Skriv dig op til TravelBirds daglige nyhedsbrev, og modtag personlige tilbud fra os! Se vores privatlivspolitik.

2 Tilbud

Rejser til Mauritius

Afsides strande, historiske koloniale palæer og hofte-vrikkende Séga. Rejser til Mauritius er fulde af spændende nye kulturelle indblik. Book nu med TravelBird.
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Vulkansk ø-paradis!

Går I at drømmer om en ferie til et tropisk paradis? Har I været på en rejse til Bali, en rejse til Maldiverne, eller måske en rejse til Zanzibar og søger noget mere - så tag til Mauritius! Med hvide sandstrande så langt øjet rækker, krystalklart vand og en cocktail under palmerne? Så er en rejse til Mauritius lige noget for jer! Velkommen til et helt fantastisk land! Ø-paradiset ligger midt i det Indiske Ocean, og har et areal på 1900 km2. Overalt på øen vil I støde på frodige sukkerrørsplantager som landet er kendt for. Denne ø-stat bliver ofte omtalt som et vaskeægte paradis, og vi kunne ikke være mere enige!

Fantastisk natur - både under og over vandet!

Kridhvide sandstrande, krystalklart vand og frodig regnskov

Med det samme I sætter fødderne på denne paradisø, vil I blive betaget af landets smukke natur. Hvad end I har lyst til at gå på opdagelse i eksotisk regnskov, dase på stranden, eller udforske det rige liv der gemmer sig under havoverfladen, så kan I det her! Langs hele øen vil I finde nogle af det mest fantastiske sandstrande I nogensinde har set - landet har i alt over 160 km strand!

Læg vejen forbi stranden Trou aux Biches, en hvid sandstrand indkranset af casuarina træer, som er en strand man nærmest kun tør drømme om. Her skal I kun et par meter ud i vandet, før I støder på det spektakulære koralrev der indkranser øen - og med det krystalklare vand som I finder her, er det med at medbringe snorkel og dykkerbriller! Store stenblokke og de mange koraller danner en undersøisk verden, som I ikke finder andre steder på kloden. Foruden et utal af farverige fisk, har I også mulighed for, hvis I er heldige, at stifte bekendtskab med havskildpadder. Det er en hel fascinerende verden som venter på jer nede under havoverfladen!

Har I lyst til at prøve kræfter med forskellige vandsports, så anbefaler vi jer at lægge vejen forbi stranden Île aux Cerfs. Her er der rig mulighed for at give sig i kast med parasailing, prøve de famøse bananbåde eller få et adrenalinkick på en speedbådtur. Også stranden Belle Mare Plage er helt fantastisk, og denne spektakulære bounty-strand strækker sig hele 10 kilometer!

Er I mere til frodige landskaber og vandreture, så udforsk øens indland! Besøg Mauritius’ største nationalpark Black River Gorges, som ligger på den sydvestlige del af øen. Gå opdagelse i parken, som blandt andet byder på over 300 forskellige arter af planter samt et utal af eksotiske dyr. Parken byder også på flere forskellige vandrestier, der fører jer forbi fantastiske udsigtspunkter, smukke vandfald og over brusende floder. For de dyreinteresserede anbefaler vi at besøge Casela World Adventure, som tilbyder en række forskellige oplevelser, og hvor I har mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Besøg også naturfænomenet Seven Coloured Earth, hvor I, som navnet antyder, kan beundre de mange slags jord der er smeltet sammen. Årsagen bag dette spektakulære naturfænomen er øens vulkanske aktivitet!

Øens kultur og historie

Multikulturelle Mauritius

Før ø-staten Mauritius i 1968 opnåede uafhængighed, har landet både været under hollandsk, fransk og britisk styre - det har endda også været beboet af arabere tilbage i 900-tallet, samt styret af pirater! Dette har resulteret i, at det lille land i dag er et sammensurium af forskellige kulturer med strejf af både Indien, Europa, Kina og mellemøsten. Specielt i øens hovedstad Port Louis, er der rig mulighed for at opleve hvordan de mange kulturer tilsammen har skabt en hel unik mauritiansk kultur!

Besøg halvøen Le Morne, som er et symbol på den slavehandlen, der i mange år plagede landet. Le Morne agerer som et symbol for Mauritius’ historie og identitet, og er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Halvøen er den dag i dag et symbol, da slaverne før i tiden flygtede hertil i et forsøg på at undslippe de kummerlige forhold som de levede under.

Læg også vejen forbi the Citadel Fort, også kendt som Adelaide Fort, i Port Louis som blev opført i 1900-tallet af obersten Cunningham i et forsøg på at beskytte den britisk hær. Fortet er konstrueret af store rektangulære blokke i moorisk stil gjort komplet med hesteskos-buer. Fortet er i dag et nationalt monument, og byder på en helt fantastisk udsigt ud over det Indiske Ocean. Det er også værd at besøge, L’Aventure du Sucre, der er en af øens gamle sukkerfabrikker. Her har I mulighed at få en guidet tur rundt, hvor I lære om produktionen af sukker samt tage del i en sukke- og romsmagning.

Byliv og gastronomi

Mere end bare et tropisk paradis

Selvom det første I bliver betaget af i ø-staten Mauritius er den helt fantastiske natur, er der også mere til landet end bare det. Rejser til Mauritius byder nemlig også på et charmerende byliv og lækker gastronomi. Hovedstaden Port Louis er mere end en bid af historien. Besøg byens central market, hvor I får et unikt indblik i de lokales dagligdag samtidig med at I kan shoppe alt lige fra brugskunst, afrodisiaka, frugt og smage på øens lækre fusionsmad. Har I lyst til endnu mere shopping, så læg vejen forbi shoppingcentret Cuadan Waterfront som ligger ved vandet og tilbyder et hav af butikker, restauranter og caféer. Også badebyen Grand Baie er et besøg værd. Foruden lækre, bløde sandstrande finder I her skønne restauranter og små unikke tøj- og diversebutikker.

For en ø med kun 1 million indbyggere har Mauritius en utrolig rig og mangfoldig madkultur. Til trods for landet ikke er kendt for sin gastronomi, kan I alligevel godt sætte jeres forventninger højt. Mauritius byder nemlig på førsteklasses smagsoplevelser. Den mad I finder her er, grundet landets historie, en sammensætning af indiske, kinesiske og europæiske krydderier, hvilket tilsammen skaber nogle helt unikke smagssensationer - og vi er vilde med det! I finder masser af retter med fisk og skaldyr, og landet tilbyder desuden et stort udvalg af tropiske frugter - Mauritius er især kendt for en speciel lille ananassort, som er sød og saftig.

Rejser til Mauritius byder på et utal af skønne oplevelser. Hvad end I er til sol og paradisiske strande, frodig natur, fascinerende historie, eller charmerende byer, så finder I det her! Det eneste spørgsmål er bare: hvad skal I opleve først? Rejser til Afrika kan altså noget! Rigtig god rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice