1 tilbud

Rejser til Kina

Der er næsten ligeså mange årsager til at besøge Kina, som der er mennesker i landet. Hos TravelBird har vi nogle af de mest inspirerende rejser til Kina.
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Den Kinesiske Mur er ikke bare et symbol i Kina, men må betegnes som et monument på verdensplan.

Når snakken går om Kina, kan man ikke rigtig komme uden om dette monument af et bygningsværk.

Den Kinesiske Mur er for længst nærmest blevet et symbol på Kina, og den er bestemt et besøg værd af adskillige årsager.

Den Kinesiske Mur blev oprindeligt opført for at holde fjender ude, men står i dag tilbage som et symbol på den flid og arbejdsomhed som kineserne er kendt for. Med en samlet længde på 21.191 km bugter muren sig igennem adskillige regioner af Kina. Muren er 7-8 meter høj og er i sig selv ikke unik, da der blot er tale om en mur. Det der er unikt, og grunden til, at den har fortjent sin plads på listen over verdens syv vidundere, er størrelsen, og det faktum at det overhovedet har kunne lade sig gøre, at opføre et bygningsværk som dette på den tid muren er bygget.

Selvom store dele af muren i dag er i et sammenhængende stykke, så består muren også af adskillige fraktioner, som står løst rundt omkring i landet.

Muren er et storslået eksempel på, hvad der kan lade sig gøre og fungerer samtidigt rigtig godt som en turistattraktion, der sikrer adskillige rejser til Kina hvert år. Har I svært ved at vælge præcis hvad I skal opleve I dette fantastiske land, så tag på en rundrejse til Kina.

Kinesisk kultur

Lad dig fascinere og forbløffe af smukke Kina

På trods af adskillige varianter af kinesisk kultur, alt afhængig den specifikke lokation, er der visse fællestræk, der kendetegner den kinesiske kultur.

En af de gennemgående vigtige ting i den kinesiske kultur er ikke at tabe ansigt. Hvad dette i praksis betyder er, at den løsslupne danske stemning, hvor der kan jokes og og snakkes om det meste, skal modereres en anelse, for at kunne fungere i Kina.

Det er et velkendt faktum, at de har nogle lidt specielle madvaner i Kina, og her er en hund både et kæledyr, men kan også fint fungere som aftensmad, selvom det dog hører til sjældenhederne. Den kinesiske madkultur byder også på diverse insekter, men langt størstedelen af tiden spiser kineserne dog kylling, oksekød, eller svinekød — altså mere eller mindre det samme, som vi er vant til hjemmefra. Kineserne er også glade for grøntsager, og efter middagen slås der gerne lige en højlydt bøvs — det er et tegn på, at maden smagte godt. Også god mad kan I finde på rejser til Thailand.

Kina er mere et kontinent end et land

Kinas størrelsen er næsten ikke til at begribe.

Kina er stort på alle måder og byder ligesom en rejse til Indien på en række af ting: Der er mange mennesker, og masser af muligheder for en fantastisk ferie.

Med et samlet areal på rundt regnet 10.000.000 km2 kilometer, og et befolkningstal på næsten 1,4 milliarder er Kina både blandt de største og mest folkerige nationer i verden. Dette er dog to tal som fortæller mere om størrelsen af Kina end det gør om selve landet. Landets størrelse, både hvad angår befolkning og areal, er dog medvirkende til det uendelige antal muligheder, som Kina har at byde på.

Disse mulighedder er formentligt årsagen til det stigende antal rejser til Kina. Turismen i Kina er ligesom økonomien kun gået en vej de sidste 20 år, og det er opad i et hastigt tempo.

Hvad angår temperaturen i Kina så er der grundet landets med massive størrelse et vidt spænd af forskellige klimaer.

Kontrasten i Kina

Kina er ligeså fyldt med kontraster som det er med mennesker.

Der er flere og flere valgmuligheder i forhold til destinationer og masser af steder at se det ægte Kina.

Med disse nye destinationer kommer alle kontrasterne også frem. Kontrasten mellem den futuristiske storby med alt, hvad det indbærer, og den smukke natur som Kina også byder på.

Der er kontrasten mellem en rig historie om et fattigt land, der har udviklet sig med lynets hast, specielt det sidste århundrede. Disse kontraster i sig selv er en oplevelse værd for enhver vesterlænding, og de vil med garanti kun skabe mere interesse for den indholdrige kinesiske kultur og historie.

For folk der rejser til Kina, kan kontrasterne findes overalt, og de er ganske fascinerende for alle udenforstående i dette storslåede land. Er I sent ude, kan I måske være heldige at finde en last minute rejse til Kina.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice