3 Tilbud

Rejser til Sydafrika

Fantastisk dyreliv, pulserende storbyer og verdensklasse vine, alt dette kan opleves på dine rejser til Sydafrika. Book nu med TravelBird.
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Storslået Sydafrika!

Velkommen til en rejse til Afrika, mere specifikt Sydafrika! Tag på en flyrejse med TravelBird til det spektakulære land i syd, der byder på et imponerende dyre- og fugleliv, rustrøde savanner, fascinerende historie og pulserende storbyer. Mulighederne er mange i dette fantastiske land og en ting er sikkert - det bliver en rejse I aldrig vil glemme! Selvom turen derned er lang og ikke er en kør-selv-ferie, så stol på os når vi siger, at det er det hele værd.

Det vilde Sydafrika

Savanne, safari og imponerende dyr

Fantastisk savanne så langt øjet rækker. Vilde dyr, som der lever i uberørt natur. Lyder det som noget for jer? Så hedder jeres destination Sydafrika! Landet byder, som et af det eneste i hele verden, på savanne hvor I kan få et helt unikt indblik i naturen og de mange vilde dyr der findes her. En af landets største attraktioner er nationalparken Krüger, som er hjem for mere end 135 forskellige vilde dyr, som I, hvis I er heldige, kan opleve på safari. Der er i parken mulighed for at støde på The Big Five, løven, leoparden, elefanten, næsehornet og kafferbøflen! Derudover er det også muligt at stifte bekendtskaber med et utal af fugle, krybdyr og padder. I kan også udforske parken og den store savanne på egen hånd!

Har I lyst til at dykke endnu længere ned den afrikanske natur, anbefaler vi jer at lægge vejen forbi Makobulaan Naturreservat, hvor I kan opleve en alsidig og uberørt natur. Landskabet her er præget af græsmarker med vilde blomster, fyrretræer i alverdens grønne farve, frodige kløfter, små vandløb og dramatiske klipper. Udforsk også det fantastisk Mount Sheba, samt den vidunderlige omkringliggende natur. Beundre også den henrivende natur langs panoramaruten i provinsen Mpumalanga. Ruten finder I i Blyde River Canyon naturreservat, der både byder på nåleskov som man kender det fra Skandinavien eller Nordamerika, og eksotisk skov som nærmest giver junglefornemmelser! På rute vil I opleve bjerge, dale, vandfald og helt betagende landskaber - eksempelvis det naturskabte fænomen Bourkes Potholes og det spektakulære udkigspunkt Wonder View.

Læg også vejen forbi den fantastiske destination Bela Bela. Her finder I termiske bade og mere skøn sydafrikansk natur. Der er her mulighed for at sove i telt under de afrikanske stjerner, så I kommer helt tæt på naturen og dens flora og fauna. Udforsk yderligere området her med en safari - det bliver aldrig kedeligt!

Fascinerende og hårrejsende historie

Apartheids indflydelse

Foruden helt vidunderlig natur og dyreliv, er Sydafrika også et land med en unik og ikke mindst hårrejsende historie. I mange år var landet underlagt apartheid, hvilket i den grad har været med til at præge landet den dag i dag. Kunne I tænke jer et indblik i historien, så læg vejen forbi Sydafrikas administrerende hovedstad Pretoria, der er opkaldt efter Andries Pretoria, som tilhørte en gruppe af hollandske pionerer. I byen kan I opleve landets vigtigste administrative bygninger samt parlamentet. Besøg også historiske Church Square, hvor I finder retssalen hvor en af landets måske vigtigste politiske retssager fandt sted - nemlig Nelson Mandelas.

Byen byder også på Voortrekker-monumentet. Dette imponerende bygningsværk ligger på en bakketop, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt ud over Pretoria med Union bygningen i det fjerne. Det spektakulære Voortrekker Monuments måler 40 meter i højde, og den imponerende fæstning hylder den gruppe af hollandske nybyggere, som grundlagde Pretoria. Inden for i dette store art deco-monument kan I fordybe jer i historien bag deres rejse. Pretoria er klart et besøg værd, hvis I ønsker at dykke ned i denne hårrejsende og lærerige historie. Byen tillader for et helt unikt indblik i den sydafrikanske historie, både før og efter apartheid - og ikke mindst i den sprængfyldte tid imellem. Har I lyst til at lære endnu mere om apartheidens tid i Sydafrika, anbefaler vi jer også at lægge vejen forbi apartheids-museet i Johannesburg.

Kunne I tænke jer at lære om livet i de afrikanske townships, som mange sydafrikanere bor i, skal I besøge Soweto, der ligger ved Johannesburg. Soweto er hjemsted for Nelson Mandela, og I kan her opleve et fascinerende indblik i hvordan han levede, samt hvordan befolkningen lever her den dag i dag.

Pulserende storbyer, lækker gastronomi og vin

Johannesburg og Cape Town

Er I mere til livligt byliv fyldt med masser af indtryk, byder rejser til Sydafrika også på det. Tag til storbyen Johannesburg, der med sine knap 10,3 millioner indbyggere er landets største metropol. I denne fantastiske by er der både mulighed for at gå på opdagelse i et utal af butikker, samt at forkæle ganen med en lækker middag på en af byens mange gourmetrestauranter. Læg vejen forbi det udendørs shoppingcenter 44 Stanley, hvor I finder en masse unikke og finurlige butikker, som I kan spadsere rundt imellem. Spis her frokost under træerne på en af de mange hyggelige restauranter, mens I læner jer tilbage og suger de mange indtryk til jer. Har I lyst til at forevige turen men den perfekte souvenir, så besøg African Craft Market, der ligger ved Rosebank indkøbscenter. Der er her mulighed for at købe smukke afrikanske artefakter samt karakteristisk kunst, som uden tvivl vil pryde stuen derhjemme.

Den pulserende by, Cape Town, byder også på et fantastisk byliv. Byen ligger på spidsen af det afrikanske kontinent omkranset af smukt landskab. Her finder I den helt fantastisk strand, Blaauwberg, hvor der er rig mulighed for at kaste sig i bølgerne. Ved byen ligger også et spektakulært naturreservat med fantastiske vandreture og udsigter. Tag svævebanen op til udsigtspunktet ved Table Mountain, hvorfra I kan beundre den fantastiske udsigt ud over Cape Town. Kort uden for byen kan I også opleve den smukke Kirstenboschs botaniske have. Besøg også byens havnefront Victoria & Alfred Waterfront, som tilbyder en skøn blanding af kultur og shopping. Waterfront fungerer som kombineret forretnings- og forlystelsescenter, arbejdende havn, hoteller og lækre restauranter for enhver smag. Undlade ikke at besøge det ombyggede værft, Victoria Wharf, som har over 200 mærke- og specialvarebutikker!

Overalt I Sydafrikas store byer vil I støde på gastronomi i verdensklasse. Grundet landets historie som koloni-land, bærer råvarerne i det sydafrikanske køkken både præg af hollandsk, engelsk og fransk noter. Landet er også kendt for sine smagfulde vine, som med fornøjelse kan nydes til et autentisk sydafrikansk måltid.

Rejser til Sydafrika byder på lidt af hvert. Drømmer I om at tage på safari i den afrikanske vildmark, at dykke ned I landets fascinerende historie, eller gå på opdagelse i de sydafrikanske metropoler, så er en rejse til dette fantastisk land lige noget for jer! En ting er sikkert - det bliver en uforglemmelig og ikke mindst eksotisk rejse! God tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice