12 Tilbud

Ferie i Østrig

Hvad end I er på jagt efter en ferie i i bjergene under sommersolen, storbyhygge eller en skiferie, så er Østrig landet at tage til. Her hos TravelBird finder I altid et bredt udvalg af rejser til Østrig.
Valgte filtre:
12 Tilbud
Filtre Ryd

Afslapning, idyl, sightseeing, naturoplevelser og en gæstfri befolkning — På rejser til Østrig kan I opleve det hele, og landet er bestemt et besøg værd uanset årstid.

Både om sommeren og om vinteren er en ferie i Østrig skøn. Mange danskere pakker ski og snowboard og rejser til Østrig i de koldere måneder, men flere har også fået øjnene op for landets sommercharme. Yderst behagelige temparaturer, blomsterfyldte enge, grønklædte bakker og funklende bjergsøer er alt sammen med til at gøre Østrig til en helt særlig oplevelse om sommeren.

Hovedstaden Wien byder på historie og alle storbyens muligheder, hvilket gør det til et fint feriemål året rundt. I Wien kan I opleve alt fra shoppinggader fyldt med mærkevarebutikker og hyggelige små caféer til pompøse paladser og Gustav Klimts gyldne penselstrøg på byens museer.

Sommer i Østrigs bjerge

Den østrigske natur lokker med et væld af aktiviteter for både store og små.

Rejser til Østrig byder på noget for enhver smag, hvad end I er til lange vandreture, all inclusive ved bredden af en bjergsø, wellness eller sjov med familien.

De solbeskinnede bjerge, dybe dale og grønne enge gør Østrig til et skønt sted at holde sommerferien. Her kan I bade i de blanke badesøer, bestige imponerende bjerge og tage på vandreture i frodige landskaber, alt imens I indånder den friske bjergluft og nyder udsigten over den fortryllende natur. Tag også en tur på mountainbike og udforsk stierne langs idylliske søer og spektakulære vandfald. Skal der endnu mere action til, kan I prøve kræfter med rafting, canyoning eller rappelling.

Hvis I rejser til Østrig sammen med børnene, er der såmænd også masser af sjov i vente. Østrig byder nemlig på spændende oplevelser for folk i alle aldre. I Tyrol finder I blandt andet det arkæologiske udendørsmuseum Ötzi-Dorf, den zoologiske have Alpenzoo og den sjove naturforlystelsespark Hexenwasser, hvor I kan kaste jer ud i parkens 60 sjove og våde forlystelser. I delstaten Kärnten kan I tage ungerne med til de fascinerende Obir-drypstenshuler eller på Minimundus, der er et museum med miniaturemodeller af 150 af de smukkeste bygninger i verden.

Storbyferie

Er I interessede i kunst, historie og arkitektur er en storbyferie i Østrig et oplagt valg.

Wien er en af Europas mest historiespækkede byer, og også i Salzburg har I masser af muligheder for at tage på sightseeing.

Wien er en by med mange facetter. Her går tradition og modernitet, gammel arkitektur og finurlige bygninger samt natur og byliv hånd i hånd. Wien er en by, hvor I kan opleve alt, I måtte have lyst til – hvad end det er nye kunstgallerier, moderne arkitektur og smarte butikker eller et af byens tre operahuse, talrige museer, storslåede bygninger og nostalgiske butikker. Er I til storslået arkitektur, så er I kommet til det rette sted – Wien har nemlig intet mindre end 27 slotte og 150 paladser, I kan udforske! Når sulten melder sig, kan I nyde godt af berømte lokale specialiteter: Wienerschnitzel og sachertorte.

Besøg også Mozarts fødeby Salzburg, som byder på stemningsfulde omgivelser med knejsende bjerge i baggrunden. I den historiske, gamle bydel kan I beundre overdådig barokarkitektur og seværdighederne, der ligger som perler på en snor. I Salzburg skal I selvfølgelig også smage på byens stolthed: Mozartkugler. Dette kan passende gøres på en af de traditionelle caféer, såsom Kaffehaus Tomaselli, der faktisk er Østrigs ældste café. Salzburg har også lagt kulisse til den legendariske musical “The Sound of Music”, og er I inkarnerede fans, skal I selvfølgelig med på en guidet tur rundt I familien Von Trapps fodspor.

Skiferie

Hvis I er vilde med vintersport og fart over feltet, kan en ferie i Østrig bestemt anbefales.

Østrig har ry for at være et af de bedste vintersportsdestinationer i Europa, og det er ikke for ingenting, at landet har været vært for Vinter-OL hele to gange.

De mange skisportssteder lokker massevis af turister på ferie i Østrig i årets koldere måneder. Det er især de store skiområder ved Alperne såsom St. Anton og Saalbach, der gør, at folk rejser til Østrig for at stå på ski. Her finder I kilometervis af velpræparerede pister for alt fra begyndere til skrappe skisportsudøvere, adskillige skilifte og skiskoler. Hele familien kan snildt komme med på ferien, for der er faktisk dansksprogede skiskoler ved flere af de mest kendte skiområder. For mange danskere er en skiferie i Østrig selvfølgelig også lig med afterski efter en hård dag på pisterne, og der er masser af de velkendte schirmbarer, hvor I kan slå jer løs med øl i lange baner, dans på bordene og fællessang til den schlagermusik, der pumper ud af højtalerne.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice