejse i fantastisk Kina med TravelBird. Fascinerende, smuk og fyldt med spektakulære oplevelser!

Velkommen til Kina! Det store, mystiske land i øst. Har I lyst til en længere ferie end bare et kroophold i Danmark eller et romantisk weekendophold? Så tag din udkårne under arme, og drag afsted på en vidunderlig rundrejse. Har I allerede været på en rejse i Canada eller rundrejse i USA, så hedder den næste destination da Kina! Her har I mulighed for at få en helt fantastisk oplevelse, da landet byder på en lang række af eventyrlige oplevelser. Gå på opdagelse i Kinas imponerende landskaber, fordyb jer i landets fascinerende historie og udforsk den unikke kultur. Mulighederne er mange i dette fantastiske land!

Det sydvestlige Kina

Storslået natur, majestætiske bjerge og farverige templer

Har I lyst til at gå på opdagelse i det autentiske Kina? Møde folket, udforske templer og beundre den uberørte natur? Så bør I på jeres rundrejse rundt i dette mægtige land, lægge vejen forbi Yunnan-provinsen i det sydvestlige Kina.
Start turen ud i provinsens hovedby Kunming, som ofte bliver beskrevet som byen med det evige forår grundet dets milde klima. Byen ligger 1800 meter over havets overflade ved den idylliske sø Dian. Byen har ca. 8,8 millioner indbyggere, og er en by med en interessant historie. Byens historie kan nemlig spores hele 2400 år tilbage, hvor den spillede en vigtig rolle for den kinesiske silkevej. På ægte kinesisk vis byder byen også på en masse farverige og traditionelle templer. Besøg eksempelvis det smukke Yuantong Qiongzhu tempel, som ligger midt i en bambusskov. Eller hvad med at besøge et af byens mange museer, hvor I kan dykke ned i Yunnan-provinsens historie og kultur? For de naturinteresserede anbefaler vi også at I lægger vejen forbi den forunderlige stenskov Shilin, som ligger tæt på byen. Her finder I et område på over 80 hektar fyldt med finurlige kalkformationer.

Rejs tilbage i historien og besøg byen Dali. Her kan I passende tage en gåtur i den gamle bydel, som tidligere hen fungerede som kongerigerne Nanzhao og Dalis hovedsæde. Byen er også kendt for De Tre Pagoders templet, som ligger placeret i en spektakulær park med udsigt ud over den historiske by. Byen er hjemsted for hele 25 etniske minoriteter, og kan derfor siges at være et smeltedigel af kulturer, hvilket giver byen en helt speciel stemning. I Dali har I også mulighed for at gå på opdagelse i de mange små og unikke butikker, hvor I vil støde på en masse ting i marmor, da byen er storproducent af dette.

Læg også vejen forbi skønne Lijiang, som ligger i 2400 meters højde ved floden Yangtze Kiang, hvilket har givet byen tilnavnet byen ved den smukke flod. Her er der rig mulighed for at nyde den friske bjergluft og udsigten til de mange snedækkede bjergtoppe. Byen er også hjem for Naxi-folket, som er kendt for, at være et af de venligste folkefærd. Folket har også flere små traditionelle landsbyer i området, som klart er værd at udforske. I kan også besøge den nærliggende sø, Lashi der er hjemsted for over 70 arter af trækfugle, heriblandt den truede sorte stork og den sorthalsede trane. Eller hvad med at slå vejen forbi det smukke Jade Drage Snebjerg? Her gror nemlig over en fjerdedel af Kinas fauna og flora!

Besøg også byen Shangri-La, der ligger på grænsen til Tibet. Byen ligger i 3200 meters højde og omtales ofte som et vaskeægte paradis. Her kan I opleve det tibetanske kloster Songzanlin, som blev bygget helt tilbage i det 3. århundrede under ledelse af den 5. Dalai Lama. Det er også værd at gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor I kan beundre de mange traditionelle huse med træudskæringer samt gamle ruiner.

Det østlige Kina

Udforsk de kendte monumenter og dyk ned i kulturen

På en rundrejse i Kina er det selvfølgelig også et must at besøge den kinesiske mur. Dette fantastiske vidunder strækker sig over ca. 6.259 kilometer mur, 360 kilometers volde samt 2.233 kilometers bjerge og floder, der danner et forsvarsværk. Muren blev allerede påbegyndt tilbage i det 7. århundrede f.v.t., men størstedelen af muren, som findes i dag, blev opført af Ming-dynastiet i slutningen af 1500-tallet som et forsvar mod mongolerne og manchuerne i nord. Den mest besøgte del af muren, Badaling, finder I ca. 70 km udenfor centrum af Beijing, og her er det et helt spektakulært syn der møder jer. Herfra har I en helt uforlignelig udsigt over de majestætiske bjergkæder, som Muren bugter sig gennem, og det er sagtens til at forstå, at dette imponerende værk er på den nye liste over verdens syv vidundere. Besøg også de berømte Ming-grave, hvor 13 kejsere fra Ming-dynastiet og deres hustruer ligger begravet.

Vi anbefaler jer også at gøre stop i den historiske by Pingyao, som er en af Kinas bedst bevarede befæstede byer - den har stort set ikke ændret sig siden Ming og Qing dynastierne! Det vil derfor føles som om, at I træder ind i en tidslomme, når I ankommer til byen. Her kan I betage de mange traditionelle huse og besøge Rishengchang Museum, Ming-Qing-gaden, Konfuciustemplet, de store bymure og den historiske regeringsbygning Xianya!

Læg også vejen forbi den kinesiske by Xi’an, som spillede en central rolle i det kinesiske kejserrige, da det var her silkevejen havde sit udspring. I byen finder I både en række fantastiske templer, som I kan udforske samt flotte, gamle bymure. Ca. 45 kilometer fra byen, har I også mulighed for at udforske et af vor tids største arkæologiske fund Terrakottahæren! Dette fund består af mere end 8000 soldater, heste og vogne lavet af brændt ler, som alle har sit eget unikke udseende. Soldaterne repræsenterer den første kejser af Kina, Qin Shi Huang, som tog statuerne med sig i graven for at beskytte sig selv efter døden.

Beijing og Shanghai

Kinas metropoler

Foruden de helt spektakulærer landskaber og fascinerende historie og kultur, byder Kina også på nogle af verdens største metropoler, nemlig Beijing og Shanghai! Selvom byerne er fyldt med massevis af høje skyskrabere, kan det traditionelle Kinas stadig spores i gadebillede, hvilket gør byerne helt unikke.

Landets hovedstad, Beijing, er med sine knap 21,5 millioner indbyggere Kinas 2. største by. Beijing byder på lidt af det hele. Gå på opdagelse i det kinesiske køkken, som blandt andet byder på den famøse peking and, tag på shopping på berømte Wangfujing Shopping Street, eller udforsk det kinesiske natteliv. Er I mere i humør til at udforske landets kultur og historie, så anbefaler vi jer at lægge vejen forbi verdens største plads, Tiananmenpladsen, også kaldet Den Himmelske Fredsplads. Herfra kan I gå gennem portene til Den Forbudte By og kejseren palads, hvor pøblen førhen, som navnet antyder, var forment adgang til. Besøg også Himlens Tempel, som kejseren hvert år besøgte for at bede guderne om god høst. Vi anbefaler også kraftigt at I lægger vejen forbi byens gamle bymidte!

Kan I ikke få nok af Kinesiske storbyer, så besøg landets største by Shanghai, som er hjem for mere end 24 millioner mennesker! Byen er i høj grad præget af kontraster mellem det nye og gamle Kina, hvilket skaber en helt særlig stemning. Oplev her de smukke Yuyuan-haver og det buddhistiske Jadetempel. Er I mere til shopping, har I her mulighed for at besøge Ninjing-gaden, som af en af verdens travlestes shopping gader, Bund Boulevard, der ligger langs vandet, eller Yuyuan Old Street, hvor I finder en masse små hyggelige kinesiske butikker. Tag også turen op i Pear TV Tower, hvor I kan beundre byen fra oven - dette er især en helt særlig oplevelse om aftenen, da I her kan beundre byens mange lys. Vi anbefaler jeres også at tage en bådtur rundt i havnen, hvor I kan iagttage de mange flotte (og hypermoderne!) skyskrabere, som der præger byens havn.

Mulighederne er mange i dette fantastiske land, men en ting er sikkert - en rundrejse i Kina bliver uden tvivl en uforglemmelig oplevelse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice