Tilbud

Musical

Der er altså noget helt særligt over at sidde i den mørke sal og vente på tæppet bliver trukket fra. Tag med TravelBird afsted til fantastiske musicals i vidunderlige byer!
Se mere:

Forestillinger der fortryller

Det er altså noget helt særligt over musicals. Den fantastiske kombination af skuespil og sang indfanger og fortryller på en helt bestemt måde. Følelsen af at sidde i den mørke sal og vente på tæppet bliver trukket fra, og det hele begynder. Spænding, glæden… ja, musicals kan altså noget! Bliv betaget af de smukke kostumer og den imponerende scenografi alt imens jeres ører fyldes med vidunderlig musik. Tag med TravelBird afsted til en helt fantastisk musical oplevelse, som der findes i et utal af storbyer verden rundt.

Her spiller de

London, New York og Berlin!

De største musical oplevelser finder I, i nogle af de største og ikke mindst skønneste byer i verden. For mange af os hænger en tur til London næsten uløseligt sammen med en fantastisk musical oplevelse - byen er nemlig spækket med dem. London er hjemsted for det famøse West End, som der byder på et utal af teatre og forestillinger. Her vil I derfor finde musicals, som uden tvivl kan få foden til at vrikke i takt med musikken hos alle. Hvad end I er til klassikere, som har spillet i årevis, søger noget for hele familien, eller kunne tænker jer at opleve jeres yndlings musikalske legende fortolket på musical manér, så er det at finde her.

Længere mod vest, nærmere bestemt i New York, venter der også et væld af fantastiske musicals på jer. Størstedelen, hvis ikke alle af jer, har nok hørt om Broadway som den ikoniske sidegade til Times Square med de mange teatre hedder. Måske har I lagt mærke til de mange musicals plakater der præger bybilledet på Times Square, og I skal altså ikke gå mange skridt for at opleve de fantastiske musicalerne bag dem. Også her har I mulighed for at opleve nogle af de absolutte klassikere udført på allerbedste vis. Eller hvad med at invitere hele familien ind at opleve en af de vidunderlige disney fortællinger? I New York kan alt lade sig gøre.

Også i Tysklands hovedstad Berlin, er der rig mulighed for at opleve musicals - en kør-selv-ferie til Tyskland, og så er I hurtigt nået frem! Selvom musicals ikke har en lige så lang historie i Berlin, som i London og New York, betyder det ikke, at I ikke kan få en helt fantastisk oplevelse her. Oplev eksempelvis den evige klassiker fra ABBA, Mamma mia, eller den helt fantastiske og ikke mindst farverige forestilling der udføres at den berømte The Blue Man group. Berlin lokker med masser af vidunderlige forestillinger.

Hvem egner musicals sig til?

Musicals for alle

Går I rundt med en idé om at musicals ikke er noget for jer? Så tro om igen! Musicals kommer nemlig i mange forskellige udgaver og variationer. Hvad end I søger farverige Disney eventyr, masser af god musik, eller måske medrivende og spændingsfyldte historier, så byder musicalgenren på det! Tag hele familien med ind at opleve den evige Disney klassiker Løvernes Konge, som kan frembringe smil, tårer og latter hos store som små. I denne klassiker følger I løven Simba, der forsøger at bekæmpe sin onde onkel Scar om retten til tronen. Denne farvestrålende opsætningen er spækket med underholdning, og så byder den selvfølgelig også på alle de kendte sange fra filmen. Så gør jer klar til at synge med på Hakuna Matata, The Circle of Life, samt alle de andre hits!

Det er også anbefalelsesværdigt at tage ind at opleve en af de mange klassikere. Der er vel en grund til at klassikere bliver kaldt klassikere. Oplev Phantom of the Opera, der omtales som musicalernes musical! Følg det frygtindgydende spøgelse, der i alt imens han plager Frankrigs gamle operahus falder for en smuk skuespillerinde. Musicalen havde premiere helt tilbage i 1986 på Her Majesty's Theatre i London, hvor den siden hen er blevet opført over 11.000 gange. Den dag i dag spiller den stadig her, og er siden hen også rykket til New York!

I flere forskellige byer har I også mulighed for at opleve jeres yndlings artister i musical format. For hvad ville musicals egentlig være uden musik? Intet! Oplev Thriller Live, som er den ultimative hyldest til kongen af pop Michael Jackson! Thriller er det mest solgte album i hele verden nogensinde, og denne omfortolkning til musical er den perfekte måde at genhøre det på. Foruden hits som Beat it og Thriller byder musicalen på fascinerende multimedie-effekter og fantastiske koreografi, som flere gange næsten overbeviser jer om at poplegenden er tilstede i salen. Tilsammen udgør musicalen den perfekte homage til Michael Jackson og hans mere end 40 år lange musikalske rejse - og vi garanterer jer, det bliver svært ikke at rocke med i sædet.

Den ultimative kombination

Musical og storby hænger sammen

Når I rejser ud på jeres helt fantastiske musical oplevelse, rejser I samtidig også på ferie i helt fantastiske storbyer. Specielt i London og New York kan det mærkes hvordan musicals atmosfæren har smittet af på bestemte områder i byerne. Bevæger I jer rundt i Londons West End, kan I betragte de mange gamle teatre, som danner rammer for flere af vor tids største musicals. Beundre den smukke arkitekter alt imens I indånder den musikalske atmosfære og fornemmer den mange vidunderlige musicals, som der har spillet her. En helt særlig stemning omkranser i den grad også Broadway i New York. Denne fantastiske gade er nemlig propfyldt med teatre på hvert et gadehjørne - faktisk har nogle af de største skuespillere stået på scenen her.

Kan I ikke få nok af det fantastiske univers som musicals karakteriseres af, er det anbefalelsesværdigt at gå rundt i disse områder og suge de mange indtryk til jer. Er I afsted på en længere tur, kan kan I også nyde godt af, at I befinder jer og bor på hotel i en helt vidunderlig storby. Tag på sightseeing, shopping eller hvad hjertet ellers måtte begære - I er jo kommet til storbyen, så her er mulighederne mange! Besøg et af de mange museer der gemmer sig rundt om i byen, eller dyk ned i interessant historie - valget er jeres! Der er derfor rig mulighed for at kombinere en storbyferie og musical oplevelse. TravelBird hjælper jer på vej!

Musicals indbyder til helt fantastiske oplevelser, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Og musicals er ikke bare én ting: de kommer i mange forskellige størrelser og former. Hvad end I søger en oplevelse for hele familien, en god aften sammen med vennerne eller måske en romantisk date, kan I tage ind at se en helt fantastisk forestilling. Rigtig god fornøjelse!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice