Tilbud

Rejser til Filippinerne

Rejser til Filippinerne byder på et utal af oplevelser! Med TravelBird har I mulighed for at udforske dette paradislignende land og alt hvad det har at byde på.
Se mere:

Fantastiske Filippinerne

Velkommen til Filippinerne! Det fantastiske ø-paradis i øst. Landet består af mere end 7000 smukke og eventyrlige øer og byder både på kridhvide sandstrande, frodig natur og et imødekommende folkefærd. Ligesom en rejse til Sri Lanka, en rejse til Costa Rica eller måske endda en rejse til Indien. Tag med TravelBird på en rejse til Filippinerne og udforsk landets mange forskellige facetter.

Frodig natur og bountystrande

Udforsk den helt fantastiske natur som Filippinerne byder på

Filippinerne byder på mange ting. Og en af dem er en helt fantastisk natur med imponerende bjergkæder, regnskove og sprudlende floder. Besøg området Dalton, som er helt unikt da de to bjergkæder Sierra Madre og Caraballo Sur mødes her. Foruden skøn natur, er området her også en helt fantastisk oplevelse for de historieinteresseret, da det under 2. Verdenskrig var i den japanske hærs besiddelse.

Læg vejen forbi Banaue, hvor I kan opleve de karakteristiske grønne rismarker Batad risterrasser. Her kan I beundre det spektakulære bjerglandskab og de endeløse bakker, som ofte bliver omtalt som trapper til himlen. Området Sagada byder også på en helt unik og betagende natur. Her finder I Sumaguing-hulen, hvor I kan opleve utrolige oldgamle kalkstensformationer samt de berømte hængende kister. Årsagen til dette pudsige syn kommer sig af, at de oprindelige beboere i området troede på, at de dødes ånder ønskede at være tæt på himlen - derfor hang de kister op langs bjergvæggen. Her finder I også det smukke Bomod-ok vandfald, som vidner om hvor fantastisk og kraftfuld naturen kan være. I kan fra toppen af Kiltepan Peak også nyde den helt spektakulære udsigt ud over det betagende og mangeartede landskab - det byder nemlig både på søer, frodige bjerge med de mange risterrasser og fantastiske sandklitter.

Den underskønne ø Panglao bør også opleves på jeres rejse til Filippinerne. På kyststrækningen ved Bohol finder I både uberørte hvide sandstrande, risterrasser, samt et junglelignende landskab hvor I kan møde de små bedårende tarsierer, bedre kendt som spøgelsesaber. Ved Bohol kan I også opleve de berømte Chocolate Hills, som de mange bakker med det (for det meste af tiden) grønne græs kaldes. Bakkerne har fået tilnavnet, Chokoladebakkerne, da de i tørkeperioden skifter farve til brun. Besøg også Bilar Man-made skoven, hvor I finder en strækning på hele to kilometer fyldt med røde og hvide mahognitræer. På øen er der også mulighed for at tage på flodcruise, hvor I kan betragte naturen fra vandet!

Strandparadiset El Nido bliver ofte refereret til som et af verdens smukkeste steder - og vi kunne ikke være mere enige! Selvom Tropical Island i Tyskland kan synes som paradis, så er der nu ikke noget som den rigtige vare. Her finder I de mest fantastiske sandstrande med tilhørende azurblåt vand og udsigt til frodige øer der skyder op i det fjerne. Udforsk her de krystalklare laguner med de farverige koraller og det eksotiske dyreliv - så husk at medbringe snorkel og dykkerbriller! Hvis I er heldige, har I her mulighed for at svømme havskildpadder! Det er også værd at gøre ophold på øen Simiz, da I her kan opleve magiske undersøiske tunneler.

Fascinerende og historiske byer

Vigan og Laoag

Foruden den fortryllende natur, byder rejser til Filippinerne også på masser af historie og kultur. Har I mod på at dykke ned i landets fascinerende historie, så skal I lægge vejen forbi byen Vigan, som er en af Filippinernes ældste byer. Trods sin alder er byen yderst velbevaret, og som noget helt særligt er byen i høj grad præget af spansk middelhavsarkitektur. Når I ankommer til denne kontrastfyldte by, vil det føles som om, at I er trådt ind i en anden tid, hvor I vil finde palæer i træ, brostensbelagte gader og hestevogne som er det foretrukne transportmiddel. Gå på opdagelse i byens små antikvitets- og keramik forretninger og forkæl ganen med friskbagte empanadas - byen er klart en oplevelse værd!

Tag også turen til den charmerende by Laoag, der ligger i provinsen Ilocos Norte. Byen er et sandt historisk centrum, som byder på en række kirker - eksempelvis St. Williams Cathedral og The Sinking Bell Tower. Besøg også den nærliggende kirke Paoay som er et helt fantastisk sted hvor religion og arkitektur mødes. Denne pulserende og historiske by, byder også på flere kulinariske specialiteter. Vi anbefaler jer at lægge vejen forbi Bacarra Road, hvor I finder den lækre Calian Grill og ikke mindst at besøge restaurant Dap-Ayan, hvor I kan smage på Laoags egen fortolkning af empanadas. I nærheden af byen finder I også La Paz, som er den eneste ørken i Filippinerne!

Pulserende storby

Manila

Savner I det pulserende storbyliv under jeres rejse til Filippinerne, så bare rolig, det har landet nemlig også! Storbyen og hovedstaden Manila er med sine knap 10 millioner indbyggere en metropol spækket med oplevelser og muligheder. Ligesom resten af landet, er byen i høj grad præget af kontraster. Her vil I opleve enorme skyskrabere i glas stå side om side med gamle huse fra den spanske kolonitid og små blikskure. Byen kan til tider virke hektisk, da biler, cykeltaxier og hestevogne suser ind og ud mellem hinanden.

Manila er præget af mange forskelligartede kvarterer og et hav af seværdigheder. Når I bevæger jer rundt i byen kan I blandt andet støde på den amerikanske kirkegård, bydelen Chinatown der byder på masser af shopping, samt den gamle del af byen hvor kolonistyret i den grad har sat sit præg. Men trods de mange kultursammenstød, er I ikke i tvivl om at I befinder jer i Filippinerne. Befolkningen er nemlig kendt for deres evne til at acceptere og inkorporere andre kulturer ind i deres land, samtidig med at de bibeholder deres egen filippinske kultur. Det er derfor en helt specielt og ikke mindst fantastisk væremåde og udstråling, der møder jer her - og dette kan ses som et direkte resultat af de mange forskellige kulturer, som er smeltet sammen.

En rejse til Filippinerne har noget for alle - hvad end I er til smuk og frodig natur, fascinerende historie eller storbyferie, så findes det her. Tag med TravelBird til dette fantastisk land og få en oplevelse I aldrig vil glemme. God tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice