1 tilbud

Rejse til Maldiverne

Velkommen til Maldiverne - de paradislignende atoller i det indiske ocean. Tag med TravelBird til Maldiverne og oplev alt hvad dette lille land har at byde på!
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Velkommen til paradis!

Luk øjnene og forestil jer paradis. Hvordan ser der ud? Forestiller I jer uendelige lange, bløde sandstrande med krystalklart vand og solen som der skinner fra oven? Tror I ikke på sådan et sted findes? Så tro om igen. Velkommen til Maldiverne, et vaskeægte paradis på jord! Denne fantastisk ø-gruppe består af i alt 1.190 bittesmå tropeøer, og med et samlet areal på 289 km2 er det Asiens mindste land. Har I allerede været på en rejse til Bali, en rejse til Mauritius eller en rejse til Sri Lanka, så skal næste tur da gå til Maldiverne. Mere end 80 % af Maldiverne ligger mindre end 1,6 meter over havets overflade. Og i takt med den globale opvarmning forsvinder mere og mere af Maldiverne - så skynd jer afsted til dette fantastiske land inden det er for sent!

På land

Lækre strande og ren afslapning - hvad mere kan man ønske sig?

Af de mange øer som Maldiverne består af, er kun 202 af dem beboet. Landet er den oplagte destination for jer, som har brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag og koble fuldstændig af. Vi anbefaler jer derfor at medbringe en god bog, som I kan læse, mens I læner jer tilbage i disse helt fantastiske omgivelser.

Selvom Maldiverne er det rene paradis med de mange bountystrande, er det også meget mere end det. Landet har nemlig slået sig ned på at være den ultimative selvforkælelse destination, og vi er vilde med det! Man kan rolig sige at Maldiverne tilbyder alt hvad hjerte kan begære inde for spa-centre og selvforkælelse - landet er den ultimative balsam for sjælen! Vi garantere at der, uanset hvor I befinder jer i dette utrolige paradis, næsten altid være en skøn spa inde for rækkevidde. Der er derfor rig mulighed for læne sig tilbage og mærke hvordan hverdagens bekymringer bare synes længere og længere væk. Udforsk de mange spa-faciliteter og bestil en massage på stranden, I fortjener det!

Har I altid drømt om at besøge en vaskeægte ødet ø og finde jeres indre Robinson Crusoe frem? Så har I mulighed for det når I rejser til Maldiverne! Landets mange små ubeboede øer gør det nemlig muligt at overnatte på jeres helt egen private ø. Mange af os går rundt med en drøm om at trække stikket helt og aldeles ud og bosætte sig på en paradisisk tropeø - om ikke andet, så i hvert fald for en stund. Tag på den ultimative picnic med lækker mad og vin, og sov under en stjerneklar himmel mens I lytter til bølgerne der rammer stranden.

Selvom landet i høj grad er kendetegnet ved dets paradis-lignende strande og fantastiske spa-faciliteter, er der dog også lidt byliv at spore, nemlig i landets hovedstad Male. Her kan I gå på opdagelse på landets national museum, eller hvad med at udforske de mange boder på byens lokale marked eller købe friske fisk på fiskemarkedet?

Til vands

Krystalklart vand og et rigt dyreliv

Det lille land Maldiverne består hovedsageligt af vand. Masser af vand. Det er derfor et must at medbringe badetøj og snorkle, når I besøger landet. Maldiverne har nemlig et helt fantastisk undervandsliv, som bare bør udforskes - og det krystalklare vand giver de perfekte omstændigheder for netop dette! I finder her mere end 1.100 forskellige fiskearter, og de kan både opleves med snorkel, dykkerflaske eller bare ved at stille sig i vandkanten og betragte det klare vand. Maldiverne er hjem for et hav af farvestrålende fisk, moræner, revhajer og rokke - og ikke mindst hele fem arter af havskildpadder! I kan her, som et af de enester steder i hele verden, også støde på de imponerende hvalhajer. I har derfor rig mulighed for, at stifte bekendtskab med nogle af de fantastiske dyr som Maldiverne byder på.

Ø-gruppen er også hjem for et af verdens mest komplekse økosystemer, som byder på hele 187 forskellige slags koraller. Mange af øerne har endda deres helt eget koralrev, som kan udforskes blot få meter fra stranden. Uanset hvor I ser hen, vil det derfor være et helt utroligt syn der møder jer fyldt med fantastisk fisk og farverige koraller.

Har I lyst til at få pulsen lidt op under jeres ferie, er der på Maldiverne også rig mulighed for at prøve kræfter med windsurfing. Eller hvad med at udforske dette fantastiske ø-paradis på en bådtur eller på vandscootere? Muligheder er mange!

Gastronomi

Luksuriøse lækkerier

Hvilken mad spiser man på Maldiverne? Det er da nok mange af jer der tænker. Maldiverne er nemlig ikke kendt for deres mad. Men derfor kan I alligevel godt sætte forventningerne op, for landet byder nemlig på mad i verdensklasse. Grundet landets størrelse og placering står Maldiverne stort set ikke for noget af fødevareproduktionen selv - dette forhindrer dem dog ikke i at kokkerere mad fra alverdens køkkener. Grundet den høje luksus, som landet er kendt for, bliver alt mad selvfølgelig importeret til det lille ø-paradis, så gæsterne kan nyde hvad end hjertet må begære. I vil derfor finde noget for enhver smag, når I spiser ude, og mange resorts har faktisk forskellige restauranter, som hver især byder på mad fra et bestemt verdenshjørne. Foruden det internationale køkken, finder I på Maldiverne også udsøgt seafood, der kommer direkte fra havet.

Maldiverne byder derfor ikke kun på luksus når det kommer til kroppen og sjælen - landet byder også på luksus når det kommer til smagsløgene! Så I kan godt glæde jer til at få jeres gane forkælet med massevis af lækker mad!

Maldiverne er den ultimative destination for jer, som ønsker at læne jer tilbage, koble af og nyde livet. Ved siden af den obligatoriske afslapning, har I også mulighed for at udforske et helt fantastisk dyreliv under vandet, som kun er at finde her. Selvom Tropical Island i Tyskland føles som et tropeparadis, er der nu ikke noget som den ægte vare. Forkæl jer selv, og book en rejse til Maldiverne - I fortjener det!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice
Minimumskøb = 750 DKK ekskl. bookinggebyr