1 tilbud

Rejser til Canada

Rejser til Canada er blevet synonym med overdådig natur og gæstfrihed udover alle grænser. Hos TravelBird har vi udvalgt de bedste destinationer, Canada har at byde på.
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Lige udenfor Vancouver ligger adskillige af de bedste nationalparker i verden.

En tur til bare en enkelt af nationalparkerne giver hurtigt en forståelse for, hvorfor det er så populært blandt den canadiske befolkning at bruge weekenden på at tage ud og vandre i bjerge. Det svært ikke at blive betaget af den smukke canadiske natur, og så er det oven i købet en god måde at få motion på.

Blandt de mest populære attraktioner på rejser til Canada er nationalparkerne, som er et must på jeres næste tur til Canada. Steder som Jasper, Banff, og Pacific Rim, for bare at nævne nogle af de mest populære nationalparker, er alle betagende på deres egen måde.

Canadierne elsker naturen og bruger den flittigt, ligegyldigt om det er i form af vandring, klatring eller med ski spændt under fødderne. Faktisk elsker de naturen så meget, at de i 2017 forventes at have verdens mest omfattende stisystem klar. Ruten går tværs over Canada og gennem nogle af de mest fantastiske egne. Der skal dog nok trænes en del, hvis planen er at tage hele turen, for længden forventes nemlig at ende på lige omkring 21.000 km.

Storbyen i midten af ingenting

Kontrasten mellem storby og ingenmandsland, som findes i Vancouver, er enestående.

Ved rejser til Canada er der adskillige valgmuligheder for en typisk storbyferie med shopping, seværdigheder, et fantastisk natteliv og alt, hvad der ellers typisk hører sig til en traditionel storbyferie.

Det, der gør en by som eksempelvis Vancouver unik, er dog ikke de typiske karakteristika for en storby, men det faktum at 35% procent af befolkningen i byen er født i udlandet. Vancouver er altså Canadas svar på New York, og det miks af kulturer, det giver at have så stor en befolkningsgruppe af immigranter, er en spektakulær oplevelse i sig selv.

Vancouver er den tredje største by i Canada. Med sine rundt regnet 600.000 indbyggere bare i centrum, er der altså tale om en regulær storby. På trods af dette kan det virke lidt paradoksalt at gå rundt i centrum og kigge på skyskraberne i den ene retning, og i den anden retning en udsøgt udsigt over bjergene eller havet. Vancouver er altså storbyen, der er lokaliseret i midten af ingenting.

God mad og masser af flinke mennesker

Det canadiske folkefærd er blandt det høfligste i verden, og er derfor gode til at inkludere deres turister

I Canada er selv busserne kede af, at de ikke kan tage dig med, når de ikke er i rute, og de har derfor et “Sorry”-skilt stående, der hvor der normalt ville stå et busnummer.

Amerikanerne har i adskillige år gjort grin med det faktum, at canadierne typisk undskylder for alting, men som turist kan den flinke tilgang til tingene nu være rigtig rar.

Madkulturen i Canada er grundet den multikulturelle befolkning utrolig varieret. Den store mængde hav, der omgiver Canada til begge sider, gør, at fisk som oftest er friskfanget og billig. Sushi-elskerne vil blive glade for at vide, at det godt kan lade sig gøre at finde god, men også relativ billig sushi uden at skulle lede alt for længe.

Forventningen til rejser til Canada er ofte at møde venlige mennesker og at se noget af den smukkeste natur i verden, og i den henseende vil Canada ikke skuffe.

Surfers paradise

Der er mange ting, der skal ses, når man rejser til Canada, men der skal også være tid til afslapning.

Vancouver Island er det skjulte paradis for surfere.

De lokale har i mange år brugt Vancouver Island som deres feriemål, når der er brug for at komme lidt væk fra de vante omgivelser.

Specielt områderne omkring Long Beach og Tofino er utroligt gode steder at surfe. Selvom disse feriemål er populære blandt de lokale, så er strandene stadig langt mindre overrendte i forhold til typiske turiststrande, og oplevelsen er derfor også helt anderledes! Strandene er også det perfekte sted at tage familien med ud at bade. Hvis det ikke er badning eller surfing. der lokker, så er naturen på denne ø også ligeså fantastisk som i resten af Canada, og der er adskillige stisystemer at udforske, hvis I vil opdage Vancouver Islands natur.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice