13 Tilbud

Rejser til Marokko

Masser af sol, ørkeneventyr, en fascinerende kultur og markeder fyldt med en farvelade af keramik, snabelsko og velduftende krydderier. Alt dette og mere til kan I opleve på TravelBirds rejser til Marokko.
Valgte filtre:
13 Tilbud
Filtre Ryd

Marokko er et kontrastfyldt land med alt fra Saharas øde ørkenlandskaber til lækre strande og summende byer. Med andre ord byder rejser til Marokko på forunderlige oplevelser for enhver smag.

Med en direkte flyrejse tager det ikke mere end godt fire timer at nå Marokko fra Danmark. Her kan I således komme på en eksotisk rejse uden at skulle på en udmattende flyvetur gennem utallige tidszoner. Med sine 300 solskinsdage om året er Marokko den perfekte destination for solhungrende turister, men landet byder såmænd på meget andet end bagende sol fra en skyfri himmel. Tag eksempelvis en efterårsferie eller vinterferie hertil, hvor solen stadig står højt på himlen ulig i Danmark. Rejser I til Marokko vil I opleve en spændende verden med moderne storbyer krydret med afrikanske strøg og en mystik, der er som taget ud af Tusind og én Nats eventyr. Farverig arkitektur, bugnende markeder med ivrige gadesælgere, lange sandstrande ud til Atlanterhavets blå bølger og Saharas vidtrakte, gyldne landskaber er altsammen at finde på en ferie i Marokko.

Marrakech

Rejser til Marokko går for mange danskeres vedkommende til populære Marrakech, der er Marokkos fjerde største by med over 1,5 millioner indbyggere.

Oplev magien i Marrakech med de mange labyrintiske gader, den fascinerende historie og det livlige marked i Medinaen, der bugner af farverig keramik, tæpper og krydderier.

Marrakech, som også kaldes den røde by grundet bymurens røde farve, er en af ​​de fire kejserlige byer i Marokko. I Marrakech forenes historisk charme med moderne butikker og kulinariske oplevelser i særklasse. Byen har en smuk beliggenhed ved foden af Atlasbjergene og gemmer på et væld af historiske skatte såsom bydelen Medinaen, der er optaget på UNESCOs verdensarvliste.

I kan få mange timer til at gå i Marrakech med at vandre rundt imellem de 800 år gamle bygninger og monumenter i Medinaen. De stemningsfyldte gader og smalle stræder danner en labyrint af oplevelser smykket med boder, hvorfra der sælges traditionelt håndværk. I Medinaens travle gader kan I også lade jer betage af de smukke bygninger og snuse rundt på markederne, hvor I finder alt fra tæpper og elektronik til krydderier og keramik. Gå heller ikke glip af synet af den imponerende Koutoubia-moské, og besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt propfyldt med alverdens boder, akrobater, dansere og slangetæmmere.

Marokkos ørken

Hvis I rejser til Marokko, må I ikke gå glip af en tur til ørkenen, hvor de golde og øde landskaber leder tankerne hen på kamelridende beduiner og palmeoaser.

I skal ikke mere end end en times kørsel udenfor Marrakech for at finde den summende bys totale modsætning: den imponerende Agafay-ørkenen, hvor de mægtige Atlasbjerge rejser sig i baggrunden.

Dagsture til Agafay-ørkenen er populære blandt turister i Marrakech. På disse ture bliver man typisk kørt rundt blandt ørkenens overvældende klitter, og der gøres holdt ved små bjerglandsbyer, hvor man kan hilse på de lokale. I kan også opleve vaskeægte nomade-stemning med en tur på kamelryg, og er I til mere fart over feltet, er det sandboarding, I skal prøve. Sandboarding er ligesom snowboarding, men i stedet for knitrende sne er det naturligvis bjerge af glohed sand, I suser ned ad.

Marokkos kulinariske fristelser

Selv i det marrokanske køkken finder I et festfyrværkeri af farver, og de traditionelle retter byder på et væld af spændende smagsnuancer.

Rejser til Marokko lokker med gastronomiske indslag, der er en sand fryd for sanserne. Sød te, simrende gadekøkkener med fuld tryk på grillen og krydderier, der pirrer næseborerne venter jer altsammen i Marokko!

Marokkos aromatiske køkken er især kendt for sine krydderiblandinger, der ofte byder på en kompleks sammensætning af krydderier. En af de mest almindeligt brugte blandinger er Ras el hanout, som typisk indeholder intet mindre end mellem 24 og 27 forskellige krydderier. I Marokko kan I også glæde jer til at prøve simreretten tagine. En tagine er et glaseret lerfad med et karakteristisk kegleformet låg, hvori kød tilberedes med masser af krydderier, tørrede frugter og nødder. Befinder I jer nær Marokkos kyst, må I ikke gå glip af de grillede, friske fisk og skaldyr, som typisk serveres i restauranterne her. Forsød også jeres rejse til Marokko med et glas af den forfriskende og søde marokkanske myntete, som serveres på såvel markeder som i de charmerende te-saloner.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice