8 Tilbud

Rejser til England

Oplev de fascinerende livlige storbyer, den kosmopolitiske kultur og alsidige historie i England. Hos TravelBird finder I et nøje udvalgt sortiment af rejser til England.
Se mere:
Valgte filtre:
8 Tilbud
Filtre Ryd

Rejs en tur til England og gå i fodsporene på verdensberømtheder som Isaac Newton, William Shakespeare eller The Beatles.

Gennem tiden og til stadighed er landet en af de indflydelsesrige stormagter på globalt plan. England har gennem tiden udviklet sig til at være en kulturskat ud over det sædvanlige, med en historie der rækker hundredvis af år tilbage i tiden. Vores nabo mod øst har et utal af spændende seværdigheder, som bare må opleves når I rejser til England!

Uanset om I er til kulturelle oplevelser, historie eller moderne storbyferie, opfylder England nemt jeres ønsker og præferencer. Besøg f.eks. hovedstaden, London, som er landets multikulturelle og topmoderne epicenter for kunst og international handel. Årligt besøger mere end 15.000.000 turister byen, så her kan I virkelig opleve storbyens pulserende liv. Gå f.eks. en tur ned af den populære shoppinggade Oxford Street, besøg en lokal pub eller nogle af byens mange historiske monumenter, så som Buckingham Palace, Big Ben, Tower of London eller Tower Bridge.

England har meget mere at byde på end hovedstaden. Gå blandt andet på opdagelse i verdens første industrialiserede by Manchester, besøg eventyrskaberen af Hobbitten og Ringenes Herre, Tolkiens, hjemby Birmingham, eller oplev Liverpools Katedral, som er den største i hele England. Besøg også universitetsbyerne Oxford og Cambridge, der byder på masser af historie og arkitektoniske bygningsværker.

Historie og prangende natur

Rejs til England og oplev den overvældende natur og de mange historiske monumenter!

Er I mere interesseret i at opleve den engelske historie på nært hold, så er der, spredt ud over hele England, mange storslåede seværdigheder.

I Sydengland kan I blandt andet opleve mytiske Stonehenge, som i hundredevis af år har været et sandt mysterium. Den abnorme stensætning sydvest for London menes at have været et monument for de døde i omkring 500 år.

Vikinge-æraen startede og hedningernes hærgen udsprang, da de angreb og plyndrede de forsvarsløse munke i klosteret på Lindisfarne. På ferie i England kan I opleve vores forfædres færden på den nordengelske ø Lindisfarne, når I rejser på ferie til England. Se den skønne naturskat, det gamle kloster, og det omkringliggende fuglereservat, der kun er tilgængelig på visse tider af døgnet, når tidevandet ellers tillader det.

Tag på en romantisk tur til storbritanniens mest populære nationalpark Lake District. Faktisk er der ligeså mange mennesker, der lægger turen forbi den velbesøgte nationalpark, som der er turister i London. Trav en tur i bjergene eller prøv en sejltur på en af de mange fantastisk smukke søer. I Lake District kommer I helt tæt på naturen, og der er rig mulighed for at tage smukke billeder med hjem fra det engelske vildnis, når I rejser til England.

Smag på England

Spis traditionelle engelske retter som English Breakfast eller Fish 'n' Chips og nyd en kop te eller en pint på en af de mange pubber.

Prøv gastronomi i verdensklasse eller spis jer mætte i traditionelle engelske retter, når I rejser til England.

Oplev det engelske køkken under jeres rejse til England. Traditionel English Breakfast er et must i forbindelse med et visit i England. En vigtig ingrediens på den engelske morgenplatte er dansk bacon. I hvert fald kommer hver femte skrive bacon i Storbritannien fra Danmark. I øvrigt prydes den engelske morgenplatte med alt hvad hjertet begærer: Æg, pølser, blodpølse, champignoner, bønner og ovnbagte tomater. Et sikkert hit hos børn og barnlige sjæle er den varme take-away tallerken af friteret fisk med pommes frites.

Vidste I i øvrigt, at englænderne er det folkefærd i verden, der drikker mest te pr. indbygger? Når I nu er i England, bør I derfor også prøve en traditionel engelsk kop te. Normalt serveres te i England med mælk, mens sukker også er en yndet tilføjelse.

Søger I den helt store kulinariske oplevelse, så er England også den helt rette destination. Når I rejser til England kan I besøge hele 138 Michelin-restauranter. Cirka halvdelen af de eksklusive spisesteder findes i London, mens resten er spredt over resten af landet. Der findes altså et utal af steder, hvor I virkelig kan få udfordret smagsløgene med ekstraordinær kogekunst, der virkelig er værd at rejse efter! Tjek vores unikke udvalg af rejser til England her.

Flyv eller kør-selv

Det er tid til at pakke kufferten - eventyrlige England venter på jer!

Det er tid til at opleve den engelske kultur på nærmeste hold, og England har også noget for jer!

Uanset hvad I søger på jeres ferie, kan England være med på det meste. Hvad end I er til at udforske landdistrikterne eller storbyferie, så finder I helt sikkert inspiration til jeres næste ferie her. Tag tilbage til fortiden med et besøg ved en af de mange velbevarede middelalderslotte eller ruiner, udforsk vildnisset og det flotte bjergrige landskab, shop amok i en af de summende storbyer, eller gør som de lokale og besøg en pub og drik en øl eller to. Alt dette finder I lige på den anden side af vandet mod vest - Et eventyr, hvor kun I selv sætter grænserne, venter forude!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice