Skriv dig op til TravelBirds daglige nyhedsbrev, og modtag personlige tilbud fra os! Se vores privatlivspolitik.

1 tilbud

Rejser til den Dominikanske Republik

Hvide sandstrande så langt øjet rækker, azurblåt vand og lune sommertemperature hele året rundt. Tag med TravelBird på en rejse til den Dominikanske Republik, og oplev alt hvad dette fantastiske land har at byde på!
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Paradisstrande, caribisk feriestemning og en imødekommende befolkning.

Velkommen til den Dominikanske Republik. Dette fantastiske land udgør to tredjedele af øen Hispaniola, der ligger placeret i hjertet af det Caribiske Hav. Landet gemmer både på nogle af de mest fantastiske strande som I kan forestille jer, charmerende caribisk stemning, fascinerende historie og en imødekommende befolkning. Rejser til Caribien og dette fantastiske land byder på et utal af oplevelser og en ting er sikkert - det kan kun blive en god rejse!

Et vaskeægte paradisland

Bountystrande, krystalklart vand og palmer der svajer i vinden

Bliver I år efter år skuffet over den danske sommer? Eller drømmer I jer væk til varmere himmelstrøg i de mørke vintermåneder? Så er en rejse til den Dominikanske Republik uden tvivl noget for jer! Her finder I de perfekte strande til at slå jer ned med en iskold drink i hånden mens I nyder den caribiske sol. Læg vejen forbi det fantastiske område Punta Cana. Punta Cana ligger på den østlige del af øen og byder på de perfekte forhold, både når det gælder afslapning og solbadning, men også når det gælder dykning - destinationen gemmer nemlig på hele 50 km bountystrand! Punta Cana dækker over et større områder, og byder på flere hyggelige badebyer. Besøg eksempelvis Bávaro, som foruden sin uspoleret strand fyldt med kokospalmer og mangrove træer, også gemmer på små lokale restauranter og shoppingmuligheder. Ligeledes stranden Arena Gorda er et besøg værd. Navnet Arena Gorda, betyder noget i stil med tykt sand, hvilket er oplagt eftersom stranden er en af de bredeste i hele den Dominikanske Republik.
Oplev også den helt fantastiske natur der omringer El Macao strand. Stranden er nemlig omkredset af klipper, hvorfra I har en helt fantastiske udsigt ud over det krystalklare vand!

Får I det for varmt i den caribiske sol, anbefaler vi jer at køle ned I det azurblå hav, hvor der under overfladen gemmer sig et helt spektakulært undervandsliv. Alt efter hvornår I besøger den Dominikanske Republik, har I, hvis I er heldige, mulighed for at stifte bekendtskab med et utal af farverige fisk, havskildpadder og ikke mindst hvaler! Hele året rundt har I ligeledes mulighed for at udforske det vidunderlige koralrev som det Caribiske Hav gemmer på!

Foruden de mange paradisstrande, byder rejser til den Dominikanske Republik også på frodige bjerge, som skyder op i landskabet og har dybde frugtbare dale imellem, som klart er værd at gå på opdagelse i, hvis I har brug for et afbræk fra stranden. Ved hovedstaden Santo Domingo har I også mulighed for at besøge The 3 eyes national park, som gemmer på endnu flere skønne naturoplevelser. Denne park byder på en række forskellige geologiske vidundere, hvor I kan opleve cenoder, underjordiske huler og andre geologiske formationer. Foruden fantastiske stenformationer, har parken også på en helt særlig flora og fauna, som kun gør oplevelse endnu mere fantastisk.

Historien, kulturen og folket

Mere end bare paradisstrande

Selvom mange af os forbinder rejser til den Dominikanske Republik med tropisk klima og lange bountystrande, er der meget mere til landet end bare det. Den dominikanske befolkning er kendt for at være utroligt imødekommende, hvilket bidrager til den afslappede stemning som præger hele øen. Besøg landets hovedstad Santo Domingo, som er hjem for hele 2,25 millioner mennesker. Byen kan til enhver tid konkurrere med hvilken som helst anden storby i verden - og så kan den også kalde sig for en af de største byer i Caribien. Denne fantastiske by er at finde på UNESCOs verdensarvsliste og gemmer på en hel unik blanding gammeldags charme samt moderne latin amerikansk stil - derudover er byen også den ældste europæiske koloni på det Amerikanske kontinent! I byen finder I blandt andet den ældste katedral på hele det amerikanske kontinent, nemlig Primada de America katedralen, hvilket klart er et must, hvis I lægger vejen forbi hovedstaden. For de historieinteresserede er en spadseretur gennem det historiske nabolag Zona Colonial den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag på, da der her er rig mulighed for at få et indblik i kolonitiden.

Har I brug for et afbræk fra de mere traditionelle og historiske museer, bør I tage forbi specialmuseet for Chokolade ChocoMuseo Santo Domingo. Her finder I uden tvivl noget til den søde tand, og I har mulighed for at smage på masser af lækker, lokal chokolade, samtidig med at I lærer om processen og historien bag chokoladen.

Er I mere til sprudlende byliv, byder rejser til den Dominikanske Republik også på det. Læg eksempelvis vejen forbi det fantastiske shopping center Agora Mall. Centeret har et utal af butikker og tilbyder alt hvad I kan forestille jer og lidt til. Søger I mere lokale shopping muligheder, så bør I besøge det charmerende marked Mercado Modelo, hvor I kan finde alt lige fra lokale souvenirs til kunst og meget mere!

Gastronomi

Smag på Caribien

Rejser til den Dominikanske Republik byder skam også på helt fantastisk gastronomi, hvor I med glæde kan sætte tænderne i skøn caribisk mad. Dominikanerne selv beskriver deres mad som kreolsk, og denne lækre mad består af en vidunderlige blanding af det spanske, afrikanske, tainoniske køkken. I vil muligvis opleve at maden minder om noget i har smagt på en rejse til Cuba eller en rejse til Florida, men det er skam ikke en dårlig ting. Rejser I rundt på øen vil I opleve at meget af maden kommer i forskellige variationer alt efter hvilket område I befinder jer i. Maden består ofte af ris eller bønner blandet sammen med enten kylling eller svinekød - og her er der på ingen måde sparet på stegefedtet! Kunne I tænke jer at smage på en vaskeægte dominikansk klassiker, så skal I bestille cassava, som stammer fra landets oprindelige befolkning Tainoerne. Cassava er en form for fladbrød lavet af yucca rødder, som kan findes overalt i den Dominikanske Republik. Eller hvad med smage på retten sancocho, som består af hele fem forskellige slags kød og betragtes som en national delikatesse. Selvfølgelig byder rejser til den Dominikanske Republik og på masser fisk- og skaldyrs retter - det ligger jo trods alt midt i det fantastiske Caribiske Hav! De mest smagfulde som fanges rundt omkring øen er mero, havabbor, chillo, rød snapper og carite, som er en konge makrel, hvilke I derfor bør holde ekstra øje med på madmarkederne!

Elsker I at tage på restaurant og spise ude, så er der gode nyheder til jer! Sammenlignet med herhjemme er det nemlig utrolig billigt at gå ud at spise, og så kan maden ofte nydes med en yderst skøn udsigt ud over det Caribiske Hav.

Rejser til den Dominikanske Republik byder på helt fantastiske og ikke mindst mangeartede oplevelser. Hvad end I søger lækre sandstrande, frodig og eksotisk natur, fascinerende historie eller et skøn byliv, så findes det her. TravelBird ønsker jer en rigtig god rejse! Lyder denne destination som noget for nogen I kender, så forkæl dem med et rejsegavekort.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice