Rejs mod smukke Maldiverne

Nika Island Resort & Spa, Kudafolhudhoo, Maldiverne

Op til -50% i dag På udvalgte tilbud.

Water-villa

Garden-værelse

Garden-værelse

Garden-værelse

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Bo på smuk paradisø tæt på flere fantastiske dykkersteder, inkl. helpension

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -50% på hotellets egne priser ?
Ophold på et Garden-værelse, inklusive helpension i form af morgenmad, frokost og middag på Restaurant & Bar.

Dette tilbud inkluderer også en 60-minutters signatur-massage; samt en snorkletur rundt om Nika Island per person, per ophold.

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Minimum fire overnatninger er påkrævet.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00.

Transfer

Transfer er ikke inkluderet i tilbuddet, og gæster er selv ansvarlige for at arrangere transfer direkte med resortet senest 72 timer før ankomst. Gæster, der ankommer før kl. 10.00 og efter kl. 15.00, skal selv arrangere overnatning i Male, da vandflyveren kun flyver i dagslys.

Transfer tur-retur med vandfly koster 400 USD per person i alderen 12 år og derover; 200 USD per barn i alderen 2-11 år; mens børn i alderen 0-1 år er gratis.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 01.02.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Ophold på idyllisk koralø i tropiske omgivelser på Maldiverne, inklusive helpension, massage og snorkeltur

Værelserne

Nika Island Resort & Spa ligger smukt placeret på en tropisk paradisø i North Ari-atollen på Maldiverne. Fra den idylliske ø er der udsigt over Det Indiske Ocean så langt øjet rækker, og du er også tæt på flere fantastiske dykkersteder, hvis du får lyst til at udforske livet under vandoverfladen.

Garden-værelserne ligger midt på øen og vender ud mod gangstien. De er elegant indrettet og har egen terrasse og udsigt mod haven. Beach-villaerne finder du på nordsiden af øen og har en privat strand omgivet af frodig, grøn vegetation. Her har du også en udendørs jacuzzi, ligesom du bor kun få skridt fra havet. Det mest luksuriøse valg er dog Water-villaerne, der ligger over vandet på nordøstsiden af øen. Her har du din egen private terrasse med trapper, som fører direkte ned til vandet, så du har let adgang til lagunen.

Faciliteter


- Wi-Fi
- LCD-TV
- Te- og kaffefaciliteter
- Minibar
- Roomservice
- Badekåber og tøfler
- Toiletartikler
- Hårtørrer
- Aircondition
- Pengeskab

Forplejning

Restauranten på Nika Island Resort & Spa serverer italiensk, international og etnisk mad med et stort udvalg af vin på mere end 100 sorter. På Coffee Shop kan du lytte til musik ved stranden og beundre de fantastiske solnedgange. Bepi Bar er formet som skroget til en dhoni, den traditionelle maldiviske båd – her kan du slappe af og nyde den skønne havbrise, mens du på Jetty Bar kan beundre Det Indiske Ocean ved kajen. Der er med andre ord adskillige steder, du kan få tilfredsstillet både sult og tørst under dit ophold.

Hvis du vil prøve en helt særlig kulinarisk oplevelse, kan du tilkøbe en privat romantisk middag på stranden eller i din egen villa – slap helt af, mens restaurantens team forkæler dig med skønne friske retter som hummer eller sushi.

Spa

Lotus Nika Spa ligger i en lagune dækket af smukke lotusblomster og byder på en række behandlinger i individuelle, flydende hytter, som er opkaldt efter kendte steder i Venedig. De professionelle terapeuter er hentet ind fra Indien, Bali og Europa og frister med massage og skønhedsbehandlinger baseret på naturlige urter og olier.

Beliggenhed

Nika Island Resort & Spa ligger på den tropiske koralø Kudafolhudhoo i North Ari-atollen på Maldiverne. Øen nås med vandflyver fra Male’s internationale lufthavn på cirka 20 minutter, og du bor desuden tæt på flere utrolige dykkersteder som Maaya Thila, Dinolugaa og Matiburi.

Godt at vide

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Transfer til resortet er ikke inkluderet. Læs mere om priser og afgange under "Flere oplysninger" under de enkelte tilbud.
Ideelt til
Aktiviteter Strand Langturs Afslapning Romantik Smukke landskaber
Nika Island Resort, Nika Island 20123, Maldiverne

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Gå ikke glip af

 • At ankomme til den smukke ø med vandflyver og nyde den fantastiske udsigt
 • Dovne dage på de kridhvide strande efterfulgt af en afslappende massage
 • Restauranten som serverer skønne retter med ingredienser hentet fra havet

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser