3 Tilbud

Rejser til Krakow

På rejser til Krakow er der uendelige muligheder for at få slappet af og handlet til gode priser. Book et af de lækre tilbud med TravelBird.
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

En overraskende frodig by.

Har I allerede været på storbyferie i Berlin, og ferie i Hamborg eller på storbyferie i Prag, så se endnu længere mod øst! Krakow er måske ikke det første sted lige der slår en, når tanken går på steder med dejlig natur, men hvis turen alligevel går til Krakow kan det godt betale sig at udforske en af de utallige parker i området.

Den mest kendte park i Krakow ligger i den gamle bymidte og hedder Planty. Der er masser af grønne områder som også er værd at udforske. Planty bugter sig dog hele vejen rundt om den gamle bymidte, og når der er brug for et afbræk i storby stemningen, findes der også mange andre dejlige parker i Krakow.

Det grønne areal som omringer byen giver også gode muligheder for at komme ud og spille golf, alt afhængig af sæson. Langt det meste af året er det dog muligt, og da der ligger masser af golfbaner lige i nærheden, er det både nemt og bekvemt at komme ud og slå et par bolde.

Så sørg for at udnyt de grønne arealer på dine rejser til Krakow.

Ferie er til for at komme væk fra hverdagen, og koble helt af. Hvilken bedre måde at gøre det på end ved at tage i spa, eller booke en afslappende massage?

På rejser til Krakow er der adskillige wellness klinikker der bare venter på at få lov til at forkæle de rejsende. Uanset om det er en hurtig rygmassage, eller en hel dag der skal stå i forkælelsens tegn så er Krakow leveringsdygtig!

Når dagen er ved at gå på hæld og det er ved at være tid til noget at spise så gå på opdagelse i det polske køkken. Her vil det komme til at stå fuldstændig klart at god mad ikke behøves at være dyrt. Det traditionelle polske køkken er anderledes end meget andet i verden, men det gør det bare endnu nemmere at lade sig inspirere til at prøve noget nyt. Da Krakow er en storby er der dog også masser af muligheder for traditionel mad hvis det er det der ønskes.

De grønne områder giver gode muligheder for en smuttur ud af byen, og bjergene lige i nærheden gør også byen attraktiv for vandrere og skientusiaster, alt efter hvornår på året turen går til Krakow.

I kørselsafstand til krakow er der nemlig ikke bare grønne områder, men også bjerge, og rigeligt af dem. Bjergene åbner op for en dejlig dag med vandring, hvor der er nok af stier at vælge imellem uanset niveau. Der er noget mytisk over at være ude i den rå natur på en aktiv ferie, og om ikke andet noget smukt ved at være i højderne, og have udsigt over det smukke landskab omkring Krakow.

I løbet af vinteren bliver det nok svært at vandre, men så byder de omkringliggende omgivelser til Krakow heldigvis på usandsynlig gode muligheder for at komme ud og prøve skiene af uanset om det er på løjpen, eller langrendsskiene der trækker.

Det er her den gode handel kan laves, specielt som dansker kan det godt betale sig at handle godt ind i Krakow da tingene generelt er billigere end i Danmark.

Selvom en stor andel allerede er billigere kan der dog stadig handles om prisen, i boderne på markedspladsen.

Omkring markedspladsen ligger bymidten, med gode muligheder for at gå i de mere traditionelle shopping stræder som der hører sig til enhver storby.

Det er med andre ord ligegyldigt om det er den traditionelle markedsplads, eller den mere moderne form for shopping i high end stores, for det hele findes nemlig på rejser til Krakow, og så ovenikøbet til gode priser.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice