3 Tilbud

Rejser til Mexico

Udsøgt mad, spændende natur og farverig kultur. På rejser til Mexico med TravelBird er der simpelthen så meget at opleve. Du vil udentvivl komme hjem med spændende historier til hele familien.
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Den perfekte kombination af fantastiske sandstrande og fascinerende historie

Går I at drømme om at rejse væk til varmere himmelstrøg? Til et sted med lækre sandstrande, masser af sol, og palmetræer som I kan dase under? Så rejs til Mexico! I kan muligvis ikke tage på kør-selv-ferie hertil, men stol på os når vi siger at turen derover er det hele værd. Dette fantastiske land i mellemamerika byder på et utal af skønne strande samt en hel fascinerende historie. Tag med TravelBird til Mexico, hvor I får den perfekte kombination af afslappede dage på stranden samt besøg til helt unikke historiske steder. Selvom Tropical Island i Tyskland er fedt, så er den rigtig vare altså bare noget helt andet.

Oplev Mexicos skønne natur

Kridhvide sandstrande, azurblåt vand og eksotisk regnskov

Har I lyst til at stikke af til det rene strandparadis? Så er Mexico stedet for jer! Her finder I nemlig et utal af fantastiske strande med frodig regnskov som baggrund. Det er derfor et must at medbringe badetøj når I rejser på ferie i Mexico. Er I i humør til fantastiske badestrande, hvor der er nemt til små isbutikker og turistboder, så skal I lægge vejen forbi stranden ved byen Cancun. Her har I rig mulighed for at slappe af på de berømte hvide sandstrande, mens I nyder en eksotisk drink fra baren. Læg også vejen forbi stranden i Playa del Carmen, som også er velbesøgt blandt turister. Og som en bonus, finder I her nogle af de billigste strande i verden!

Har I lyst til at udforske et vaskeægte uberørt paradis, så tag til mayabyen Tulum, der ligger ud til det caribiske hav. Her finder I helt fantastisk badestrande, som har udsigt til byens gamle mayaruiner. Lægger I vejen forbi Tulum, er det også et must at medbringe snorkel. Havet her gemmer nemlig på et spændende og eksotisk dyreliv - og ikke mindst det smukkeste koralrev! Det kan derfor med at finde jeres indre dykker frem og gå på opdagelse i det fantastiske undervandsliv som det caribiske hav byder på. Også Nationalparken Sian Ka’an er et besøg værd, hvis ikke I kan få nok at den mexicanske natur. Har finder I tropisk regnskov, hvor I, hvis I er heldige kan opleve helt op til 115 forskellige pattedyr, samt et utal af fugle, bier, insekter, sommerfugle og meget mere! Uden at give for meget væk, kan I eksempelvis støde på flamingoer, edderkoppeaber, krokodiller og jaguarer. Parken byder også på imponerende ferskvandssøer og underjordiske grotter som bør udforskes.

Den lille ø Isla Holbox lægger også op til en række af helt mageløse oplevelser. Denne paradis ø ligger nord for Yucatán-halvøen, og bliver ofte omtalt som en af de smukkeste øer i Mexico. Her kan I udforske det rige dyreliv eller dase af på en af de mange billedskønne strande. Øen er stort set bilfri og byder desuden også på karakteristiske, farverige caribistiske huse der pryder gadebilledet. Læg også vejen forbi Cuzama, hvor I kan besøge de berømte cenoter, som er fersvandshuller omgivet af utrolige klippeformationer. Her er der muligt hed for at bade i de smukke underjordiske søer, hvilke er en helt eventyrlig oplevelse.

En kultur og historie der er helt sin egen

Mayaernes imponerende templer og pyramider

Foruden at være et sandt paradis for badegæster, byder Mexico også på en helt fantastisk og unik historie. Gå på opdagelse i fortiden, hvor I kan blive betaget af det fascinerende mayafolk, der førhen bosatte landet. Besøg et af verdens nye syv underværker Chichen Itza, som ligger gemt dybt inde i den mexicanske jungle. Dette underværk består af en helt unik ruinby, som både bærer præg af mayaerne og itza-folket som der førhen bosatte disse ruiner. Gå på opdagelse i de spektakulære templer, som prydes med enestående ornamenter og besøg den berømte Castillo-pyramide.

Har I lyst til at få pulsen op, kan I lægge vejen forbi Coba, hvor I har mulighed for at bestige Nohoch Mul, som er Yucatán-halvøens højeste pyramide. Hvis I bliver trætte ved bare tanken om at bevæge jer op af pyramiden, kan vi lokke med at der fra toppen er helt overdådig udsigt!

Byen Izamal er også en by som emmer af historie. Byen fungerede som mayaernes religiøse centrum, hvor folket kom til for at bede til den overlegne gud Itzamná og solguden Kinich-Kakmó. I byen kan I opleve resterne af templer, der alle var bygget i dedikation til guderne. Izamal har fået tilnavnet Den gule by, da alle husene og kirkerne i byen er malet i en varm, gul farve. Byen er også præget af den spanske kolonimagt i form af prægtige bygninger. Stedet er et af de sidste steder i Mexico, hvor der stadigvæk snakkes og skiltes lige så meget på det traditionelle maya-sprog som på spansk.

I byen Valladoid har I også mulighed for at opleve mayakulturens og den spanske kolonimagts inflydelse på byen. Her finder I blandt andet kolonialske kirker, fantastiske arkitektur og farverige caribiske huse, som tilsammen vidner om en by der er præget af kontraster.

Lækker mad og byliv

Pulserende by- og natteliv og mexicansk mad - det bliver næsten ikke bedre!

Har I endnu ikke fået nok af Mexico, så bare rolig. Landet har stadig masser at byde på. Besøg eksempelvis en af landets skønne kystbyer, der foruden fantastiske strande også byder på meget andet. Den mexicanske storby Cancun beskrives ofte som havende to sider - den turistpræget del og så den mere gemte, autentiske del. Kunne I tænke jer et indblik i de lokales liv, så skal I søge mod byens centrum. Her vil I finde farverige markeder og butikker og ikke mindst byens bedste tacos! Der er også masser af lækre og fisk- og skaldyrsrestauranter, som vi garanterer vil tilfredsstille jeres gane. Skulle I få lyst til at danse natten væk, byder byen også på masser af eksotiske drinks, natklubber og festglade mennesker, hvilket er opskriften på en god aften.

Det er også værd at udforske mere end bare stranden i byen Playa del Carmen. Byen var førhen en lille fiskerby, hvilket den dag i dag har resulteret i, at byen har bevaret sin lille-by charme med de yndige lave bygninger, samtidig med at atmosfæren stadig er livlig og autentisk. Her finder I den hyggelige gågade Avenida Quinta, som når solen er gået ned transformeres til et sitrende centrum. Restauranter, barer og caféer er der også massevis af her, så der er noget for enhver smag og temperament.

Selvom en sommerferie i Danmark har sin charme, kan den alligevel ikke hamle op med Mexico. En rejse til Mexico er opskriften på en fantastisk ferie, som der byder på lidt af det hele. Hvad end I er til lækre sandstrande, skøn natur og dyreliv, god mad eller et pulserende byliv, som finder I det i skønne Mexico. God rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice