Tilbud

Rejser til Peru

Utrolige Machu Picchu, overdådige Amazonfloden og skønne Lima. Alt dette kan opleves på rejser til Peru med TravelBird.

Spektakulære Peru!

Velkommen til Peru! Det fantastiske land i Sydamerika. Rejs med TravelBird til Peru, hvor I har mulighed for at opleve frodige landskaber, de spektakulære Andesbjerge og ikke mindst fascinerende inka-byer! En rejse til Peru byder på et utal af helt fantastiske oplevelser, og det bliver uden tvivl en uforglemmelig tur!

Et af verdens mest fantastiske landskaber

Betagende bjerge og frodig regnskov

Går I at drømmer om helt fantastiske landskaber, som nærmest tager pusten fra jer? Så skal I rejse til Peru. Naturen her er nemlig noget helt særligt og skal bare opleves! Den kan næsten ikke beskrives med ord, men vi giver det nu alligevel et forsøg… De fantastiske landskaber er overalt at finde i Sydamerika, og kan ligeledes oplevelse på en rejser til Costa Rica, en rejse til Mexico, eller en rejse til Brasilien.

Peru er et bjergrigt land og de mange bjerge varierer utrolig meget i højden. Den imponerende bjergkæden Andesbjergene, som er er verdens længste bjergkæde, bryder sig gennem det peruvianske landskab, med bjerge helt op til 6000 meter i højde. En af landets største turistattraktioner er den gamle Inka-by Machu Picchu, som ligger på toppen af Pikchu Peak i ca. 2.430 meters højde. For at komme hertil skal I følge den gamle inka-sti, som går gennem helt fantastisk skovområder, ruinkomplekser og åbne områder, hvor I kan nyde den betagende udsigt ud over det vidunderlige landskab.

Ud for Perus kyst finder I Ballestas-øerne, der ofte omtales som et mini-Galapagos. De små øerne byder nemlig på et utrolig rigt fugleliv og er hjemsted for over 100.000 fugle - eksempelvis pelikaner, suler og inkaterner. Derudover vil I ved øerne også finde massevis af pingviner, sæler, søløver og skildpadder. Klart et must for de dyreinteresserede!

Gå også på opdagelse i Amazonas frodige regnskov. Her har I rig mulighed for at udforske skovens flora og fauna både til lands og til vands. Udforsk Tambopata floden, hvor der er mulighed for at støde på jabirustorke, araer, isfugle, skildpadder, tapirer og massevis af andre eksotiske dyr. Tag også på kanotur på den fantastiske og ikke mindst smukke sø Tres Chimbadas. Eller hvad med at begive jer dybere ind i regnskoven til fods? Står I tidligt op, har I mulighed for at spotte araer og papegøjer. Tag også turen til Aguajal, som er et helt unikt økosystem indhyllet i skov med forskellige palmearter. Området har et særdeles rigt dyreliv med blandt andet masser af fugle, tapirer og endda anakondaer!!

Søger I at få pulsen op i den betagende natur, anbefaler vi jer at lægge vejen her forbi det spektakulære klitlandskab, som I finder ved byen Ica. Klitlandskabet her, er et af de bedste steder i verden at sandboarde og klart et besøg værd for de aktive!

Fascinerende og betagende historie

Inkaernes land

Peru er et land som er utrolig rig på historie. Den mest berømte attraktion Machu Picchu tilbyder et helt unikt indblik i inkafolket, som førhen bosatte Peru. Byen blev opført i 1460 af inkakongen Pachacutec som et religiøs rekreationssted. Der menes at have boet omkring 750 mennesker fra adelen og overklassen sammen med deres præster og tjenestefolk. Da byen blev (gen)opdaget i 1911 fandt man ligeledes 175 skeletter - hvoraf 150 var kvinder! I Machu Picchu bør I opleve hovedpladsen, det runde tårn, det hellige solur, de royale kamre, templet med de tre vinduer og gravpladserne. Byen er klart et must når I rejser til Peru, da den tillader et helt fantastisk indblik i denne befolkning og deres levevis.

Den peruvianske by Cusco byder også på masser af historie. Besøg den imponerende katedral fra kolonitiden med enestående malerier og smukke altre, tag til kvarteret San Blas, som er kendt for sin kunst, besøg et af byens hyggelige lokale markeder eller slap af på en af de mange cafeer og restauranter - der er noget for enhver smag her! Ved byen finder I også Urubamba-dalen, også kaldet den hellige dal. Her er der mulighed for at opleve et originalt inka-hus, som er at finde på UNESCOs kulturarvsliste! Få indblik i hvordan Inkaerne indrettede sig, hvor I vil opleve kranier af forfædre og lamafostre pynter væggen - disse blev der tilbedt og ofret til. Ved dalen finder I også det imponerende inka-fort i Ollantaytambo, som hæver sig over dalen. Her kan I opleve soltemplet, samt kilder til hellige bade.

I bør også lægge vejen forbi ørkenbyen Nazca. Byen er kendt for Nazca-linjerne, som er enorme præcolumbianske geoglyffer med afbildninger af fugle, en abe og en menneskelignende figur. Disse figurer skal betragtes fra luften, hvilket kan gøres fra en række af udsigtspunkter - det forbilver derfor et mysteriet hvordan disse afbildninger blev udført, samt hvad deres formål var. Ved byen finder I også gravpladsen Chauchilla, hvor I kan opleve adskillige grave med mumier og keramik, der grundet klimaet i ørkenen er utroligt velbevarede.

Kultur, byliv og gastronomi

Strik, uld og hovedstaden Lima

Kunne I tænke jer at opleve en anden side af landets kultur, bør I besøge byen Arequipa. Byen har fået tilnavnet den hvide by, grundet de hvide vulkanske byggesten byen er opført i. Arequipa byder på masser af strikke-fabrikker og har endda et decideret uldkvarter. Så her har I rig mulighed for at erhverve jer en ny sweater!

Også øen Taquile i den smukke sø Titicaca ved Puno er et stop værd på jeres rejse til Peru. Øen bliver ofte omtalt som en fortids-ø, og byder blandt andet på ruiner som stammer tilbage fra før inka-tiden. Befolkningen her lever stadig på traditionel vis, og I har her mulighed for et autentisk indblik i landets kultur. Overalt på øen kan I se indbyggerne bære farvestrålende dragter, da beboerne mestrer strikkekunst - dog er det kun mændene der må strikke, kvinderne må nøjes med at spinde! Derudover kan I fra øen nyde den spektakulære udsigt til Bolivias sneklædte toppe.

På en rejse til Peru, er hovedstaden Lima også et besøg værd! Lima er landets største by og hjem for ca. 7,2 millioner indbyggere. Byen blev oprindeligt navngivet Ciudad de los Reyes, hvilket oversat betyder Kongernes by. Vi anbefaler at I lægger vejen forbi det unikke museum Museo Larco, hvor I kan udforske en samling af peruviansk kunst der fokuserer på historien før kolonitiden. Museet ligger i en skøn have og har tilhørende restaurant som I kan spise på efterfølgende. Læg også vejen forbi Circuito Magico del Agua, som ligger i Parque de la Reserva. Her finder I en lang række utrolige springvand, som bør opleves om aftenen, hvor der bliver sat et fantastisk og farvestrålende springvands-lysshow i gang! Er I i humør til at shoppe, bør I lægge vejen forbi det udendørs shoppingcenter Larcomar. Centeret ligger på en klippekant med udsigt ud over stillehavet, og foruden de mange butikker, finder I her også masser af hyggelige cafeer og restauranter. Kunne I tænke jer at få den perfekte souvenir med hjem, skal I besøge markedet Mercados Incas. Her vil I finde et utal af farverige inka-souvenirs, og har I gode evne, kan I nemt få pruttet jer til en god pris!

Perus beliggenhed gør landet til et af de mest biodiverse, hvilket betyder at landet har et helt fantastisk udbud af råvarer. Maden her er en sammensmeltning af mange forskellige kulturer, hvor specielt peruviansk og spansk er repræsenteret - men der kan også ses spor fra det afrikanske, arabiske, asiatiske og italienske køkken. Hovedmåltidet i Peru er frokosten, og der er derfor flest der spiser ude her. Har I mod på det, kan I give jer i kast med landets nationalret marsvin!

Rejser til Peru byder på en helt unik kombination af fantastisk natur, rigt dyreliv, samt et fascinerende indblik i inka-befolkningen som engang bosatte landet. En rejse hertil er derfor fyldt med mangeartede oplevelser og indtryk. Er I sent ude, kan det være I er heldige og finde en last minute rejser hertil. God tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice