Rejser til Caribien

Flyv afsted på en af TravelBirds rejser til Caribien, hvor den står på sol og sommertemperaturer hele året. Glæd jer til at dase på paradisstrande og til at opleve den farverige kultur!

Tilbud

Vælg udrejsedato
9 Tilbud
Drømmer I jer væk til solskin, paradisiske sandstrande og palmetræer? Så er en rejse til Caribien uden tvivl noget for jer!

Caribien byder på massevis af fantastiske destinationer, som alle ligner noget nær paradis. Gå på opdagelse i kulturelle Cuba, nyd den caribiske feriestemning på Curaçao og i den Dominikanske Republik eller bliv betaget af farverige Colombia. Rejser til Caribien byder på et utal af muligheder - en ting er dog sikkert - uanset hvor I tager hen i Caribien, vil I blive mødt af nogle af de smukkeste strande som I nogensinde har set!

Paradiske natur - over det hele!

Azurblåt vand, kridhvide sandstrande, og palmetræer der svajer i vinden

Bountystrande, kokospalmer og krystalklart vand - det findes her!

Drømmer I jer væk til varmere himmelstrøg, så læg vejen forbi Caribien. Fælles for de mange caribiske destinationer er nemlig en ting; helt fantastiske bountystrande, solskin og lune temperaturer hele året rundt! Besøg Cuba hvor I finder frodig, grøn natur samt mere en 200 bugter og 250 sandstrande! Her vil I uden tvivl kunne finde det perfekte sted at slå jer ned med en kold drink i hånden. Det krystalklare vand langs Cubas kyst, indbyder til snorkling, og her har I rig mulighed for at udforske det fantastiske undervandsliv som med garanti er en oplevelse værd.

Også ved de fantastiske destinationer Curaçao og den Dominikanske Republik, venter der jer fantastisk, og ikke mindst eksotisk natur. Curaçao er et sandt paradis for surfere og snorkling-entusiaster (der er vel en grund til at landet er opkaldt efter en nuance af blå!!). Kunne I tænke jer at udforske øen på egen hånd, er der masser af gemte naturperler og strande, som er værd at gå på opdagelse efter. Den Dominikanske Republik er karakteriseret af frodige bjerge, som skyder op i landskabet, med dybde og frugtbare dale imellem, og når ja.. så finder I også her nogle af de mest fantastiske sandstrande I nogensinde har set, samt helt fortræffelige forhold til dykning!

Bevæger I jer lidt længere vest på i Caribien, finder I det, det fantastiske land Colombia. Landet byder på nogle af de smukkeste landskaber som I kan forestille jer! Frodige bjerge, uberørt regnskov og fantastisk kyst langs der grænser op til Det Caribiske Hav. Der er masser af spektakulær natur at komme efter i Colombia!

Den caribiske kultur

Betagende, fascinerende og ikke mindst farverig!

Dyk ned i Caribiens helt unikke og ikke mindst farverige kultur. Vi garanterer jer, at det bliver en god oplevelse!

Foruden helt spektakulær natur og strande, byder rejser til Caribien også på en fascinerende kultur og historie, som bare venter på at blive udforsket. Gå på opdagelse i Curaçaos kolonniske baggrund, dyk ned i den latinamerikanske kultur i Colombia, eller udforsk den Dominikanske Republik eller Cuba hvor tiden synes at have stået stille siden 1950’erne. Mulighederne er mange! Med det samme I sætter fødderne på Curaçao , kan I fornemme den helt specielle stemning øen indkranses af. Øens sprog, og ikke mindst fantastiske arkitektur vidner nemlig og dets tidligere relationer til Holland - og var det ikke for høj solskin og +25 grader, kunne man nemt blive i tvivl om hvor i verden man befinder sig. Landets hovedstad, Willemstad, byder derfor på en unik blanding af fantastisk arkitektur og caribisk charme, som, af gode grunde, har sikret byen en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

På skønne Cuba er der også masser af caribisk charme og farverige bygningsværker at finde. Cubas livlige kultur er gennem tiden blevet præget af både Afrika, Amerika og Spanien, hvilket netop gør den til noget helt særligt. At besøge Cuba, føles næsten som at rejse tilbage i tiden. Når I bevæger jer rundt i Havanas brostensbelagte gade, vil I kunne se de såkaldte Old-timers præge bybilledet, der ligeledes byder på charmerende og farvestrålende huse.

Også i den Dominikanske Republik kan I opleve en fascinerende kultur og historie, som er præget af omskiftelige tider. Landet har gennem tiden været i mange forskellige hænder - men dette gør dog ikke landet mindre interessant - eller mindre skønt! I Colombia er der også massevis af kultur at spore og den er værd at opsøge! Her findes nemlig en hel fantastisk blanding af gamle kirker og koloniale bygninger, som står side om side med moderne arkitektur. Rejser til Caribien er derfor spækket med kulturelle indspark, som klart er en oplevelse værdig!

Gastronomi

Caribien byder på et væld af forskelligartede smagsoplevelser

Cuba, Curaçao, Colombia og den Dominikanske Republik - alle steder er fyldt med kulinariske oplevelser!

Det er svært præcis at sætte fingeren på hvilken gastronomi, der kendetegner de caribiske destinationer. Når Cuba, Curaçao, Colombia og den Dominikanske Republik nævnes, er gastronomi muligvis ikke det første I tænker på, men det betyder ikke at maden her fejler noget - tværtimod! Grundet de caribiske landes historie og kultur spænder gastronomien her bredt, og hvilken bedre måde at opleve dem på end gennem mad? Gennem de seneste år har gastronomien i Colombia været under sprudlende udvikling, og landet er i dag vært ved en række af vin- og madfestivaler. De lokale retter, som I har mulighed for at smage på i Colombia, inkluderet blandt andet sancocho, som er en form for kyllingestuvning, og pantacones, som er friterede bananplanter. Mums!

På den fantastiske ø Curaçao, vil der møde jer en smagfuld blanding af hovedsagelig hollandsk og indonesisk gastronomi - dog med små noter fra andre verdenshjørner! Har I mod på det, kan I smage på nogle af øens nationalretter - eksempelvis ayaka, som er en form for forårsrulle indpakket i bananblade, kabritu, bedre kendt som gedestuvning, eller hvad med den Curaçaoske specialitet sult, som er syltede griseøre- og fødder. Bliver dette alligevel for eksotisk for jer, så bare rolig, øen byder også på andet, mindre eksotisk mad. Lægger I vejen forbi den Dominikanske Republik vil maden, der møder jer her, være præget af spansk, afrikansk, mellemøstlig gastronomi, samt gastronomi fra den oprindelig befolkning i Caribien Taíno-folket. Det er eksempelvis retter som casabe, som er en speciel form for brød lavet af yuca, niño en vuelto, som er ris indpakket i kål, og retten mazamorra, som er en squash mos toppet med løg, som I her kan smage på!

I Cuba er det specielt stegt flæsk, ris, bønner, citron og hvidløg som præger gastronomien. Det cubanske køkken indeholder muligvis ikke smagsoplevelser i verdensklasse, men tilbyder derimod en god solid kost, som tillader jer et indblik i den cubanske madkultur. Rundt om på de caribiske destinationer vil I ofte kunne opleve at meget af maden ligger tæt op af hinanden, men ofte bare varierer i navn alt efter hvor I befinder jer.

Rejser til Caribien byder på mangeartede og ikke mindst fantastiske oplevelser. Her er sommertemperaturer hele året rundt, hvilket gør de caribiske destinationer til et perfekt afbræk fra den kolde, mørke vinter i Danmark. Søger I fantastiske sandstrande, skøn natur og masser af caribisk ø-stemning, er rejser til Caribien lige noget for jer! Rigtig god tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice