Rejser til Tenerife

Skønne strandpromenader, spændende shopping gader og en af verdens største vulkankratere? Rejser til Tenerife har det hele, skynd dig at pakke taske og booke ferien hos TravelBird.

Tilbud

Vælg udrejsedato
3 Tilbud
Vejret er nok den største årsag til at folk strømmer til Tenerifes kyster. Hvem elsker ikke at nyde det, næsten garanteret, fantastiske solskinsvejr?

Tenerifes mest berømte sydlige resorts tilbyder festivitas og clubbing, kombineret med sandstrande og all-inclusive resorts. Tager man dog skridtet videre væk fra de hummer-røde turistede områder, finder man en kultiveret og civiliseret ø med ekstraordinært mangfoldighed.

Denne potpourri af erfaringer omfatter gåture gennem tropisk-skov og shoppeture forbi designerforretninger; et sexet og sensuelt Carnaval, der er kun bliver overgået af Rio, og en hav af museer og templer til moderne kunst og knirkende gamle koloniale byer. Men frem for alt, er det en ø fyldt med drama og der er intet så dramatisk som en sneklædt Pico del Teide, Spaniens højeste bjerg og hjem til nogle af de mest fantastiske vandreture i hele landet. Øen er sikker, familievenlig og med de mange spændende attraktioner er der intet at sige til at vi danskere elsker rejser til Tenerife.

Aktiviteter

Om det er sport eller sightseeing, så har øen et hav af aktiviteter.

Tenerife har mange forskellige aktiviteter, i form af sport, dyre- og naturparker. Man er sikker på at der er noget for hele familien, ud over de lange utroligt indbydende strande.

Loro Parque er en af de bedste bevarede og prestigefyldte zoologiske haver i verdenen. Haven dækker over 135.000 kvadratmeter og et hav af forskellige dyre oplevelser. Loro Parque er hjem til den største samling af papegøjer i verdenen samt verdens største lukkede pingvin land, hvor parken har genskabt deres naturlige levevilkår, og består af 170 pingviner fra sydpolen. Loro Parque har også et imponerende vandland, der inkluderer Orca Ocean, delfinshow, et akvarium med over 3.000 forskellige fiskearter, en imponerende 18 meter hajtunnel, Pueblo Thai landsby, og den helt igennem smukke fugl, Katandra Treetop. På Australsk Aborigines betyder Katandra ‘fuglenes sang’ og Treetop referere selvfølgelig til trætoppene. Havens voliere er en af verdens største Frit-flyvende volierer og byder på over 200 fugle fra Australien og Asien.

Pueblo Chico er et udendørs museum der har nedskaleret flere landskaber og bygninger fra de kanariske øer til realistiske områder. Det er designet til at værdsætte arkitektur, skikke og maleriske kroge af de kanariske øer. Hovedattraktionen i haven er den smukke natur der både er indbydende men samtidig bringer bygningerne til live, med lyden af buskene er bevæger sig i vinden, lyset fra solen samt skyggerne der bevæger sig.

Pirámides de Güímar er en 64.000 kvadratmeter stor etnografisk park, der blev oprettet for at bevare de antikke pyramider fra en byplan. Parken byder på måde et indendørs museum hvor man kan opleve statuer og artikler i forskellige størrelser fra det antikke sydamerika, et auditorium der viser en dokumentar der beskriver mulige menneskelig vandringer i oldtiden, og de mange fantastiske kulturelle ligheder mellem begge sider af Atlanten, såsom Mexico, Peru, Mesopotamien og Egypten, samt flere forskellige udendørs ruter hvor man både kan opleve det kanariske botanik, vulkansk klima og geografi, kultur og mytologi samt flere af de vare der bliver eksporteret fra øerne og hvordan de blev dyrket.

Er du vildt af en vandhund er rejser til Tenerife ideelle til at tage en tur ud og snorkle eller dykke. Det krystal-klare vand er utroligt indbydende til en tur ud og opleve havets mangefarvede fisk. Er man ikke en dykker tilbyder CIDEMAT (Øens Center for vandsport på Tenerife) også muligheden for at ro kajak og sejlads kurser.

Er snorkling ikke lige sagen kan man bare tage en tur i Europas største vandland Siam Park. Her er underholdning for hele familien, i det spænde thai inspirerede vandland. Der er flere forskellige muligheder for at nyde parken, hvis man vil have en afslappende dag, en hyggelig dag med familien eller hvis man vil have et adrenalin kick, så har vandlandet det hele.

Er du mere til en god omgang træning er det muligt at tilkøbe sig adgang til det olympiske stadion Olympic Municipal Stadium Antonio Domínguez López, der er velbesøgt af mange internationale og professionelle atleter. Prisen ligger på omkring €3 pr dag og inkluderer løbebaner og vægtrum. Stadion faciliteterne har åbent mandag til lørdag mellem 8 og 22, så der er ingen grund til at ligge på den lade side, når man er på ferie.

Naturens smukke vidunder

Den utroligt varierede natur gør Tenerife helt speciel.

Med den alsidige natur er der mange ting der bør besøges.

Den vulkanske oplevelse i Teide national park er helt eminent. Teide har været en sovende vulkan i årevis, og kroner solopgang hver morgen med sin majestæt. Med sine 3.718 meter over havets overflade, er det verdens tredje største vulkan og spaniens højeste punkt. Nationalparken er på UNESCOs verdensarvsliste og er hjem til mange forskellige og unikke arter, landskaber og fantastisk udsigt.

Anaga Naturpark er en af de ældste dele af øen og omfatter 14.000 hektar af stor skønhed. Området er hjemsted til en juvel af lokal natur, den magiske Laurisilva skov, hvis oprindelse dateres tilbage til den tertiære periode.

Rejser til Tenerife byder selvfølgelig også på fantastiske sandstrande, med krystalklart vand, det perfekte sted at nyde solens stråler og slappe af. En af landets perler er La Tejita strand der ligger i syd ud for Montaña Roja (det røde bjerg) naturreservat. Det er en stille, kilometer lang strand. Dens uspolerede natur har gjort La Tejita til en favorit blandt unge strand elskere og vandsports entusiaster, der leder efter en strand der ikke er fyldt med turister. Den storslåede udsigt over Montaña Roja, et gammelt rødbrunt vulkansk krater, gør denne strand til et unikt sted at besøge.Nudister er der også plads til på La Tejita, på den lidt mere afsides østlige side af stranden.

Stranden ved Playa de las Americas er en af de skønneste caribiske strande, med turkisblå vand og det fantastiske guld sand, som giver en fantastisk kontrast til vandets smukke farve. Dog er denne strand mere velbesøgt, men ikke desto mindre et dejligt sted at nyde solen.

Tilgængelighed

Tenerife fjerner de fysiske barrierer, der hindrer mobilitet.

Er man så uheldig at have nedsat mobilitet, så frygt ej, rejser til Tenerife den perfekte mulighed for stadig at nyde omgivelserne og stranden.

På tenerife er de meget bevidste om at fjerne den fysiske barrierer der gør mobilitet besværligt. De har siden 1993 arbejdet på at gøre øen mere tilgængelig. En af højdepunkterne af deres mange aktiviteter omfatter en større opgradering af de 10 travleste strande både i syd og nord. I nord tilbyder El Socorro (Los Realejos) og Playa Jardín (Puerto de la Cruz) tilgængelige brusere og badeværelser samt tilkørselsramper og gangbroer der forbinder forskellige faciliteter på stranden. De resterende otte strande ligger i syd i kommunerne Granadilla, Arona, Adeje and Santiago del Teide. Specielt Las Vistas stranden skiller sig ud for at have alle de nødvendige faciliteter for dem med nedsat mobilitet, herunder en bade-support service med krykker og vand stole til rådighed, samt specifikke hvilepladser. Så der er ingen grund til ikke at booke en rejse til Tenerife.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice