4 Tilbud

Rejser til Florida

I det sydlige USA findes der et sted, hvor solen altid skinner nemlig Florida! Tag med TravelBird på en rejse til Florida, hvor I kan udforske den pulserende storby Miami eller gå på opdagelse i den eksotiske natur.
Se mere:
Valgte filtre:
4 Tilbud
Filtre Ryd

Fantastiske Florida! Velkommen til solskinsstaten i syd!

Rejser til Florida byder på et utal af fantastiske oplevelser. Staten der grænser ned til Caribien, nord for den Dominikanske Republik som I måske har været på en rejse til. Staten omtales ofte som solskinsstaten, og det er der en grund til. Byen Clearwater har nemlig rekorden for flest solskinsdage i træk i løbet af et år - nemlig hele 361 dage! Mange af os forbinder muligvis Florida med lækre, brede sandstrande, palmetræer og lange strandpromenader, og det er der skam også masser af her! Men Florida har meget mere at tilbyde, og vi garanterer jer, at I får en rejse som I aldrig glemmer!

Et væld af naturoplevelser

Mere end bare fantastisk strande

Kan man sige Florida uden også sige lækre sandstrande? Nærmest ikke. Denne amerikanske stat er i den grad kendetegnet ved sine smukke hvide sandstrande, og det store brusende hav som omkranser staten. Florida har i alt over 1327 km strand, og kan I ikke få nok af at dase i solen med lyden af havet i baggrunden, er denne destination uden tvivl noget for jer. Læg vejen forbi Clearwater, som er hjemsted for nogle af de bedste strande i hele USA. Som navnet antyder, er vandet her så klart, at I med det samme få lyst til at tage en dukkert i havet. Der er også mulighed for at leje vandscootere, og hvis I er heldige, at se delfiner og hvaler når I suser rundt på dem!

Er I vilde med fisk og skaldyr, så besøg strandene i det nordvestlige Florida. Her finder I blandt andet Pensacola Beach, som er hjem for den længste mole i Den Mexicanske Golf - den er nemlig hele 448 meter lang! Besøg også Fort Lauderdale, som ligger på Floridas østkyst. Her finder I en 10 km lang strand, som indbyder til at slå sig ned og nyde det fantastiske vejr i solskinsstaten. Vi kommer heller ikke uden om den ikoniske Miami Beach, som foruden blød, hvid sandstrand også byder på en livlig promenade. Hvad end I er til små strandbarer- og boder, snorkling, surfing, eller solbadning, så kan I med garanti finde det på en af Floridas mange fantastiske strande.

Ønsker I at udforske en vaskeægte subtropisk vildmark, har I på rejser til Florida også mulighed for det. Her finder I nemlig vildmarksområdet Everglades, som grundet sin helt unikke sammensætning er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Everglades er den den største subtropiske vildmark i USA, og dets helt unikke mangrove-økosystem er hjemsted for hele 36 beskyttede dyrearter. Er I heldige (eller uheldige alt efter hvordan I ser på det!), kan I blandt andet stifte bekendtskab med spids-krokodiller, florida-pantere og selvfølgelig alligatorer!

Tag til Floridas sydligste spids, hvor I finder ø-rækken Key West. For at komme hertil skal I over den imponerende overseas-highway, som I sig selv er en oplevelse. I Key West vil I, foruden de skønne strande og smuk natur, opleve en lille bid af caribien, da den caribiske stemning og charme har sat sig præg på området.

Multikulturelle Miami

Strand, shopping og byliv - den perfekte kombination!

Karakteristisk, kontrastfuld og fantastisk! Det er Miami! Den pulserende metropol Miami er et sandt samsurium af forskellige kulturer, som giver byen en helt fantastisk og unik stemning. Turister fra hele verden flokkes til Miami, og har man været i byen, så forstår man udmærket godt hvorfor! Foruden Miamis helt fantastiske strand, som I selvfølge bør nyde en drink på, tilbyder Miami også et utal af andre oplevelser! Når I bevæger jer rundt i denne kontrastfyldte by, vil det nærmest føles som om, at I bevæger jer rundt i vidt forskellige verdener. Byen byder på mange lækre restauranter, der kan tilfredsstille jeres sult, og har I råd til det, er der rig mulighed for at svinge kreditkortet i en af de mange luksuriøse butikker, der ligger langs Miami Beach. Bliver det alligevel lidt for dyrt for jer, anbefaler vi jer, at lægge vejen forbi Dolphin Mall, hvor I finder et utal af butikker, eller Bayside Marketplace, som er et marked der har noget for enhver smag.

Tag også turen ned langs Ocean Drive, hvor I kan opleve det historiske Art Deco distrikt. Her vil karakteriske og farverige bygninger møde jer, og den caribiske indflydelse på staten kan i den grad mærkes her. Der er også rig mulighed for at stifte bekendtskab med den spansktalende del af Miami i Little Havana. Her kan I smage på autentisk og ikke mindst lækker mad og specialiteter fra det cubanske køkken, mens I nyder den helt specielle stemning der omkranser området. Skal I på en rejse til Florida, er det værd at lægge vejen forbi den skønne by Miami. Byen byder nemlig, grundet sin mangfoldige kultur, på noget for alle!

Orland og Disney World

Hjemsted for et utal af oplevelser!

Find jeres indre legebarn frem og oplev det bedste hvad Orlando tilbyder. Søger I at få pulsen lidt op under jeres rejse til Florida, kan vi med glæde fortæller jer, at Orlando byder på intet mindre en 10 forlystelses- og temaparker! I Det enorme Walt Disney World, som dækker over 4 forlystelsesparker, to vandlande og intet mindre end 27 temahoteller, er uden tvivl et must, hvis I lægger vejen forbi Orlando. De fire forlystelsesparker havde i 2016 i alt over 53 millioner gæster!! De mange forlystelsesparker har noget for alle aldersgrupper, og vi garanterer, at I ikke kommer til at kede jer her. Måske I allerede har besøgt Heide Park i Tyskland - og kune tænke jer noget endnu vildere! Tag jeres venner og familie under armen, og skynd jer at komme afsted - det bliver en oplevelse i sjældent vil glemme.

Disney World er grund nok i sig selv til at tage til Orlando, men nu når I alligevel er deroppe, så kan I jo lige så godt udforske de mange andre temaparker som områder byder på! Er I vilde med film og Hollywood, og går I rundt med en drøm om en hovedrolle i jeres helt egen film, så besøg den film- og TV-baserede forlystelsespark Universal Studios. Her finder I et imponerende udvalg af både finurlige og vilde forlystelser, som uden tvivl kan få pulsen op hos de fleste. I har her også mulighed for at udforske filmkulisser samt en række forskellige shows og seværdigheder. Til de mange Harry Potter fans, kan vi med glæde fortælle at I i Orlando også finder The Wizarding World of Harry Potter. Her kan I gå på opdagelse i det fantastiske Harry Potter univers, hvor I med jeres egen tryllestav i hånden, vil føle at I er med i filmene.

Foruden de mange forlystelsesparker, er Orlando også kendt for sine mange outlets-shoppingcentre, hvor I kan købe kvalitetstøj og sko til billige penge! Alt dette og meget mere, finder I i det berømte område International Drive Resort Area!

Rejser til Florida byder på noget for alle. Hvad end I er til eksotisk natur og dyreliv, lækre sandstrande, livligt byliv eller forlystelsesparker og adrenalin-kicks, så finder I det i solskinsstaten. Med Florida som destination, får I en tur, som I aldrig vil glemme - og som en bonus, så foregår det hele under sommerlige temperaturer hele året rundt. Rigtig god rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice