Vælg udrejsedato
7 Tilbud

Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig

 • Med fly
 • Med indkvartering
Eventyrlige Vietnam: Fra nord til syd
Rundrejse 20 overnatninger Vietnam
Tag med på en uforglemmelig drømmerejse gennem en af Sydøstasiens perler — i Vietnam er alt som et eventyr. Her skal I opleve det bedste, landet ha...
 • Hanoi, Halong Bugten, Hoi An og Ho Chi Minh City
 • 8 guidede udflugter
 • Inkl. al transport
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 13.319,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Autentiske Nordvietnam: Kom tæt på kulturen og de lokale
Rundrejse 14 eller 15 overnatninger Vietnam
Flyv med til Nordvietnam, hvor der venter jer en helt unik rundrejse! I får 13 overnatninger i hovedstaden Hanoi, grønne Sapa, kolonibyen Dien Bien...
 • 7 udflugter
 • Hanoi, Sapa, Dien Bien Phu, Halong Bugten og mere!
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 10.219,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Det bedste fra Vietnam
Rundrejse 18 overnatninger Vietnam
Tag med på en drømmerejse i vidunderlige Vietnam, og oplev mægtige templer, den fascinerede historie, underskøn natur og ikke mindst det verdensken...
 • Sapa, Hanoi, Hoi An og Halong Bugten
 • Guidede udflugter
 • Inkl. al transport
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 9.669,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Strand og storby i Sydvietnam
Rundrejse 13 eller 14 overnatninger Vietnam
Fra den pulserende metropol Ho Chi Minh City til det betagende strandparadis Hoi An — på denne uforglemmelige rundrejse oplever I Vietnams spændend...
 • Morgenmad
 • Inkl. udflugter og al transport
 • Ho Chi Minh City & Hoi An
 • Afrejse fra Billund, Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 9.319,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Rundrejse i Nordvietnam
Rundrejse 14 eller 15 overnatninger Vietnam
Tag på en uforglemmelig rundrejse til det nordlige Vietnam! Her strækker grønne rismarker og bølgende bjergkæder sig, så langt øjet rækker, og de v...
 • Morgenmad
 • Inkl. udflugter og al transport
 • Hanoi, Sapa og Hoi An
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 8.919,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Kuala Lumpur og rundrejse i Vietnam
Rundrejse 16 overnatninger Malaysia, Vietnam
Storby og strand, oplevelser og afkobling – I Sydøstasien kommer I både til at stå under skyskrabere og strandparasoller. Over 2 uger står den på e...
 • Morgenmad
 • Inkluderede udflugter
 • Kuala Lumpur og Vietnam
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr. 10.739,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Rundrejse i Thailand, Vietnam og Cambodja
Rundrejse 20 eller 21 overnatninger Thailand, Vietnam, Cambodia
Udforsk Sydøstasiens maleriske landskaber og imponerende kulturskatte med denne rundrejse med i alt 19 overnatninger, som tager jer gennem Thailand...
 • Morgenmad
 • Udflugter
 • Afrejse fra Hamburg eller København
Pris fra per person fra kr. 11.009,-
baseret på 2 personer

Mere inspiration

Med næsten 8 millioner besøgende hvert år er Vietnam ikke den mest velbesøgte rejsedestination i Asien, men til gengæld er den nok en af de smukkeste.

Landets unikke historie og kulturarv er betagende, fascinerende og en anelse grusom, men fyrre år efter den berygtede krig er Vietnam et land i rivende udvikling. Cyklerne i Hanoi er skiftet ud med larmende knallerter og scootere, landets storbyer er i konstant forandring, og der skyder nye, glitrende skyskrabere op ved siden af de labyrintiske handelsgader og franske herskabshuse fra kolonitiden. På rejser til Vietnam kan I opleve den historiske Ho Chi Minh City, smukke Halong Bay og fascinerende Hanoi, men her er meget mere at komme efter. Et fænomenalt køkken, gudesmukke panoramaer over azurblå bugter og et venligt folkefærd er alle med til at gøre rejser til Vietnam helt uforglemmelig.

Rejser I fra nord til syd, vil I kunne opleve den gradvise ændring i kultur, natur og arkitektur – mod nord kan indflydelsen fra de mange kolonimagter stadig mærkes i befolkningen og i måden, livet leves på. Den største del af Vietnams etniske minoriteter bor i de centrale og nordlige regioner, så her holdes traditioner og folkekostumer meget kært. Mod syd er tempoet lidt højere, og det er her, de entreprenøriske kræfter har taget hårdest fat, og økonomien står i fuldt flor. Det er klart værd at prøve at opleve så mange af Vietnams smukke byer, bugter og landskaber som muligt, så I kan få den fulde oplevelse af alt, hvad dette fascinerende land har at byde på.

Det nordlige Vietnam
Selvom den nordlige region er forholdsvis ufarbar, så gemmer der sig her et væld af smukke natur- og kulturperler.
I det nordlige Vietnam rejser de forrevne bjerge og klipper sig mod himlen og omfavner de utallige rismarker, der dyrkes af flere af Vietnams etniske minoriteter såsom det farverige H’mong-folk.

I norden er landskabet både øde og tætbefolket – den røde flods delta er et af verdens tættest befolkede områder, men rejser I længere ind i landet og væk fra storbyerne, bliver bevoksningen tættere, vejene bliver dårligere, og der bliver længere og længere mellem civilisationen. Men dette gør netop, at der er masser af naturoplevelser at hente her – f.eks. i Sapa, en lille fransk koloniby i det vietnamesiske højland, hvorfra I kan tage nogle gode vandreture i det betagende landskab.

Et af nordkystens største trækplastre er den fantastiske Halong Bay, hvor næsten 200 kalkstensklipper ligger spredt i bugtens azurblå vand, og skibe med farverige sejl glider langsomt forbi hinanden. Her kan I sejle forbi de imponerende klipper og udforske de mange grotter, dykke i det klare vand eller besøge nogle af de omkringliggende øer – f.eks. Cat Ba, hvor der ligger en smuk nationalpark af samme navn. På rejser til Vietnam tager de fleste besøgende videre til Hanoi, som bugner med smuk, fransk og kinesisk arkitektur og et væld af spændende museer. Gå ikke glip af det fascinerende kvindemuseum eller det næsten tusind år gamle literaturmuseum, som er dedikeret til Confucius’ lære.

Bevæger I jer mod syd, må I lægge vejen forbi Ninh Binh. Herfra har I et ideelt udgangspunkt for at opleve de omkringliggende seværdigheder såsom de flotte pagoder i Trang An eller templerne i den ældgamle by Hoa Lu, som i fordums tid var landets royale hovedstad. Har I tid, så und jer selv en tur på Ngo Dong-floden til Tam Coc, som betyder “tre grotter”. Her glider I langsomt gennem det rolige vand langs grønne rismarker, indtil I når de tre grotter, hvor den største grotte er 125 meter dyb.

Eventyret venter den, der forstår at gribe det.

– Knud Rasmussen
Det centrale Vietnam
Med sine historiske seværdigheder, lækre mad og fine strande er det centrale Vietnam en yndet destination.
Den smalleste del af landet byder på nogle af de fineste strande og mest spændende seværdigheder.

Som perler på en snor ligger nogle af regionens største attraktioner ved kysten – byerne Hue, Hoi An og Danang. Hue lokker med sine smukke pagoder, templer og royale gravkamre. Her kan I få et par dage til at gå med at udforske de smuldrende ruiner af den forbudte kejserby og de ekstravagante mausoleer for Nguyen-kejserne. Her er desuden nogle spektakulære “street food”-boder, hvor I kan prøve det centralvietnamesiske køkken, som efter sigende er det mest komplekse regionale køkken i Vietnam.

Det var nord for Hue, at grænsen gik mellem Nord- og Sydvietnam, også kaldet “the demilitarized zone”. Ironisk nok var dette en af de mest militariserede områder i Vietnam, og det var også her, at nogle af de blodigste amerikanske kampe udspillede sig. Der er ikke længere meget at se ved den tidligere grænse, men I har stadig mulighed for at se de underjordiske Vinh Moc-tunneller, Khe Sanh-basen eller den bevægende Truong Son-kirkegård, som er mindesmærket for de mere end 300.000 vietnamesiske soldater der mistede livet under Vietnamkrigen.

Efter en masse sightseeing i Hue kan I tage til Danang, som er en af de byer, der hurtigst udvikler sig i Vietnam. Nyd lidt lækker mad på en af de mange flotte restauranter, få jer en drink på en hip bar ved kysten og fortsæt ud i det vilde og oplyste natteliv. Mellem Danang og Hoi An finder I den lækre strand An Bang, hvor I kan hvile ud, inden I bevæger jer videre mod Hoi An. Det er måske Vietnams smukkeste by, og den var engang en af landets vigtigste havnebyer, hvilket afspejles i den grandiose arkitektur med både kinesisk og japansk indflydelse. Nu er det en af landets vigtigste turistbyer, men lad det ikke afskrække jer – byens gamle bymidte er bestemt et besøg værd, og her ligger flere gode restauranter, barer, skræddere og tehuse, end I kan tælle. Her er også masser af eksempler på velbevarede huse og monumenter, hvor betydningen af at ære sine forfædre står lysende klart.

Det sydlige Vietnam
Med Ho Chi Minh City og nogle af landets fineste strande er der nok at komme efter i det sydlige Vietnam.
Ho Chi Minh City, også kendt som Saigon blandt de lokale, er uden tvivl en af de vigtigste byer i Vietnams sydlige regioner – hvis ikke dén vigtigste.

En sprudlende metropol i lynende udvikling betyder, at byen kan hamle op med andre asiatiske metropoler som Singapore og Bangkok, men den byder også på historiske seværdigheder fra Vietnams vigtigste epoker. Der er både et fransk og kinesisk kvarter, hvor I finder spændende arkitektur og en masse spisesteder, og spredt ud over byen ligger de vigtigste seværdigheder som Reunification Palace, Notre Dame-katedralen og de smukke pagoder. Udenfor byens vrimlen er der mulighed for at tage på dagsture til f.eks. de underjordiske Cu Chi-tunneller eller et besøg ud i Mekong-deltaet til byen My Tho, som er et godt afbræk efter travle Ho Chi Minh City.

Livsnydere rejser til Vietnams sydlige kystområder, hvor der ligger kilometervis af gode strande. De populære resortbyer Nha Trang og Mui Ne tilbyder luksuriøse hotelophold med udsigt over det turkisblå hav, og det er også her, I finder flest solslikkende gæster. Hver by har sin egen personlighed og charme, men søger I noget, der er lidt mere fredeligt, ligger der flere små byer langs kysten, som kan prale af gode strande, såsom Ho Coc. Fiskeindustrien udgør stadig den vigtigste del af vietnamesernes levebrød her, så der er god mulighed for at smage en masse lækre, friske fiskeretter.

I Vietnam rejser ingen forgæves – rejser til Vietnam byder nemlig på eventyr uden lige. I har mulighed for at slappe af, forkæle krop og sjæl, prøve det lækre vietnamesiske køkken og ikke mindst dykke ned i landets fascinerende historie.