Frodigt bjergresort i Chiang Mai

Panviman Chiang Mai Spa Resort, Chiang Mai, Thailand

High Mountain Deluxe-værelse

High Mountain Deluxe-værelse

Majestætisk sparesort i Chiang Mais frodige bjerge, inklusive morgenmad, en thaimiddag, rabat på spabehandlinger med mere

Trænger du til lidt luftforandring? Den slags luftforandring, hvor det flade Danmark skiftes ud med frodig jungle, høje bjerge, brusende springvand og smaragdgrønne pools? Så har vi svaret! Det yderst stilfulde Panviman Chiang Mai Spa ligger ved de grønne bjerge nordvest for Chiang Mai i det nordlige Thailand, og fra resortet er udsigten fantastisk over de tågede bjerge og grønne, snoede dale.

Udsigten nydes bedst fra den avancerede naturlignende pool, som er opdelt i to etager med vandfald, samt på restauranten, der har en utrolig panoramaudsigt. Hotellet er perfekt, hvis du planlægger at udforske det nordlige Thailands overvældende skønhed – gå ikke glip af de skjulte bjerglandsbyer og den spektakulære thailandske arkitektur i området.

Spaen gemmer på foryngende behandlinger, detox- og antistresbehandlinger samt en blanding af Thai-lanna-behandlinger, meditation og moderne lægemidler. Du bliver forkælet med fra top til tå og vender hjem med fornyet energi.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser