5 Tilbud

Rejser til Indonesien

Oplev den idylliske og fredelige natur og den fantastisk spændende historie på dine rejser til Indonesien. Se udvalget TravelBird tilbyder her.
Se mere:
Valgte filtre:
5 Tilbud
Filtre Ryd

En rejse til Indonesien byder på et skønt ophold for strandglade og eventyrlystne rejsende, der ønsker at opleve landets madkultur, natur og befolkning samt at komme helt ned i gear.

Selamat Datang! Eller sagt på dansk, velkommen til Indonesien! Indonesien er verdens største øgruppe beliggende i Sydøstasien. Hovedøerne i landet er Bali, Java, Sulawesi, Sumatra og dele af Borneo og Ny Guinea. På de mange øer bor der sammenlagt omkring 240 millioner indbyggere hvilket betyder, at Indonesien er den 4. mest befolkede stat i verden. Trods Indonesien er et land, varierer sproget, religioner og kulturer fra ø til ø. Derfor kan I blive ved med at opdage nye traditioner, talemåder og handlinger på en rejse til Indonesien. Heldigvis tilbyder alle øerne en ensartet natur med ekstraordinære landskaber, imponerende planter, fløjsbløde sandstrande og et uovertruffent havliv. Hertil gør den sydlige placering af Indonesien, at vejrudsigten står på solskin og høje temperaturer dagen lang. Landet er derfor meget strand venligt, og oplagt for solbadning dagen lang. Sammenlign strandpriserne og find jeres næste strandspot!

Landskabet fyldes også ud af de utallige berømte risterrasser, samt de gamle templer der emmer af mystik. Om I foretrækker en aktiv ferie, hvor I kan bestige vulkaner, eller en afslappende strandferie hvor I kan dase hele dagen, er alt sammen muligt på en ferie til Indonesien. Denne rejse vil uden tvivl tilfredsstille jeres ønsker! Trods den voksende turisme har gjort det sværere at opdage et “hemmeligt” sted på de mange øer, er det bestemt stadig muligt at finde øde kyst på de smukke paradisøer. Den Sydøstasiatiske perle er ideel at besøge stort set hele året rundt, da landets temperaturer næsten altid er omkring 28 grader. Dog siger man, at regntiden er i mellem oktober og april, hvor der derfor kan forekomme mere nedbør end sædvanligt. Regnen er en vigtig faktor, da den hjælper med at holde de flotte regnskove og de mange smukke planter i live. Det er ikke kun vejret, der er fremragende i dette land. Den indonesiske population er meget gæstfri, uafhængigt af hvilken befolkningsgruppe I snakker med. De vil altid tilbyde deres hjælp, hvis I har brug for den.

Det eksotiske paradis på den anden side af kloden!

Smukkere omgivelser findes ikke.

Indonesien er et land, hvor naturen mest af alt kan sammenlignes med paradis. Gyldne palmer, azurblåt hav og de mest silkebløde sandstrande dominerer landskabet sammen med farverige blomster, vulkaner og etager af bjergskråninger. Inderst i landet finder I de grønne regnskove hvor de 2-3 meter store firben kaldet Komodo drager, foretager deres daglige færden. Disse store skabninger får jer til at føle, at I står midt i en filmoptagelse fra Jurassic Park. Dertil kan I få øje på abearter som Orangutanger og Proboscis aber, og blive overrasket over alle de andre dyrearter som indonesiens regnskov gemmer på. Udover smukke blomster og vilde dyr har øen Java et enormt buddhistisk og åndeligt tempelkompleks, Borobudur, der er over 1000 år gammelt. Allerede tilbage i 1990’erne blev seværdigheden kåret som verdensarv af UNESCO.

Hvilke vidunderligheder gemmer sig under havet?

Dyk ned i Indonesiens undervandsskatte der huser 15% af verdens koralreve.

Dagsordenen står på fantastisk natur på en rejse til Indonesien - både til lands og til vands. Utallige specielle og spændende fiskearter gemmer sig under de indonesiske øer, og det mystiske rev i undervandsverdenen gemmer på spektakulære koraller, der imponerer med sine mange smukke farver. Uanset om I dykker eller snorkler i det krystalklare, varme vand, er det nemt at opdage de mange havdyr, der gemmer sig under havoverfladen.

Find en orange Nemo, store havskildpadder der i årevis har svømmet i oceanet eller blæksprutten der spyr med sit sorte blæk. Da koralrevet er enormt i Indonesien, kan I nemt være de eneste, der udforsker en bestemt del af revet på den valgte dag. Har en af jer dykkercertifikat, kan I med fordel finde et ikke-turistet område at dykke ved - men husk endelig at medbring jeres vandtætte kamera, for disse undervandsbilleder bliver eminente! Når I har brugt al jeres energi på dykkeri eller snorkling, kan I med god samvittighed slappe af på en de skønne indonesiske strande. I kan også finde andre eksotiske rejser, der byder på vilde koralhave og skønne sandstrande! Med en rejse til Indonesien er det oplagt at tage sine første surfertimer, ud fra en af øerne, da bølgerne er blide mod begyndere. Overalt i Indonesien kan alle niveauer være med, da det både er muligt at tilmelde sig diverse surfcamps, et par timers undervisning på hotellet eller surfe på helt egen hånd. Et lille rejsetip fra TravelBird er, at surfbrætter kan lejes for en lille pose penge, hvorfor man billigt kan surfe på egen hånd.

Risterrasser

Bali er øen, der blomstrer af grønne rismarker overalt i landet.

I vil aldrig gå sultne i seng på jeres rejse til Indonesien! Sammenlignet med de danske madpriser, er det stort set gratis at spise i Indonesien. Risene er helt friske, da de høstes op til tre gange dagligt. Tag en tur til rismarkerne i Ubud hvor de såkaldte risterrasser former sig som et harmonisk og smukt grønt mønster i etager. Udsynet skaber en indre ro, i enhver sjæl der ser på den nærmest maleriagtige natur. Vil I hvile fødderne for en stund, kan I opleve Ubud med en cykeltur ned langs de smallere veje, da hovedvejen ikke egner sig til cyklister grundet den aktive trafik. Er I cykelinteresserede, er en cykelferie til Østrig måske sagen?

Leveomkostningerne, på en rejse til Indonesien, er minimale, og dette gælder også for restauranterne, hvor I kan blive mætte for småpenge. I kan også opleve de lave leveomkostninger på en rejse til Thailand, der byder på mange af de samme kvaliteter som Indonesien. Her inkluderer mange af madretterne også ris, som er gennemgående i det Indonesiske køkken, hvor man blander de hvide guldkorn med blandt andet kylling, rejer eller, for vegetaren, med tofu. Peanuts elskere er ankommet til den helt rigtige madnation! Grillet oksekød på spyd med peanuts sauce, ingefær, kokosmælk og gurkemeje toppet med chili - selvfølgelig, er en klassisk ret i Indonesien. Til dessert eller som snack spiser de lokale stegte bananer og grøntsager, som altid kan købes på det nærmeste gadehjørne til en billig pris. Som afrunding kan man også tilføje Brem, som er den søde risvin produceret i Bali. Smag delikate måltider som du ikke bliver budt hjemme i Danmark. Selv placeringen af restauranterne er smukkere i det eksotiske land. Her finder I nemt et spisested ved stranden, under de svajende palmer, mens den røde sol går ned i horisonten.

Alt i alt har Indonesien gode naturområder kombineret med fine seværdigheder og en utrolig gæstfrihed, som I bare må opleve på jeres næste rejse til de mange øers land.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice