3 Tilbud

Rundrejse Italien

Imponerende landskaber, landidyl og lækker gastronomi. Tag med TravelBird på rundrejse i Italien og oplev det bedste af hvad landet har at byde på!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Fantastiske Italien

Velkommen til støvlelandet. Her finder I både iøjnefaldende bjerglandskaber, idylliske vingårde og pizza i stakkevis. Har I lyst til en længere ferie end bare et kort weekendophold eller kroophold? Har I allerede være ved Gardasøen og på en rejse til Venedig? Tag på en rundrejse rundt i Italien og dyk ned i naturen, kulturen og den helt fantastiske gastronomi. Det kan kun blive en fornøjelse!

Toscana og Umbrien

Grønne bakker, maleriske landsbyer, idylliske olivenlunde og vinmarker så langt øjet rækker

Fantastiske Toscana ligger i den nordlige del af det centrale Italien, og muligvis en af landets mest kendte regioner blandt os danskere. Området byder både på smukke kyster, charmerende byer og selvfølgelig masser af idylliske, nærmest postkortlignende vingårde. Besøg byen San Gimignano, hvor I kan opleve det helt unikke historiske centrum, som er præget af den middelalderlige arkitektur, hvilket har sikret området en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Læg også vejen forbi regionens største by Firenze, som også er at finde på verdensarvslisten. I Firenze finder I en lang række spektakulære arkitektoniske bygninger - eksempelvis den gotiske katedral Santa Maria del Fiore og kunstmuseet Galleria degli Uffizi. Gør også stop i byen Pisa, hvor I kan få taget et billede sammen med det ikoniske skæve tårn.

Vil I smage på de aromatiske Italienske vine, er der også rig mulighed for det i Toscanas bakkede landskab. Besøg eksempelvis slottet Castello Vicchiomaggio i Chianti, hvor I kan gå opdagelse og lære om hvordan vinen bliver produceret. Nyd her de fantastiske dråber, mens I betragter landskabet fyldt med olivenlunde, citrontræer og vinmarker. Har I brug for at blive nedkølet i den Italienske sol, er der heldigvis ikke langt til middelhavets skønne bølger, som I kan boltre jer I, imens I nyder udsynet til de smukke klippelandskaber som I finder langs kysten.

Kan I ikke få nok af Italiens smagfulde vin, så bør I også gøre ophold i Toscanas naboregion Umbrien. Her er der grønne vinmarker og solsikkeblomster så langt øjet rækker, og i de maleriske landsbyer kokkereres der med ægte italiensk kærlighed. Umbrien menes at være det mest autentiske sted i hele Italien, hvilket i sig selv er grund til at besøg regionen. Regionen byder på byer som Perugia og Assisi, der begge er et besøg værd. Perugia er Umbriens hovedby og den over 2000 år gamle by er rig på både kunstnerisk og kulturel arv og spækket med masser af historie - I byen finder I blandt andet den gotiske katedral San Lorenzo. Katedralen ligger på byens centrale torv, Piazza IV Novembre, hvor I også kan nyde synet af det smukke springvand der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. I kan også lægge vejen forbi San Bevignate Tempelkirke, der er en af de eneste tempelkirker, der endnu findes i Europa. Perugia er beliggende på en bakketop, hvor I jo længere I går op ad bakken, vil komme længere tilbage i tiden. Byen indbyder både til at nyde en gelato på et af byens mange torve, eller til at gå på gastronomisk opdagelse, hvor I både kan tage til olivenoliesmagning, vinsmagning eller nyde chokolade fra den berømte producent Barci Perugina.

Den tidligere romerske by Assisi byder også på et utal af interessante oplevelser. Her venter der et lille stykke historie på hvert gadehjørne. Besøg for eksempel en af de mange kirker, hvor I blandt andet kan udforske den berømte Chiesa Nuova, som siges at været opført oven på den hellige Frans af Assisis barndomshjem. Dyk også ned i historien ved i middelalderbyen Montegabbione, som ligger 600 meter oppe af et bjerg. Her kan I besøge den imponerende bymur, det berømte slot og Madonna delle Grazie kirken fra 1625, hvor I kan nyde synet af den imponerende fresko af Madonna del Latte.

Kan I ikke få nok af den skønne natur som området byder på, så gå på opdagelse i området Morrano di Terni. Her finder i skovene Riserva Naturale Monte Rufeno og Parco di Monte Peglia e Selva di Meana, som byder på en helt fantastisk natur med bjerge, vandfald, flora og fauna samt vidunderlige udsigter over landskabet.

Napoli og Rom

Imponerende kyster, strand og storby

På en rundtur rundt i Italien er Napoli også klart et must. Byen ligger ved ligger på den Italienske vestkyst og uanset hvor i byen I befinder jer, har I udsigt til den mægtige vulkan Vesuv, hvilket gør Napoli til en helt særlig by. Gå på opdagelse i denne sprudlende kystby, hvor I kan besøge byens største plads Piazza del Plebiscito, beundre det kongelige palads, og udforske de mange omkringliggende gader, som byder på masser af lækre pizzeriaer og små butikker. Byen gemmer også på en masse historiske attraktioner såsom det imponerende arkæologiske museum, domkirken eller det smukke barokkapel Capella Sansevero, som alle er værd at lægge vejen forbi. Har I mod på det, anbefaler vi jer at bestige vulkanen Vesuv, samt at lægge vejen forbi den historiske by Pompei, som mødte sin undergang og blev dækket til i aske, da vulkanen gik i udbrud i år 79. Mulighederne er mange i Napoli!

Savner I lidt storby på jeres rejse rundt i Italien og har I endnu ikke været på en storbyferie i Rom, så besøg landets livlige og ikke mindst smukke hovedstad. Byen er med sine knap 5 millioner landets største, og gemmer på et utal af forskellige oplevelser. Besøg det historiske Vatikanet, hvor paven har residens, eller nyd en en gelato på den verdensberømte spanske trappen. Oplev også de mange andre kendte attraktioner, som Rom har at byde på - Colosseum, Trevi-fontænen og Pantheon - byen indeholder det ene fantastiske monument efter det andet. Mange af de store seværdigheder i byen ligger indenfor gåafstand, så på med dine mest komfortable sko, da en af det bedste måder at udforske storbyer på, er til fods. Foruden historie og kultur tilbyder pulserende Rom også et moderne byliv med massevis af butikker, cafeer og restauranter, som I kan nyde godt af når I har brug for en pause fra sightseeing.

Sardinien

Ø-paradis i middelhavet

Den fantastiske ø Sardinien er hvad man kan kalde en ægte perle. Denne skønne ferieø har nogle af europas bedste sandstrande, pastelfarvede kystbyer, historiske monumenter og ikke mindst imponerende bjerglandskaber. Et tur til Sardinien er derfor den perfekte kombination af mange forskellige oplevelser samt afslapning i den italienske sol.

Har I lyst til at gå på opdagelse i øens mest charmerende byer, så anbefaler vi jer at lægge vejen forbi maleriske og historiske Castelsardo, som ligger på Sardiniens nordlige kyst. I Castelsardo finder I karakteristiske gamle vagttårne, volde og små snoede gader fyldt med unikke små butikker og hyggelige cafeer. Byens havn byder også på en række skønne oplevelser - eksempelvis museet for vævning, som har en fascinerende samling af kunsthåndværk lavet af plantefibre fra hele middelhavsområdet. På den nordlige del af øen finder I også Costa Paradiso, som består af helt utrolige landskaber med gode vandrestier og vidunderlige badestrande. Eller hvad med at besøge naturparadiset Cala Spinosa, som gemmer på nogle af øens dejligste sandstrande, der ligger omgivet af klipper og grøn natur?

På den vestlige side af øen ligger den lille ferieby Alghero, som den dag idag stadig er præget af catalanerne, der indtog byen for ca. 300 år siden. Her er der mulighed for at udforske den gamle bymidte, eller tage på vinsmagning i de helt vidunderlige rammer byen sætter op. På øens vestkyst finder I også naturparken Porto Conte, der ligger ud til den smukke bugt Baia delle Ninfe. Foruden helt fantastiske sandstrande, som hele øen byder på, kan I også her tage på spektakulære gåture mellem de mange silke- og eukalyptustræer, som pryder parken eller tage en sejltur til de sensationelle drypstensgrotter.

Sardinien er en ø med mange muligheder, og uanset hvor I bevæger jer hen på øen, er I garanteret helt fantastiske landskaber, lækre strande, maleriske byer, samt altid at have lækker gastronomi og et glas vin inde for rækkevidde.

En rundrejse i Italien gør det muligt at dykke ned i alt det fantastiske som landet har at byde på. Hvad end I er til historie, kultur, storby eller iøjnefaldende natur, så bliver en rundtur i Italien helt sikkert en fantastisk oplevelse for jer!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice