5 Tilbud

Oplevelse

Hvem elsker ikke oplevelser? Hos TravelBird finder I et stort udvalg af oplevelser, som indbyder til helt fantastiske ferieminder!
Se mere:
Valgte filtre:
5 Tilbud
Filtre Ryd

Rejser og oplevelser - det hænger sammen!

Selvom rejser i sig selv er helt fantastiske, så er der altså ikke noget, der fuldender ens rejse som en helt vidunderlig oplevelse. Hos TravelBird kan I finde et fantastiske udvalg af oplevelser som I kan kombinere med jeres ferie. Hvad end I søger oplevelser for hele familien, fascinerende indblik i naturen eller historien eller gastronomi som I aldrig har oplevet det før, så finder I det her. Oplevelser indbyder til ferieminder I aldrig vil glemme, så det er bare med at komme afsted!

Oplevelser for alle

Oplevelser som går på tværs af aldre

Står I overfor at skulle planlægge næste familieferie, og kunne I tænke jer en ferie fyldt med oplevelser? Oplevelser som både jer og jeres børn finder sjove eller interessante? Så har vi gode nyheder - det finder I nemlig lige her!

Tag eksempelvis hele familie med på en skøn ferie i Hamborg, hvor I kan opleve den helt fantastiske miniatureverden Miniatur Wunderland, som er bygget op omkring verdens største modeljernbane. Denne imponerende by tager udgangspunkt i gengivelser af Hamborg og Tyskland, men er for nylig blevet udvidet, således I også kan opleve både Alperne, Skandinavien og USA! Udstillingen byder på masser af finurlige detaljer, og jo mere I betragter den, desto flere detaljer får I øje på. Fra byliv, til fodboldstadioner og lufthavne, udstillingen byder på lidt af hvert, og er klart en oplevelse både store og små vil finde underholdende - perfekt til en miniferie i Tyskland!

Også klassikeren Harry Potter, kan indfange og begejstre voksne som børn - og i London venter den ultimative Harry Potter oplevelse på jer! Her finder I nemlig Warner Bros. Studio Tour The making of Harry Potter, hvor os mugglere har mulighed for at komme med bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter film. Læg vejen forbi Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab, hvor I kan gå gennem den enorme og ikke mindst mageløse spisesal samt møde skolens mere end 200 overnaturlige væsener - heriblandt spøgelser og goblins. Turen byder også på højdepunkter som Privet Drive, hvor I kan opleve Harrys værelse under trappen, og den Forbudte Skov, der, som navnet antyder, normalt er forbudt for Hogwarts elever - så betragt jer selv som heldige! Fuldend oplevelsen med at få lavet jeres helt egen tryllestav i souvenirbutikken - vi garanterer jer en magisk oplevelser her.

Oplevelser der fascinerer

Historiske og naturlige vidundere

Oplevelser handler i den grad også om at blive fascineret og betaget af den verden, der befinder sig omkring os. Og uanset hvor I bevæger jer hen i verden, vil I støde på fascinerede historier eller spektakulær natur, som kan gøre indtryk på jer og give jer en oplevelse for livet.

Ser I mod nord, vil I eksempelvis kunne opleve det helt fantastiske og mageløse nordlys i den norske by Tromsø. Byen er den største by, som ligger nord for polarcirklen og midt i denne vidunderlige verden fyldt med is og sne, har I, hvis I er heldige mulighed for at opleve de magiske grønne og lilla farver, som danser hen over nattehimlen. Foruden det helt spektakulære naturfænomen byder Tromsø også på mulighed for at besøge samerne, tage på husky-safari og fodre rensdyr samt meget mere! Her er I garanteret en fantastisk oplevelse!

Indenfor Danmarks grænser har I også mulighed for at blive fascineret af fantastiske naturfænomener. Bo her i feriebolig eller på hotel - alt efter hvad der behager jer! I skal nemlig ikke længere væk end Thingbæk Kalkminer, som ligger ved Rebild i Nordjylland. Thingbæk Kalkminer er et nedlagt mine-område, der ligger under jorden, og er klart en af Danmarks mest unikke attraktioner! Her kan I gå på opdagelse i de gamle miner, møde flagermus samt opleve en række forskellige udstillinger nede i selve minerne. Tag også på en fantastisk vandretur i Danmarks største og ikke mindst smukkeste skov, Rold Skov, hvor I kan bestige de famøse Rebild Bakker eller lægge vejen forbi Store Blåkilde, som er en af Danmarks vandrigeste kilder, der, som navnet antyder, har et smukt blåt skær, hvilket kaster en forhekset stemning over den dybe kilde.

Eller hvad med at lægge vejen forbi Horsens, hvor I kan opleve det spektakulære fængselsmuseum? Fængselsmuseet var i over 150 år et rigtigt fængsel og lukkede først dørene i 2006. Siden 2012 har det efterfølgende fungeret som Europas største fængselsmuseum, og dette prisbelønnede museum tillader et indblik i fængslets historie - blandt andet fandt Danmark sidste henrettelse med økse sted her - og så er det også fyldt med flere forskellige spændende og interaktive udstillinger. Museet byder derfor både på noget for store som små!

Gastronomiske oplevelser

Mad der smager

Oplevelser kommer I mange forskellige størrelser, og vi er altså helt vilde med gastronomiske oplevelser, som der kan tilfredsstille smagsløgene. Alt efter hvor I rejser hen byder gastronomien på noget forskelligt, og findes der nogen bedre måde at opleve et land på end gennem maden?

Hvad med at tage på en helt fantastiske tur til Barcelona, hvor I kan opleve og ikke mindst smage på byen gennem en tapas-tour! Spanien er tapas’ hjemland, og I kan godt regne med, at I her har mulighed for at smovse noget af den lækreste tapas nogensinde i jer. På en tapas-tour rundt i byen kan I opleve det bedste fra to verdener - I bliver nemlig vist rundt I byens spændende og charmerende kvarterer af en lokal guide som også fortæller jer om den spanske gastronomi og kultur, hvorefter den lækre tapas nydes på en autentisk, lokal restaurant. Vi garanterer jer, at I går ikke sulten hjem!

Også den Italienske region Toscana fortryller med sin helt vidunderlig gastronomi. Landskabet her er præget af fantastiske vinmarker og olivenlunde, og man kan vist roligt sige at regionen har helt exceptionelle forhold til at dyrke råvarer til deres fænomenale køkken. Smag her på lækker pizza, pasta og vin - det er vel den bedste måde at opleve Italien på?

Kan I ikke få nok af portvin, så skal I lægge vejen forbi portvinens fødested nemlig Porto i Portugal! Her i byen har I rig mulighed for at dykke ned i historien og de mange traditioner bag regionens ælde druemost portvin. Besøg de gamle portvinshuse, hvor der stadig produceres vin den dag i dag. Mange af disse famøse portvinshus tilbyder rundture i de duftende vinkældre, hvor I kan se vinproduktionen fra forreste parket, og når ja.. så er der naturligvis smagsprøver på de guddommelige dråber inkluderet! Bedre bliver det næsten ikke?

Oplevelser er noget I husker resten af livet. Findes der noget bedre end at opleve og skabe helt fantastiske ferieminder med dem som I holder allermest af? Næppe. Uanset hvor turen går hen, venter der jer et utal af fantastiske, fascinerende og ikke mindst vidunderlige oplevelser. Hvad end I søger noget for hele familien, en bid af historien eller fortryllende gastronomi, så finder I det her hos TravelBird. Rigtig god fornøjelse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice