1 tilbud

Rundrejse Indien

En rundrejse i Indien er den perfekte måde at udforske, alt hvad landet har at byde på. Book jeres næste rundrejse hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Stedet, hvor moderne livsstil smelter sammen med gamle traditioner. Tusinder år gamle templer, små madboder og vandrende hellige køer kombineret med intense shoppingcentre og utallige taxaer, udgør det kulturrige Indien, som vi kender det i dag.

Indien udfordrer alle sanser med prangende farver, pulserende stemning, intense dufte og er som et orkester fyldt med forskellige lyde. Indien har over 1,3 milliarder indbyggere, og I vil derfor opleve en ekstrem mangfoldighed, når diverse religioner, kulturer og smukke landskaber mødes. Den amerikansk producerede film fra 2010 “EAT PRAY LOVE” blev optaget i Indiens fantastiske omgivelser, der hurtigt fik flere mennesker til at forelske sig i landet. Indien har det 7. største landareal, hvilket bringer et varieret landskab med sig fra gyldne ørkner til de høje Himalaya bjergklipper. Da Indiens sydligste punkt grænser til landet Sri Lanka, med blot 50 kilometers afstand, kan en rundrejse på Sri Lanka nemt kombineres med jeres rundrejse i Indien.

Kalenderen er fyldt med de mange spændende og sjove muligheder, der byder sig med en rundrejse i Indien. Hvordan prioriterer I så de mange destinationer i Indien? Hvilke seværdigheder og aktiviteter skal I udvælge på ferien? Hvor længe skal man opholde sig i en by? Hvilke gode insider tips er der at få? Det tager tid og den rigtige planlægning at besøge en så kulturrig nation, hvis mangfoldighed er i højsædet. En guidet rundrejse i Indien giver jer netop mulighed for at få en lille bid af hele Indien, således at I kan udforske diverse seværdigheder samt iagttage indernes hverdagsliv. Dermed er I garanteret, at ferietiden, er brugt optimalt! Hertil kan I også beslutte at fokusere på et enkelt område i Indien eller vælge at kombinere sightseeing med strandferie, hvis I ønsker at koble af, men samtidig vil opleve en verden af mangfoldighed.

Taj Mahal

Oplev Indiens mest kendte ikon på en rundrejse i Indien.

Taj Mahal er et af verdens 7 vidundere, hvilket gør det til et ‘must see’ på jeres rundrejse i Indien. Den imponerende, hvide bygning er et kæmpe arkitektonisk mesterværk af lange og omfattende konstruktioner. Den tilhørende romantiske kærlighedshistorie om Taj Mahal skaber en magisk stemning omkring stedet, og gør det til noget helt specielt. Shah Jahan, en tidligere indisk Mughal kejser, byggede templet til ære og minde for sin afdøde kone. Det tog ca. 17 år for omkring 20.000 håndværkere at udføre gravmonumentet, hvor kun de bedste og fineste materialer måtte benyttes. Denne historie har resulteret i, at Taj Mahal i dag er kendt under navnet ‘Temple of Love’. Et visit til det ekstraordinære gravmonument er højdepunktet på et romantisk weekendophold for to. Populariteten for bygningsværket ses tydeligt på de sociale medier. På det trendy medie, Instagram, er Taj Mahal placeret på en 26. plads over de mest instagrammede turistattraktioner i hele verden. Tag et super billede og del det med jeres venner og familie!

Besøg Nordindien

Oplev de mange kulturelle skatte på en rundrejse gennem Nordindien.

Delhi er hovedstaden i Indien og er med sine næsten 19 millioner indbyggere bestemt en by, der er værd at besøge. Her venter en storby i kontraster og kompleksitet præget af kunst, kultur og romantik. Den skønne hovedstad er delt op i det traditionelle Delhi og det moderne New Delhi, der sørger for, at I får et meget varieret indtryk af byen og dens seværdigheder. I det traditionelle Delhi bor langt over størstedelen af byens befolkning, og stedet rummer af ældgamle traditioner, kunst, arkitektur og hyggelige, snoede gader. Imens hitter New Delhi med sit up-coming industrielle område, moderne præg samt historie- og kunstmuseer.

Lal Qila, Det Røde Fort, er det største bygningsværk i Delhi, da det strækker sig over 1 kilometer på den længste side. Lal Qila er et kompleks af paladser, der siden 2007 har været på UNESCOs verdensarvsliste. Men listen stopper ikke her! Delhi har yderligere en 70 meter høj minaret, der er kendt som Qutub Minar, ligeledes optaget på UNESCOs verdensarvliste. Denne minaret er det højeste tårn i den islamiske del af verden.

Eventyret fortsætter i det charmerende område, Pushkar. Den lille egn er et værdifuldt sted for hinduistiske pilgrimsrejsende grundet den hellige sø og de utallige mælkeblå templer, hvoraf et af dem er det sjældne Brahma tempel. Fra de mange templer kan man ofte høre lyden af bønner, der består af episodiske lydspor, trommer, gongonger og hengivne sange til guderne. Læg også vejen forbi de fantastisk velduftende rosengårde hvor værdifulde rosenolier bliver fremstillet. Er I inspireret af de rosenrøde farver, fortsætter turen til Jaipur, Den Lyserøde By, hvor dele af facaderne er malet lyserøde. Her boomer det med autentiske markeder med tonsvis af varer, der alle sætter farve på selv en trist gråvejrsdag. Gå videre til det betagende Amber Fort, der imponerer med sine facader, balkoner og gårde. Specielt fortets fæstning viser sig fra sin bedste side og minder om et storslået palads. Paladset, Sheesh Mahal, finder I også her. Paladset er berømt for sine mange spejle, hvide marmor, glas med flotte ornamenter og dets rigdom på detaljer. Tag et hvil, og hop på det lokale transportmiddel, rickshaw, hvor en lokal vil cykle med jer gennem Jaipurs gader.

Farverige byer og badeferie

Et væld af farverige byer og dejlige strande venter på jer i Indien.

Indien forener kultur og afslapning. Del jeres rejse op i badeferie og kulturoplevelser på en og samme tid! I kan begynde jeres dag med spændende historier og seværdigheder i Indien og afslutte dagen med en svømmetur i det krystalklare hav i det vestlige Indien. Start jeres kulturelle rundrejse i det nordlige Indien i hovedstaden Delhi, hvor de traditionelle markeder er mange, og hvor de arkitektoniske værker får byen til at blomstre. Besøg byen Jaipur, der inviterer indenfor på Albert Hall museet og studer Jantar Mantar monumentet eller bygningen, Hawa Mahal, der havde til formål at give kvinderne fra haremmerne en tillukket udkigspost til festivalparaderne. Her fortsætter rundrejsen med et visit til Agra, Abhaneri og den tomme spøgelsesby, Fatehpur Sikri. Som prikken over i’et kan I afslutningsvis besøge kærlighedens mesterværk, templet Taj Mahal. Påbegynd herefter jeres afslappende del af ferien med badning i det smukke, varme Arabiske Hav, og hvil jer dagen lang på de gyldne sandstrande i Goa. For de legesyge vanddyr er der på den nærliggende Baga Beach, forskellige sportsaktiviteter, som kan dyrkes. Er du den solbrune surfer, den stærke kajakroer eller sejleren med vind i håret? Så er det her, I skal tilbringe jeres tid! Alle de indiske strande har hver sine kvaliteter og aktiviteter at byde på. Det kommer også til udtryk i, at dele af Goas arkitektur og religion er baseret på europæiske værdier, hvilket skyldes, at delstaten tidligere var en portugisisk koloni. Er I ikke færdige med den bagende sol og det silkebløde sand, kan I finde rejser til Thailand og nyde en skøn badeferie med alt, der hører til.

Indien er en helt fantastisk destination, der tilbyder mange kombinationer af oplevelser og gøremål. En minderig rejse, hvor I straks vil tilbage. Rigtig god ferie!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice