Overnatning Skagen

Stå med ét ben i hvert hav, mest du nyder duften af havet og den friske luft. Book en overnatning i Skagen og bliv fortryllet af den fantastiske danske natur.

Tilbud

Vælg udrejsedato
1 tilbud
Placeret ved den nordligste spids af Danmark, er Skagen et af Nordjyllands smukkeste og mest kendte områder.

De mange solskinstimer kombineret med den unikke natur og de mange hvide sandstrande gør stedet ekstraordinært attraktivt at besøge. Med en overnatning i Skagen, er oplevelses mulighederne enorme. Den brede vifte af Caféer og restauranter er der altid mulighed for at nyde en kold øl i solen, eller få stillet sulten med lækre friske råvarer fra egnen. Der er begivenheder året rundt, der gør Skagen spændende at besøge uanset årstiden. Med de mange strande lokker med dejligt blødt sand og fortryllende blåt vand er der intet at sige til at kunstnere altid har elsket Skagen. De forskellige kulturelle og historiske oplevelser, er med til at gøre opholdet mere spændende, selv når vejret ikke er til en tur på stranden.

Byens mange tilbud

Tag en shoppetur på den smukke gågade, eller få stillet sulten på en af de utallige caféer og spisesteder.

Der er næsten altid noget at opleve i Skagen. Byen summer af liv og her er aktiviteter af enhver art. Skagens gågade har en masse gode muligheder for at shoppe, og de hyggelige caféer byder da også på en lækker kaffe latte til at lade kroppen op igen

Som de fleste danskere ved, er Skagen ikke kun kendt for sin smukke natur, men også for de moderne og stilfulde Ure, der er inspireret af byen og naturen i området. Skagen Danmarks flagskibsbutik er placeret lige ved gågaden, og tilbyder det fulde sæson-sortiment.

Er man en kaffe elsker eller godt kan lide at forkæle sig selv med lækre specialiteter til køkkenet bør man lægge vejen forbi Det Lille Kaffehus. Her kan man finde udsøgte og eksklusive varer. Helt specielt er deres egen kaffeblanding ‘Skagen Kaffe’ et populært valg, der med sin delikate og bløde smag er værd at afprøve. Vil man have lidt til den søde tand, har Bolcheriet det største udvalg af bolcher i alle mulige afstøbninger bla. tema bolcher, luksus bolcher og håndklippede rustne søm. Deres luksus serie er lavet på økologisk rørsukker og naturlige farve. Bolchemagerne står i butikken og laver bolcherne så man kan være heldig at have mulighed for selv at få lov til at lave en slikkepind eller to.

Ud over kaffe byder Skagen også på et fantastisk bryghus med med et varieret sortiment af øl inspireret af det nordjyske. Skagen Bryghus byder foruden øl, også på et lækker menu til at supplere smagsløgene. Vil man vide mere om bryghuset, er muligheden for en spændende guidet rundvisning rundt i deres bryggeri og tapperi. Her vil der blive fortalt om husets historie og hvordan man brygger øl, samt den obligatoriske ølsmagning som afslutning.

Den hyggelige gågade har mange forskellige caféer, men én der springer i øjet er Jakobs café og bar. Det hyggelige og stemningsfyldte fristed, der emmer af livsglæde og aktivitet er velbesøgt i sommerhalvåret, og giver mulighed for at nyde en cocktail eller en let frokost på deres store terrasse. Caféen har mange forskellige live arrangementer der bringer mange folk til og bidrager til den livsglade stemning. Med en overnatning i Skagen kan du opleve caféen når mørket er faldet på. Her skruer de op for musikken og forvandler den til en pulserende natklub. Dj’s og livebands besøger alle caféen og gør den til en af de mest spændende og velbesøgte natklubber i Skagen.

Forkælelse og velvære

Lykken er ikke en destination, men en måde at rejse på.

Lange dage med hårdt arbejde, kan hurtigt dræne dig for alt den gode energi. Forkæl dig selv med en overnatning i Skagen og mærk overskuddet strømme tilbage i kroppen.

Den smukke natur og de idylliske omgivelser er specielt indbringende for krop og sjæl. Smid skoene og tag en skøn gåtur langs den hvide strand ved Rådbjerg Mile. Mærk vindens friske luft fylde lungerne og det bløde sand mellem tæerne. Spred det medbragte tæppe, åben den mousserende vin og nyd de friske danske jordbær. Det er kun jer selv der sætter grænsen.

Er der brug for mere forkælelse er Ruths Hotel stedet at besøge. De skønne og afslappede omgivelser i deres wellness afdeling er fantastiske. Faciliteterne byder på blandt andet Sauna, opvarmet terapibassin med vandtemperaturer på 30-32 grader, og et bassin med cykler og boble-funktion. Hotellet tilbyder også et hav af forskellige og stimulerende massage, skønheds- og velværebehandlinger, der virkelig er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Har man behov for en mere dybdegående massage tilbyder Helsehuset Skagen bla. Fysiurgisk massage, Yoga massage og LaStone massage, der er en massageform hvor du får lagt varme lavasten på kroppen, og samtidig masseres med olie og varme samt kolde sten.

Oplevelser

Uanset om det er afslappelse eller aktiviteter I ønsker er det bare med at komme afsted.

Bryd den daglige rutine og kom ud og oplev Skagens fantastiske natur.

Det mest kendte ved hele Skagen skal absolut opleves. Grenen der er den nordlige spids af Danmark, dannes af sand der bliver transporteret nordpå langs hele den jyske vestkyst. Det er her hvor de to have Kattegat og Skagerrak mødes. Sandormen, der køre i pendulfart, vil tage jer fra Grenen kunstmuseum, ud til stranden, hvor man kan gå de sidste meter for at soppe og få den unikke mulighed for at stå men én fod i hvert hav.

Efter at have taget turen til den nordligste del af Danmark, bør man lægge turen forbi Sct. Laurentii kirke også kendt som Den Tilsandede Kirke der ligger syd for Grenen, i Skagen Klitplantage. Den smukke kirke blev bygget i slutningen af 1300 tallet og var dengang den største kirke i området. I 1700 tallet tog den sandflugt overhånd, der havde stået på i længere tid og kirken fik tilladelse fra kongen til at blive revet ned. Det er dog kun tårnet der står tilbage. Dele af inventaret blev genanvendt og findes idag i Skagen kirke.

En overnatning i skagen kan være fyldt med rolige ture ved stranden. Men er man til en mere aktiv ferie, kan man tage forbi Golfklubben Hvide Klit, hvor man kan prøve kræfter med de 18 huller i forrygende natur. For de ikke helt så garvede, har Skagen også Minigolf. For eksempel byder Dino golf på udfordrende minigolfbaner blandt store dinosauere og fantastisk natur, er der nok sjov for både børn som voksne.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice