32 Tilbud

Rejser til Asien

Tag med på eventyr med en af TravelBirds rejser til Asien, og glæd jer til at udforske kontinentets kulturskatte, lækre køkken og ikke mindst de lange, indbydende strande!
Se mere:
Valgte filtre:
32 Tilbud
Filtre Ryd

Tag på rejser til Asien med TravelBird og oplev suset i de tætbefolkede storbyer samt de idylliske områder på landet

Asiens mangfoldighed er usammenlignelig med næsten 4,5 milliarder mennesker bosat alene på dette kontinent. Selv hvis man lægger de resterende kontinenters befolkning sammen, er Asien stadig det mest folkerige kontinent på kloden. Tilsammen udgør Asien, med sine 47 stater, en tredjedel af jordens samlede areal. Asiens højder i landskabet spænder bredt. Fra Mount Everest, hvor I står på det højeste punkt på jorden, til Det Døde Hav hvor I kan svømme 428 meter under havets overflade. Asiaterne er også glade for at overgå de vildeste bygningsværker, og derfor er 9 ud af 10 af verdens højeste bygninger at finde i Asien. Kom op i højderne med en rundrejse i Kina hvor I fra World Financial Center ser ud over Shanghai fra den 429 meter høje oplukker lignende skyskraber. I alt består Asien af 6 dele: Nord-, Syd, Øst og Centralasien, Sydøstasien og Mellemøsten. Grundet kontinentets store areal, og kombination af forskellige nationaliteter, er Asien et land bestående af mange religionsformer som jødedom, kristendom, islam, hinduisme og buddhisme.

I Asien ligger Kina, som er det mest befolkede land, men også Rusland slår rekkorder, når det kommer til landareal. Kontinentet har sin globale betydning for de resterende kontinenter, da Asien var stedet for grundlæggelsen af alle verdensreligionerne. Mange af asiaternes livsstile gør dem egnet til at leve længere med fysikken og mentaliteten i behold. For eksempel har flere end 50.000 japanere passeret deres 100-års fødselsdag. Dertil benytter Asien utallige sprog, hvoraf alene Indien anvender 30 forskellige officielle sprog.

Selv dyrelivet i Asien er mangfoldigt og byder på unikke og eksotiske arter som tigeren med den flotte orange pels med sorte striber. Der er flere orangefarvede dyrearter at finde på øerne Borneo og Sumatra, hvor orangutangerne holder til i skovens grønne trætoppe. Se også de nuttede kæmpepandaer, de giftige Kongekobraer eller de vilde asiatiske elefanter.

Lad jer fascinere og forbløffe af det fortryllende Kina

Mellemriget der er fyldt med lige så mange kontraster som mennesker.

Alle mennesker bør rejse til Kina minimum én gang i livet! Kina er alt andet end Europa, og man kan absolut ikke sammenligne disse to kontinenter. Rejs til en fremmed verden, der emmer af helligdom, prægtige bjerge, folkerige byer og enorme ørkener. I dag dækker Kinas landområde cirka 9.600.000 km2, hvilket er en smule mindre end USA. Hvad der er interessant er, at USA er opdelt i 4 tidszoner, mens Kina har 1 officiel tidszone. Rejs gennem de mange tidszoner på en ferie til USA.

Kinas hovedstad, Beijing, er en kæmpemæssig metropol blandt verdens andre storbyer. Byen har over 3.000 års historie på bagen, og der er derfor altid rig mulighed for at lære om Kinas kultur og historie. Visit Den Forbudte By som i sin tid var beboet af den kinesiske kejser, og fik tildelt navnet, da det var forbudt for almindelige mennesker at blive lukket ind i det enorme paladskompleks på 250 hektar. Et andet højdepunkt på rejser til Asien, er at besøge Den Himmelske Freds Plads i centrum af Beijing. Besøg pladsen tidligt ved solopgang eller sent ved solnedgang, da Kinas nationalflag hæves og sænkes på disse tider af døgnet. Dette er ikke en simpel handling, men omfatter en imponerende ceremoni to gange dagligt, som I bør overvære. Glem ikke en tur på Den Kinesiske Mur som imponerer med gamle mursten og uendelig længde midt i det vilde landskab.

De nuttede og verdensberømte kæmpepandaer har hjemsted i Kina. Helt præcist kan I se de legene pandaer i bjergene i det centrale Kina. Her lever de i vildt bevoksede bambus områder, hvor de kan æde og boltre sig døgnet rundt. Førhen var kæmpepandaerne en truet art, men siden beskyttelsesforanstaltninger trådte til er panda bestanden vokset støt.

Frodig og fantastisk - det er Cambodia!

Bliv betaget af den gamle tempelby samt de hyggelige landsbyer.

I Østasien finder I det helt fantastiske land, Cambodia, som ligger placeret mellem Thailand og Vietnam. Rejser til Cambodia byder på frodig natur, fremmede ritualer og et utal af flotte templer. Et tempelkompleks der må opleves på første hånd, er Angkor Wat. Dette smukke og mystiske religiøse bygningsværk er det største af sin slags, og blev bygget til den hinduistiske gud, Vishnu, i det 12. århundrede. Templet tog 37 år at bygge og krævede cirka 25.000 arbejdere. Det er heller ikke overraskende, at det majestætiske tempel er på listen over UNESCOs verdensarvssteder, og årligt tiltrækker mere end 2 millioner nysgerrige gæster. Trods de prangende omgivelser blev byen forladt 200 år efter opbyggelsen - hvorfor er fortsat et mysterium. Cambodianerne lader ingen forglemme Angkor Wat, da tempelkomplekset fremgår på landets flag. Med dette flag er Cambodia det eneste land i verden, hvoraf et bygningsværk fremgår på et flag.

Vil I besøge alle spændende kroge i Cambodia, hjælper TravelBird jer gerne med at finde dem.
Start i hovedstaden, Phnom Penh, hvor både det røde nationalmuseum og det iøjnefaldende kongelige palads, med gyldne tage, er must sees. Ønsker I en unik kulturel oplevelse, er det bedste tidspunkt for en rejse til Cambodia i foråret. Nærmere sagt under Khmer nytåret, midt i april måned, hvor buddhister og feststemte mennesker kaster med vand og pulver i alle regnbuens farver. Når farverne og vandet rammer jeres kroppe, bringer det lykke og sundhed i det nye år.

Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er en kosmopolitisk, levende og farverig storby.

Et stop i Kuala Lumpur er en super oplevelse på rejser til Asien. Hovedstaden i Malaysia gemmer på det smukke og prægtige palads, Istana Negara, som fylder hele 50.000 km2. Bestemt et højdepunkt på jeres rejse til Malaysia! Er interessen for hinduistisk helligdom stor? Batu-hulerne i Malaysia ligger ikke langt fra Kuala Lumpur, og rummer nogle af de mest berømte hinduistiske helligdomme, som ikke er placeret i Indiens land. Templet, bestående af huler, er bygget ud af 400 millioner år gamle kalksten til ære for den hinduistiske gud, Murugun.

Mangler I møbler eller rejse-nips til huset eller lejligheden derhjemme? Trænger I til at forkæle jer selv med noget nyt tøj eller et par nye sko? I Kuala Lumpur er der noget for enhver smag i alle prisklasser. Utama Mall er det 4. største indkøbscenter i verden, og garanterer shoppingmuligheder uden ende. Lige noget for enhver shopaholic! Afslut shopping eventyret med “The Sunway Pyramid” - et shoppingcenter der ikke er til at overse med sin arkitektoniske inspiration fra Egypten.

Rejser til Asien inspirerer med inputs fra fremmede verdener, religioner, traditioner, retter og tankegange. Ligegyldigt hvor I tilbringer jeres ferie i Asien, vil I snart få jer en uforglemmelig ferie for resten af livet. Rigtig god tur!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice