Rejser til Gran Canaria

Tag med TravelBird til øen der har hele opskriften for en fantastisk ferie. Rejser til Gran Canaria byder på dejlig meget sol, lækre strande og varieret natur.

Tilbud

Vælg udrejsedato
1 tilbud
Med det varme klima og fantastiske natur, er der utroligt meget at opleve på en af dine rejser til Gran Canaria.

Gran Canaria er den tredjestørste af De Kanariske Øer, men inkluderer næsten halvdelen af øernes befolkning tilsammen. Øen lever op til sin kliché, om at være et ‘miniature kontinent’, med en dramatisk variation af terræn, lige fra det grønne og frodige nord til det bjergrige indre og ørkenens syd. For at opleve en følelse af denne uimodståelige natur, skal du tage til centrum af øen, hvor udsigten over de smukke bjerge der højtideligt skyder i vejret, minder mere om det tibetanske højland, frem for en relativt lille ø.

I kontrast med disse uspolerede toppe og dale, er en robust kystlinje, spredt med hvide sandstrande og mere berømt, de mange feriebyer. Ud over sandet kan Gran Canaria dog holde adrenalinpumpen igang, med alle de forskellige muligheder for en aktiv ferie, mens kultur-gribbe kan ånde lettet op i den historiske hovedstad Las Palmas.

Denne ø har noget for enhver smag, så det er bare med at pakke bikinien og tøflerne og se at komme afsted.

Familie aktiviteter

Tag på en sjov og aktiv ferie med familien.

Med alle de spændende aktiviteter Gran Canaria har at byde på, er der ikke meget der holder jer fra at tage afsted.

Tag på en af TravelBirds rejser til Gran Canaria med hele familien. Øens mange gode børnevenlige faciliteter og udflugter gør det let at få en god ferie.

Det der bekymre de fleste, når de tager på en solskinsferie er selvfølgelig stranden. Gran Canaria har en del utroligt lækre og familievenlige strande, med de nødvendige faciliteter.

Las Canteras er den ultimative familiestrand, der byder på lidt af hvert. Den nordlige del er bred med gyldent sand og roligt vand, perfect for børn der leger i vandkanten og forældrene der nyder solen i nærheden. Den sydlige del er en smule mere blæsende, hvilket er perfekt for de lidt ældre børn der vil lære at surfe eller godt kan lide at hoppe i bølger.

Amadores strand er den perfekte resort strand, med blødt sand, roligt vand og den perfekte mulighed for afslapning. Stranden er omringet af restauranter der tilbyder mange forskellige retter, der gør det let at tilbringe hele dagen på stranden uden at skulle tænke på noget.

Anfi strand er en af de smukke strande, med blødt hvidt sand, roligt turkisblåt vand og et hav af takeaway restauranter, der gør det utrolig let at få noget af spise eller lidt til at stille sukkertrangen, skulle det ske at ungerne blive sultne. Stranden byder også på vandcykler med rutsjebane perfekt til en sjov tur med børnene ud på det ‘åbne hav’ (eller måske bare lidt længere ud end hvad i normalt ville komme).

Når stranden er sikret, er næste skridt at finde ud af hvilke aktiviteter man kan lave for at gøre alle glade. Hertil er Aqualand Masalomas, et godt bud. Med over 40 forskellige attraktioner kan man ikke undgå at der er noget for alle.

Holiday world i Maspalomas er også et godt bud, hvis man ønsker at få sig et lille adrenalin kick. I forlystelsesparken finder man et hav af forskellige forlystelser for både de helt små og for de adrenalin-hungrende. Har du en drøm om at være Cowboy? Så tag en tur i Sioux City Park ved Playa del Aguila. Her kommer man ind i fantasiverdenen som byder på Cowboys der rider gennem byen for at fange bankrøveren og mange flere optrædener.

Aktiv rejse

Duften af fyrretræer, eller smagen af saltvand?

Med sved på panden og pulsen over hviletilstand, kan du opleve den smukke natur, rejser til Gran Canaria byder på.

Er man ikke til at ligge og slikke sol hele ferien, byder Gran Canaria også på et fantastisk landskab. Med 800 km lange vandrestier, der dækker hele øen, kan du opleve vandrestier der er blevet skåret ud i bjergsiden og brugt af de indfødte, for mange år siden.

I et dramatisk vulkansk landskab, højt over skyerne, bringer de fyrreskovs fyldte bjergskråninger jer ned til frodige dale og enge. I vil se landskaber, hvor landmænd plejer deres afgrøder og videre ned gennem maleriske bjergbyer, hvor lokalbefolkningen stadig lever efter de gamle traditioner. Vandreture på Gran Canaria er stadig ikke voldsomt turistede, og gør at naturen stadig holder sig forholdsvist uberørt.

Har du altid ønsket dig at dykke, har Gran Canaria, som et hvert paradis, muligheden for at lære at dykke med på en af deres PADI learning centre. Med den smukke undersøiske natur, og de spændende dyrearter, er der meget mere at opleve.

Har du allerede dykkercertifikat, er der mange gode steder på øen du kan leje kvalitetsudstyr, så du kan oplever den undersøiske vidunder. En af de steder der anbefales for en mer’ erfaren dykker er “El Cabrón”. Naturreservatet, El Cabrón, navngivet efter den andalusiske pirat ‘Pedro Hernandez Cabrón’, der siges at have mistet sine tænder, under en nærkamp med øens oprindelige Canaria-indbyggere, er et helt exceptionelt sted at dykke, og bør opleves. Reservatet er blevet udnævnt som et område af særlig videnskabelig interesse, af EU, og byder på en ny og spændende oplevelse hver gang man er der, grundet den vulkanske sammensætning af havbunden.

Romantisk rejse

Nyd den du har kær

Nyd en romantisk og afslapning, på en af rejserne til Gran Canaria.

Tag en tur til Maspalomas klitter og oplev spaniens svar på sahara. Pak en lille taske med friskbrygget kaffe og tag afsted før solopgang, for at nyde klitterne ubefolkede og oplev den helt enormt smukke udsigt i selskab med den du holder af. Nyd havets brusen og oplev delfiner, havskildpadder og mange andre fantastiske havdyr, med en sejltur ud for kysten. ‘Spirit of the Sea’ har ture hver dag og starter ud fra Puerto Ricos kyst.

En af de mest romantiske steder på øen er Puerto de Morgán. Med de helt utroligt smukke bygninger og bougainvilleaer der kravler op af bygningerne, er der intet at sige til at turister elsker dette sted. Med dets lille hvide sandstrand og snesevis af fiskerestauranter er det bare på med sommerkjolen og stråhatten og tag kæresten med i hånden. På en romantisk tur, er der ikke noget bedre end at finde en lille afsides strand hvor i kan nyde hinandens selskab og solens varme stråler. Her er Playa del Puerto og Playa de Montaña de la Arena. Det er ikke de letteste strande at komme til, da de ligger utrolig afsides, men det er det hele værd. Det er to af flere strande som mange klassiske turister ikke kender til og giver jer en unik mulighed for at slippe for menneske mylder og lugten af pomfritter. Pak en picnickurv og det kolde vand og bare nyd stilheden og den smukke udsigt.

Slutteligt kan det anbefales at tage en tur til Arguineguín for at se den smukke solnedgang. Ved Playa de Las Marañuelas kan man sidde ved vandkanten i det bløde sand og nyde solnedgangen med Tenerife i horisonten. Glem ej den kolde mousserende vin, til at afslutte dagen på.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice