Rejs mod smukke Maldiverne

Nika Island Resort & Spa, Kudafolhudhoo, Maldiverne

Water-villa

Garden-værelse

Garden-værelse

Garden-værelse

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Ophold på idyllisk koralø i tropiske omgivelser på Maldiverne, inklusive helpension, massage og snorkeltur

Nika Island Resort & Spa ligger smukt placeret på en tropisk paradisø i North Ari-atollen på Maldiverne. Fra den idylliske ø er der udsigt over Det Indiske Ocean så langt øjet rækker, og du er også tæt på flere fantastiske dykkersteder, hvis du får lyst til at udforske livet under vandoverfladen.

Du kan nyde en afslappende ferie med nogle dovne dage på de kridhvide strande, på en luftmadras på vandet eller i en hængekøje over vandet – men husk at smøre dig godt ind i solcreme, da den maldiviske sol er stærk! Hvis du trænger til en pause fra varmen, kan du nyde en skøn og forfriskende urtebaseret massage på Lotus Nika Spa.

Restauranten på koraløen serverer italienske, internationale og etniske retter med et stort udvalg af vin, så du får mange variationsmuligheder. For at nyde en ekstra speciel oplevelse kan du tilkøbe en privat romantisk middag på stranden eller i din egen villa – slap helt af mens restaurantens kulinariske team forkæler dig med skønne friske retter som hummer eller sushi.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser