Rejser til Mallorca

Skal den stå på sol, strand og masser af afslapning, er de spanske øer lige sagen, og TravelBird har altid gode tilbud på rejser til Mallorca!

Tilbud

Vælg udrejsedato
5 Tilbud
Mallorca er en lille ø, men den har det hele: Varieret natur med lange sandstrande og flotte bjerge, gode restauranter og hyggelige tapasbarer og nå ja — masser af solskin.

Når man rejser til Mallorca er man oftest på jagt efter en solferie, hvor man kan slappe af, bade i klart, blåt vand og mæske sig i spanske lækkerier. Netop det er der da også rig mulighed for på den spanske solskinsø, der hvert år lokker tusindvis af solhungrende turister til med de hvide sandstrande og det behagelige klima. Hvad end man vil dase ved stranden dagen lang eller på udflugt til forskellige steder på øen, kan det lade sig gøre, for Mallorca inviterer både til ultimativ afslapning og på naturoplevelser og spændende aktiviteter.

Strandene og vandrestierne er velholdte, og hotellerne er flotte og af god standard — alt sammen led i myndighedernes projekt om at Mallorca fortsat skal betragtes som det middelhavsparadis, det er. I hovedstaden, hvor omkring halvdelen af øens befolkning bor, kan I få afslappet storbystemning og et sprudlende natteliv, og hele vejen rundt om øen finder i kilometervis af sandstrande. På jeres rejse til Mallorca kan I eventuelt leje en bil, så I nemt kan komme omkring.

Mallorcas strande

Lange sandstrande venter på jer på Mallorca

På Mallorcas nordlige del ligger Alcúdia, der dag efter dag tryllebinder sine gæster med en 14 kilometerlang sandstrand, men øen byder også på uberørte strande og flotte klippelandskaber.

Havet i Sant Vicenc-bugten på det nordøstlige Mallorca siges at have Middelhavets smukkeste farver, og et besøg hertil er anbefalelsesværdigt. Her bevæger farvespektret sig i alle nuancer af blåt og grønt, og bugten er omkranset af dramatiske klipper. Lidt længere mod øst finder man Pollença-bugten, der mest bliver besøgt for sin strandpromenade, men som har flere små strande, der er ideelle for børnefamilier, fordi vandet er klart og ikke særlig dybt.

Helt mod vest ligger Cala Fornells, og stranden her bliver kaldt intet mindre end en tropestrand, da det krystalklare vand giver hurtigt associationer til endnu mere tropiske himmelstrøg. Cala Mondrago mod syd er et oplagt sted, hvis strandferien skal kombineres med snorkling, og stranden ligger i en nationalpark, omgivet af fyrretræer og lave klippeformationer. Kun få steder kan give jer den afslappende og solfyldte strandferie Mallorca kan, men uanset hvilken strand I vælger, når I rejser til Mallorca, så kig efter det blå flag, der betyder at stranden er godkendt efter europæiske standarder og derfor både har livreddere, toilletter og badefaciliteter.

Mallorcas seværdigheder

Rejser til Mallorca kan også handle om andet end sandstrande og blå bølger

Grotter og drypstenshuler, museer og kunstgallerier, romerske ruiner og gamle klostre. Det er bare nogle få af de mange ting, Mallorca kan tilbyde som alternativer til strandferien.

Når man tager til Mallorca rejser man efter sol og strand, men øen har masser af andet at byde på, og man kan rejse Mallorca tyndt og stadig ikke have set det hele. Lige uden for den populære by Alcúdia ligger resterne af, hvad der engang i tidernes morgen var byen Pollentia. I dag står spændende romerske ruiner tilbage, og I kan bl.a. se det gamle teater, der blev udgravet direkte i klipperne fremfor at blive bygget op.

Er I til kunst, bør I besøge Miró-museet i hovedstaden Palma, og også Museu d’Art Espanyol Contemporani, hvor I foruden Miró både kan se Picasso og Dalí, kan anbefales. På øens østlige side kan I glæde jer til at besøge fantastiske Cuevas del Drach — dragegrotterne. Grotterne er velbevarede og en af Mallorcas mest populære seværdigheder, hvilket ikke undrer én, når først man får syn for sagen i de godt 2 kilometer lange drypstenshuler. Mallorca har også sin helt egen vinrute, så er I interesserede i vin, kan I glæde jer til at besøge Mallorcas bedste vingårde. Øen vrimler desuden med hyggelige små byer, hvor caféerne bare venter på at byde jer velkommen med et glas sangria.

Med familien på Mallorca

Strandferier med familien er altid et hit, og Mallorca er ingen undtagelse

Rejser til Mallorca er populære blandt børnefamilier, der er på udkig efter en afslappende ferie med mulighed for at slikke sol, lege ved stranden og hygge sig med hinanden.

Mange af strandene på Mallorca er meget børnevenlige med lavt og roligt vand, så familiens yngste roligt kan slippes løs i de varme bølger. De fleste steder kan I leje liggestole, og er der brug for aktivitet er dette heller ikke en mangelvare på Mallorca, hvor I kan prøve kræfter med forskellige strand- og vandsportsaktiviteter af forskellig karakter. Prøv for eksempel en tur med en bananbåd eller tag snorkelmaske på og kig efter flotte fisk. Mange hoteller tilbyder halv- og helpension eller all-inclusive, og når alle måltider er sørget for, er der virkelig tid og overskud til, at I på jeres Mallorca ferie bare kan fylde dagene op med hyggelig familietid. Maden på Mallorca bærer i høj grad præg af madkulturen i resten Spanien, og særligt i Catalonien. I vil helt sikkert støde på klassikere som paella og gazpacho, men Mallorca har også sine egne specialiteter som for eksempel den lokale Sobrasada-pølse og alt inden for fisk, skaldyr og blæksprutter. Det spanske køkken er dog også kendt for retter som den smagfulde kartoffelomelet og de dybtstegte kroketter, så her er helt sikkert også noget for børnene.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice