1 tilbud

Rejser til Brasilien

Smukke lange sandstrande, en forfriskende Caipirinha og solen der bager på din parasol. Er det lige noget for dig, så book en af TravelBirds rejser til Brasilien!
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Betagende Brasilien

Fantastiske, farverige og imponerende Brasilien! Uanset hvorhenne I landet, I befinder jer, vil I med garanti blive betaget af dets skønhed, kultur og fantastiske atmosfære, ligsom på rejser til Costa Rica. Rejser til Brasilien byder nemlig både på spektakulære bjerglandskaber, fantastiske sandstrande og livlige storbyer - det kan kun blive en god og oplevelsesrig tur! En tur til Brasilien er uden tvivl lige noget for jer som allerede har været på en rejse til Thailand, en rejse til Sri Lanka eller så bare drømmer om dette fantastiske land.

Imponerende landskaber, som tager pusten fra jer!

Bjerge, vandfald og lækre strande

Brasilien er et land spækket med fantastisk og betagende natur - overalt! Selv ved storbyen Rio de Janeiro, kan I finde fine hvide sandstrande, som ligger ned til azurblåt vand, hvor fra I kan beundre de mange smukke og frodige bjerge der skyder op rundt omkring byen.

Har I lyst til at bevæge jer dybt ind i landet, hvor I kan udforske frodig og vild natur, anbefaler vi jer at lægge vejen forbi parken Parque do Iguaçu, ved Foz do Iguaçu. Denne nationalpark er hjem for et af de smukkeste naturskabte vidundere i hele Brasilien (måske endda verden!), nemlig verdens største vandfald Iguazu Falls. De spektakulære vandfald måler helt op til 82 meter i højden og strækker sig til sammen over 2,7 km. Det bredest af vandfaldene måler 300 meter i bredde og har fået tilnavnet The Devil’s Throat. I gennemsnit løber der hele 5000 kubikmeter vand gennem vandfaldet pr. sekund, hvilket gør vandfaldene til et af de mest vandrige i hele verden!

Drømmer I om at slappe af under et palmetræ på en vaskeægte tropisk paradis-ø? Så kan vi med glæde fortælle jer, at rejser til Brasilien også byder på det! Her er det nemt at drømme og en All Inclusive ferie, hvor det stort set ikke er nødvendigt at flytte sig fra stranden. Besøg den helt fantastiske ø Ilha Grande, som ligger ud for delstaten Rio de Janeiro. Ilha Grande betyder på portugisiske den store ø, og på øen venter der jer, foruden paradisiske sandstrande og azurblåt vand, et utal af oplevelser. Øen er dækket af frodig og vild natur, og da naturen flere steder er beskyttet, vil I her opleve de mest fantastiske og uberørte landskaber. Rundt på hele øen finder I små snoede vandrestier, som tager jer gennem øens flora og fauna - hvis I er heldige kan I endda stifte bekendtskab med de eksotiske brøleaber! Find stien der fører til den gemte perle, stranden Lopes Mendes, hvor I undervejs vil opleve helt spektakulære udsigter til vandfald og høje bjerge.

Brasiliens historie

Fascinerende og foranderlig

Har I lyst til at dykke ned i dette fantastiske lands historie, skal I lægge vejen forbi den historiske by Paraty. Selvom byen er kendt for sin historie, ligger den (selvfølgelig) placeret i helt fantastiske omgivelser omgivet af jungle, bjerge, øer og vandfald. Paratys gamle bymidte er en af Brasiliens mest charmerende, og ønsker I et indblik i landet under kolonialismen, er byens historiske centrum klart et besøg værd. Byen er stort set uforandret siden kolonialisme og arkitekturen I finder her er i klassisk kolonistil - byens små gader er brostensbelagte, hvilket fuldfører byens helhedsindtryk. Læg vejen forbi det skønne Casa da Cultura de Paraty, som er et lille lokalt art center/museum. Selve bygningen er historisk og fuld af karakter med gamle detaljer, og inden for finder I flere forskellige interessante udstillinger, som viser lokal kunst og ikke mindst kultur! Paraty er også fyldt med liv, et rigt og varieret butiksliv, samt restauranter og cafeer i alle pris- og kvalitetsklasser.

Vil I dykke længere ned I landets historie, anbefaler vi jer at lægge vejen forbi National History Museum i Rio de Janeiro. Her har I mulighed for et indblik I Brasiliens historie, både præ-kolonitiden og frem til i dag. I finder her flere interessante artefakter, malerier og massevis af udstillinger, som alle fortælle en lille bid af dette lands fascinerende historie. Klart et besøg værd for de historieinteresserede!

Overalt i landet er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mange små specialmuseer. Besøg eksempelvis kaffe-museet i Santos, som er det rene paradis for enhver kaffeelsker. Eller hvad med at besøge Vale Minas Gerais Museum i Belo Horizonte, som fortæller historien om området på en helt unik og interaktiv måde - hvilket gør det til et experience museum. Mulighederne er mange, og uanset hvor I befinder jer, er der altid historie, kultur og traditioner som kan udforskes.

Pulserende byliv, smuk natur og lækker strand

Rio de Janeiro - en perfekt kombination!

Foruden fantastisk natur og charmerende, historiske byer, byder rejser til Brasilien også på et pulserende byliv. Landets hovedstad, São Paulo, er hjem for knap 20,5 millioner indbyggere og dermed en af verdens største byer! For mange turister kan byen ved første øjekast virke utrolig hektisk og stressende, men fortvivl ej… byen er det hele værd! Gå på opdagelse i art-cinemas og experimentelle teatre, forkæl smagsløgene på en af de mange lækre bistros og gourmet-restauranter - São Paulo er nemlig et sandt paradis for foodies. I byen vil I også finde 24/7 barer og klubben, hvor der festes uanset hvad klokken er. Har I mod på det, er São Paulo, klart et besøg værd når destinationen hedder Brasilien.

Bliver denne enorme metropol for meget for jer, anbefaler vi jer at lægge vejen forbi landets 2. største by Rio de Janeiro, der med sine ca. 8 millioner indbyggere er noget “mindre”. Foruden sin storby-status tilbyder byen nemlig også lækre sandstrande og frodig natur, hvilket gør byen til den ultimative kombination. Rio de Janeiro omtales ofte som miraklernes by, hvilket sagtens kan forstås når byen beundres i alt sin helhed. Her finder I et af verdens syv nye vidundere, nemlig Cristo Redentor, som den berømte statue af Jesus Frelseren hedder. Dette vidunder stor på toppen af det 710 meter høje Corcovada-bjerg, hvorfra I kan opleve en helt fantastisk udsigt ud over byen og det omkringliggende landskab. Selve statuen måler hele 38 meter i højden, og med det smukke landskab som baggrund, er det et syn I sjældent vil glemme. For at komme til toppen af bjerget kan I tage en kabellift, hvor der undervejs også er rig mulighed for at opleve nogle spektakulære udsigter.

Udforsk også Rio de Janeiros travle gader eller tag forbi det farverige marked Feira Hippie de Ipanema, hvor I kan gå på opdagelse i de mange skæve og finurlige butikker - perfekt til at få købt en lokal souvenir. Har I lyst til at lukke jeres indre shopaholic ud, kan I lægge vejen forbi det enorme shoppingcenter Barra Shopping, som ligger i området Barra da Tijuca. Her finder I et utal af butikker, som har noget for enhver smag. Det er også værd at tage forbi Maracana Stadion og Sambadrome, som hvert år huserer et af landets allerstørste begivenheder, nemlig det verdensberømte karneval. Er I rejst til landet uden for karnevalsæsonen, er der rig mulighed for at svinge hofterne til de brasilianske rytmer på en af byens mange sambaskoler!

Har I brug for en pause for det pulserende byliv, skal I besøge den berømte Copacabana-strand. Her kan I tage del i en omgang fodbold med de lokale, nyde en Caipirinha under den brasilianske sol eller bare læne jer tilbage og nyde denne fantastiske by.

En rejse til Brasilien er for jer, der er vild med smukke landskaber, natur, historie og et eksotisk og pulserende byliv. Brasilien er et alsidigt land, som byder på mangeartede og ikke mindst fantastiske oplevelser - uanset hvad jeres interesseret er. Rigtig god rejse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice
Minimumskøb = 750 DKK ekskl. bookinggebyr