Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger gælder den måde, hvorpå TravelBird B.V. og de virksomheder, der er del af koncernen, som TravelBird tilhører ("TravelBird"),indsamler, bruger, vedligeholder og afslører information, der er indsamlet fra brugere (herefter: bruger, hver enkelt en "bruger" af webstedet http://www.travelbird.dk og TravelBird-appen (samlet: "webstederne"). TravelBird er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger, der opnåsgennem webstederne og på anden vis i overensstemmelse med de gældende hollandske databeskyttelses- og telekommunikationslove, mere specifikt den hollandske databeskyttelseslov (DDPA) (Wet bescherming persoonsgegevens) og den hollandske telekommunikationslov (Telecommunicatiewet).

Personlige data
TravelBird kan indsamle personlige data fra brugere, når brugere afgiver en ordre, tilmelder sig nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence eller kampagne, besvarer en undersøgelse eller udfylder en formular. Brugere kan blive bedt om, i det omfang det er passende, at opgive deres navn, e-mailadresse, telefonnummer, fysiske adresse og postnummer, land, nationalitet, køn, fødselsdato samt pas- og id-numre. Derudover vil TravelBird, når der bruges cookies, behandle din IP-adresse. Der findes flere oplysninger om brugen af cookies nedenfor.

Formål med behandling af personlige data
Dine personlige data bruges til at gennemføre reservationen, gennemføre betaling, til kommunikation om reservationen, til kundeservice og til at forbedre sådanne serviceydelser, til at forudse og løse problemer med eventuelle serviceydelser leveret til dig, til at sende nyhedsbreve, som brugeren er tilmeldt, samt til kundestatistik. Derudover kan information blive brugt til at køre en kampagne,spørgeundersøgelse, konkurrence, andre funktioner på webstedet og/eller andre markedsføringsformål. TravelBird kan også bruge denne information til teknisk og funktionel administration samt forbedring af vores websteder og TravelBird-appen og til at gøre brugeroplevelsen personlig. Derudover kan vi behandle dine data for at overholde juridiske og/eller lovpligtige krav. TravelBird kan anvende brugerens personoplysninger til at forebygge og bekæmpe bedrageri relateret til webstedernes betalingsprocesser. Under behandlingen af brugerens personoplysninger er TravelBird underlagt retsgrundlaget for legitim interesse.

Nyhedsbreve
TravelBird kan sende nyhedsbreve til brugere, der har købt et rejsetilbud via et af webstederne vedrørende lignende produkter, bortset fra hvis de gjorde indsigelse mod dette på købstidspunktet.Hvis en bruger vil drage fordel af vore daglige handlinger, kan de til enhver tid tilmelde sig vores nyhedsbrev. Nyhedsbreve kan indeholde virksomhedsnyheder, opdateringer eller information om eller tilbud på produkter eller serviceydelser fra TravelBird og/eller dets datterselskaber. Disse e-mail kan gøres personlige i henhold til dine personlige oplysninger, tidligere køb og webstedsnavigering. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde fremtidige e-mails, kan du gøre dette ved at klikke på teksten "Afmeld" i nyhedsbrevet, og derefter afmelde via en menu. Du kan også selv afmelde ved at ringe eller sende en e-mail til vores kundeservice, og så afmelder vi dig manuelt. Hvis du har spørgsmål, kommentarer og/eller klager, bedes du kontakte vores kundeservice. Kontaktoplysningerne finder du nedenfor.

Gæsteanmeldelser
TravelBird kan anmode brugere, der har bestilt en rejse på et af webstederne, om at skrive en gæsteanmeldelse. Brugere kan afvise, at deres anmeldelse vises online ved brug af en fravalgsfunktion. Ved at skrive en gæsteanmeldelse kan TravelBird informere andre brugere om kvaliteten og den overordnede oplevelse af rejsen og/eller andre tjenester, som brugeren har benyttet sig af. Under behandlingen af brugerens personoplysninger er TravelBird underlagt retsgrundlaget for legitim interesse.

Cookies og lignende teknikker
Udover ovennævnte kan vi bruge cookies eller lignende teknikker, når brugere interagerer med voreswebsteder. Cookies er små mængder information, der lagres på din enhed, når du besøgerwebstederne. Vær opmærksom på, at du muligvis ikke vil kunne tilgå webstederne, hvis du ikke accepterer brugen af cookies.

Webstederne bruger følgende cookies:

Google kan dog kombinere denne information med generisk information, de har om en bruger gennem deres andre serviceydelser. Derfor bruger TravelBird kun Google Analytics med din tilladelse. Idet TravelBird ikke har nogen kontrol over disse serviceydelser, henvises du til Googles information om deres serviceydelser som findes på https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da.

Derudover har TravelBird underskrevet en behandlingsaftale med Google. Denne aftale indeholder foranstaltninger mellem TravelBird (som ansvarlig part for de personlige data) og Google (som behandlere af personlige data). Disse foranstaltninger repræsenterer til hvilke formål, der kan erhverves personlige data, hvilke sikkerhedstiltag der skal tages, og hvilken form for tilsyn TravelBird kan føre som ansvarlig part for de personlige data.

Slet cookies
Cookies gemmer ikke information som din e-mailadresse eller dit telefonnummer, men behandler generelt din IP-adresse. Hvis du ikke vil have cookies lagret på din computer eller vil fjerne cookies, der allerede er lagret, kan du gøre dette via indstillingsskærmen i dine browserindstillinger. Justeringen af disse indstillinger er forskellige fra browser til browser. På webstedet "All about cookies" (Alt om cookies) forklares det tydeligt (på engelsk), hvordan du gør dette. Vær opmærksom på, at når de lagrede cookies fjernes, er webstederne ikke længere tilgængelige, uden at du igen accepterer cookies.

Sådan beskytter vi din information
Vi indfører passende praksis for dataindsamling, lagring og behandling samt sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang, ændring, afsløring eller destruering af dine personlige data, brugernavn, password, transaktionsinformation og data lagret påeller via vores websteder.

Vi bruger følgende sikkerhedsforanstaltninger:

Følsom og privat dataudveksling mellem webstedet og dets brugere sker via en sikret SSL-kommunikationskanal og er krypteret og beskyttet med digitale underskrifter. Selvom TravelBird udviser rimelig omhu for at yde sikker overførsel af information mellem dit udstyr og vores systemer, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information, der overføres til os over internettet. Hvis vi bliver opmærksomme på et brud på sikkerheden, der resulterer i uautoriseret adgang til dine personlige data, vil vi bestræbe os på at informere dig.

Deling af dine personlige data
Vi kan give dine personlige data til tredjeparter som f.eks. flyselskaber og indkvarteringsservicer, hvis det er påkrævet for at gennemføre din booking. Ellers deler, sælger, udlejer eller handler vi ikke med brugeres personlige identifikationsinformation til andre med undtagelse af virksomheder, der tilhører den koncern, som TravelBird tilhører. Vi kan gøre brug af tredjepartsserviceudbydere til at hjælpe os med at drive vores forretning og webstederne eller administrere aktiviteter på vores vegne som f.eks. at udsende nyhedsbreve eller undersøgelser. For at beskytte din og vores interesse kan TravelBird dele brugeres personoplysninger med vores betalingsserviceudbyder og/eller vores samarbejdsparter inden for opklaring af it-bedrageri. Dette sker dog kun, hvis det anses for at være strengt nødvendigt til forebyggelse og bekæmpelse af bedrageri relateret til webstedernes betalingsprocesser. Under behandlingen af brugerens personoplysninger er TravelBird underlagt retsgrundlaget for legitim interesse.

Tredjepartswebsteder
Brugere kan finde annoncering eller andet indhold på vores websteder, der linker til websteder og serviceydelser fra vores partnere, leverandører, annoncører, sponsorer, licensgivere og andre tredjeparter. Vi kontrollerer ikke indholdet eller links, der vises på disse websteder og er ikke ansvarlige for den praksis, der bruges på websteder, der linkes til eller fra vores websteder. Derudover kan disse websteder eller serviceydelser inklusive deres indhold og links være i konstant forandring. Disse websteder og serviceydelser har muligvis deres egne politikker for beskyttelse af personlige oplysninger og kundeservicepolitikker. At browse og interagere på andre websteder inklusive websteder, der har et link til vores websteder, er underlagt det pågældende websteds egne vilkår og politikker.

Ændringer af denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger
TravelBird kan efter eget skøn til hver en tid opdatere denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger. Når vi gør det, ændrer vi den opdaterede dato nederst på denne side. Vi opfordrer brugere til hyppigt at tjekke denne side for ændringer for at forblive informeret om, hvordan vi hjælper med at beskytte de personlige data, som vi indsamler.

Underretning og kontakt til os
Hvis du har spørgsmål til denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger eller webstedernes praksis, kan du kontakte os på:

TravelBird B.V.
Keizersgracht 281
1016 ED Amsterdam, Holland
Telefonnummer: +45 8988 2630
E-mail: privacy@travelbird.com

TravelBird har indberettet behandlingen af personlige data til det hollandske databeskyttelsesbureau. Denne underretning er afspejlet i et offentligt anmeldelsesregister på webstedet for det hollandske databeskyttelsesbureau under nummer 1462151.

Dette dokument blev sidst opdateret marts 2017