Par- eller familieferie på Kreta

Kiani Beach Resort, Chania, Kreta, Grækenland

Inkluderer fly Inkluderer fly

Superior-værelse med udsigt til haven

Family-værelse med havudsigt

Family-værelse med havudsigt

Family-værelse med havudsigt

Family-værelse med havudsigt

Resortets børnepool

Femstjernet, familievenligt luksushotel ved en af Kretas flotteste sandstrande, inklusive fly, transfer og all-inclusive – afrejse mellem april og september 2019

Flyet fra København har kurs mod det femstjernede Kiani Beach Resort lige ved en af Kretas lækreste strande, hvor du ikke behøver du ikke at have pengepungen med. Du har nemlig all-inclusive under opholdet og skal egentlig bare sætte dig behageligt til rette ved poolen eller restauranten og nyde et lækkert måltid eller en flot cocktail.

Resortet ligger lige ved en lækker sandstrand uden for den smukke by Kalyves på Kretas nordlige side. Ud over den lækre sandstrand byder hotellet også på to udendørs pools, en opvarmet indendørs pool, to udendørs børnepools, to restauranter, to poolbarer, hamam og en række børnefaciliteter. Derudover finder du et udvalg af taverner, caféer og små butikker i de små byer med traditionel, lokal gæstfrihed i nærheden af hotellet.

Hotellets aktivitetsprogram er enormt og byder både på dykning, tennis, yoga og zumba. Hvis det lyder lidt for energisk, kan du også bare vælge at slappe af med en iskold drink ved poolbaren. Du er jo på ferie!

Godt at vide

Der pålægges en byskat på 4 EUR per værelse, per nat, som skal betales på resortet.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser

Hvad er et depositum?

Kort sagt betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for at sikre din ferie. Du betaler ferieudbyderen den resterende saldo for ferien - som annonceret - på et senere tidspunkt (før du rejser).

Vi har tilføjet "udelukkende depositum"-salg for at give vores medlemmer mulighed for at få tidlig adgang til flere fantastiske ferier, og fordi vi ved, at planlægning og betaling for en ferie kan tage tid.

For flere oplysninger, se vores side med ofte stillede spørgsmål.