Rolig base med tagterrasse i Rom

Hotel NH Collection Roma Palazzo Cinquecento, Rom, Italien

Premium-værelse

Premium-værelse

Fyrsteligt ophold i Rom – tæt på Hovedbanegården Termini, inklusive morgenmad, velkomstdrink med mere

Palazzo Cinquecento er opkaldt efter den piazza, det ligger på. Du bor i en statelig bygning med en iøjnefaldende pink og hvid facade. På trods af det historiske ydre, bliver du mødt af en moderne verden i ren italiensk stil. Hotellet er en del af hotelgruppen NH Collection (som er blevet udnævnt til Best Global Hotel Group af Worldwide Hospitality Awards), og her kan du virkelig opleve det bedste af fortiden og nutiden i Den Evige Stad.

Gå en tur i de smukke, velplejede haver, hvor der ligger flere ældgamle, romerske ruiner, eller tag et smut op på tagterrassen, som har en vidunderlig udsigt over Rom. Restauranten og baren er topmoderne, og her kan du nyde moderne, italienske retter og fantastiske cocktails.

På trods af hotellets fredfyldte atmosfære ligger en af Roms hovedtransportårer, Stazione Termini, tæt ved hotellet, så du kan nemt komme rundt til resten af byen. Hvis du har ekstra energi tilbage efter en dag med sightseeing, kan du brænde den af i hotellets fitnesslokale, inden du lægger dig i din komfortable seng og får en god nats søvn.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser