1 tilbud

Rejser til Indien

Krydret mad, kultur og livlige storbyer i en dejlig blanding med smukke templer. Dette er bare nogle få af de ting, der kan opleves på rejser til Indien med TravelBird.
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Indien er et land fyldt med kontraster: Højteknologisk og udviklet i de større byer rundt omkring i landet, og samtidig charmerende traditionelt, når man kommer lidt uden for byen.

Kontrasten kan være stor, og alligevel har begge sider af Indien sin egen charme — og begge sider er værd at opleve! En rejse til Indien vil for nogle måske minde om en rejse til Sri Lanka - men det er blot en god ting!

Når man bevæger sig lidt uden for byerne, står det klart, hvor religiøst et land Indien er. Templerne, som man også ser i byerne, pryder nemlig landskabet uanset hvor i Indien, turen går til.

På rejser til Indien er det værd at vide, at den officielle religion i Indien er hinduisme, og selvom cirka 80% af landets befolkning stadig er hinduer, så er Indien i dag et multikulturelt samfund med alt, hvad det indebærer.

Det samlede antal templer i landet er ukendt, men et indisk ordsprog siger, at det ikke er godt at bo i en by uden et tempel. Derfor regner man med, at der findes helt op mod 600.000 templer alene i Indien, og de findes ikke smukkere end her i Indien, så I kan nemt bruge flere dage på at besøge flotte templer både i byerne og på landet. En sommerferie i Indien er derfor noget helt andet end en sommerferie i Danmark.

Indisk kultur

Indisk kultur er en blanding af alt det bedste.

En rejse til Indien er en rejse ind i en spændende og anderledes kultur.

På rejser til Indien opdager man hurtigt, hvor multikulturelt et land, man er rejst til. Med placeringen midt i Asien har Indien samlet det bedste fra alle verdner, når det kommer til kultur og mad, og I kan glæde jer til at gå på eventyr i farvestrålende grøntsagsboder, besøge livlige markeder og til at sætte tænderne i kendte og verdensberømte retter som dhal, tikka masala og butter chicken - og de smager helt sikkert meget mere af Indien, end nogen take out menu, I nogensinde har smagt. Når det kommer til sport er inderne vilde med nationalsporten cricket — en sport, der ikke er så kendt herhjemme, men som mange holder af at udforske på deres Indien rejser. Skal I mødes med en inder til en chai latte eller en tur til stadion for at de lokale helte forsvare cricket-æren, så husk på, at Indien kan siges at være for Asien, hvad lande som Spanien og Italien er for Europa — i hvert fald, når det kommer til mødetidspunkter og punktlighed, for i Indien er der en grundlæggende holdning om at nogle ting bare er ude af ens kontrol. Hvis der for eksempel er meget trafik, er det altså helt okay at komme for sent, eller måske slet ikke at dukke op.

På rejser til Indien kommer I til at se, at Indien er både smukt og kaotisk. Landet har alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til storbyerne, og næsten endnu mere, når det kommer til natur og smukke landskaber. Her er både store oplevelser og spændende aktiviteter, og så er her ro og afslapning på hvide bounty strande, hvor køerne soler sig side om side med badegæsterne. Én ting er at læse om det spændende land med de mange farver, dufte og lyde, men noget helt andet er at opleve det selv — og det kommer I til på en Indien rejse.

Maden

Indien har et af de mest alsidige køkkener i verden.

Historisk set er Indien en del af Silkeruten, der forbinder vesten med østen.

I Indien blev der omkring det 15. århundrede handlet med eksklusive råvarer som silke, men også krydderier var i høj kurs. Indien er stadig den dag i dag et veletableret handelsland, men tilbage i tiden var det særligt krydderierne, Indien var kendt for at handle med. Og netop smagsgivere som kanel, kardemomme, gurkemeje og koriander er uundværlige, når inderne tryller i køkkenet. På rejser til Indien skal det indiske køkken udforskes, og man kommer slet ikke udenom de smagfulde karryretter og de sprøde papadums. Helt til bunds i det indiske køkkenskab kommer man nærmest aldrig, for der er så utrolig meget godt at vælge imellem. Fælles for de fleste retter er dog at de indeholder godt med krydderier. Indien byder derfor, ligesom rejser til Thailand og rejser til Kina på masser af lækker mad. Mums!

Indien er kaos — på den gode måde

De fleste tager på ferie for at komme væk fra hverdagens kaos, men Indien er mere kaotisk end hvilket som helst område i Danmark — det er bare kaos på den dejlige måde.

Dette kaos er nemlig en del af den uimodståelige charme ved at besøge et land som Indien.

Allerede ved ankomsten til Indien vil et virvar af mennesker sætte tonen for, hvad der kan forventes på et besøg til Indien. Alle disse mennesker bidrager til at, byer i Indien har en lettere kaotisk stemning.

På trods af kaosset fungerer alting som det skal, og selvom stemningen er hektisk, og gader og stræder summer af travlhed, så står inderne altid i kø for at hjælpe med at give turisterne en dejlig ferie.

At opleve en storby i Indien på en travl dag er en oplevelse i sig selv, og den livlige stemning, lydene og farverne blandet med duften fra diverse indiske retter kan ikke sammenlignes med noget andet sted i verden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice