22 Tilbud

Miniferie

Trænger I til en sviptur væk fra hverdagen, så tag med på weekendophold. Hvad end I er på udgik efter en romantisk weekendtur, en storbyferie med vennerne eller en sjov tur for hele familien, så finder I det hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
22 Tilbud
Filtre Ryd

Det behøver bestemt ikke at være en hindring, at I ikke har så mange dage at hive ud af kalenderen til en ferie. Der er nemlig masser af muligheder for at tage på et skønt weekendophold!

Uanset om I rejser som par, med venner eller med børnene, så er et weekendophold en fin måde at undslippe rutinerne og få tilbragt kvalitetstid sammen. En weekend fuld af gode oplevelser er lige rundt om hjørnet, hvad end I selv vil køre eller hellere tage et fly. En af danskerne absolutte favoritter, når det kommer til weekendophold, er storbyferier. Med så mange skønne byer blot en kort flyvetur borte, er det da også det perfekte sted at bruge weekenden. Kunst, kultur, kulinariske oplevelser, shopping og et festligt natteliv er bare nogle af de ting Europas storbyer har at byde på.

Vil I have romantikken til at blomstre, er der masser af muligheder. Hvad med et kroophold i det danske land med gåture ved stranden eller i skoven, et wellnessophold med masser af tid til at pleje både forholdet og kroppen i Nordtyskland eller en smuttur til romantikkens ultimative hovedstad, Paris?

Trænger I som familie til at komme hinanden ved, så er et weekendophold værd at overveje. Især når den næste skoleferie synes langt borte, er et weekendtur med familien en god måde at give sig tid til hinanden i en fortravlet hverdag. Tag for eksempel et smut til en sjov forlystelsepark eller feriepark i Danmark, Tyskland eller Holland. Her er der masser af aktiviteter, der nok skal sætte et smil på læberne hos både store og små.

Kort visit til storbyen

De helt store favoritter hos danskerne er de klassiske storbyer som London, Berlin og Paris, men også Østeuropas større byer bliver mere og mere populære.

I London kan I hoppe på en dobbeltdækkerbus, se skylinen fra toppen af London Eye, besøge de summende og sydende gademarkeder, og slutte dagen af med at skylle alle indtrykkene ned med en kold pint. Berlin er bestemt også et sted, vi danskere gerne tager en smuttur til, og det er selvfølgelig også oplagt, nu man både kan flyve og selv køre dertil rimeligt hurtigt. Tysklands enorme hovedstad byder på aktiviteter for enhver alder og temperament, og ligegyldigt hvad I vil have ud af jeres storbyferie, kan I få det indfriet her. Dyk ned i den spændende historie, snup en klassisk currywurst, shop amok i Kurfürstendamms mange butikker eller udforsk de mange barer.

Længere mod øst lokker byer som Budapest, Prag og Krakow med masser af historie og prægtig arkitektur fra svundne tider blandet med shopping, lækre restauranter, livlige barer og alt hvad man ellers kan ønske sig af en moderne storby. Tag for eksempel en tur til Budapest, hvor I kan slappe af med velgørende wellness i byens termiske bade, se det imponerende bybillede på en sejltur langs Donau og gå tur i de hyggelige gader, som er prydet med den fineste art nouveau-arkitektur.

Miniferie for alle

Hvad end I vil holde ferien indenfor landets grænser eller i udlandet, er der mange muligheder for en aktiv og lærerig ferie for de små poder.

Feriecentre og forlystelsesparker er oplagte steder at tage familien med til, da der her med sikkerhed er sjov for alle familiens medlemmer. Tilbringer I lidt for meget tid på sofaen til hverdag, kan det bestemt også være værd at overveje at spænde cyklerne bag på bilen og bruge ferien på tohjulede eventyr i naturen. I Danmark er der mange cykelruter, der ikke er alt for trafikerede, og hvor I derfor snildt kan have de små med.

Hos vores tyske naboer, som kun er en smuttur væk i bil, er der også masser af muligheder for en sjov weekendtur med familien. Her er der masser af sjove forlystelsesparker, I kan boltre jer i, og der skal helt sikkert nok være noget, der falder i alles smag. Har I eksempelvist lyst til en ferie i troperne, så kan det såmænd sagtens lade sig gøre, selvom I kun har sat weekenden af til det. I skal nemlig ikke længere end 50 km syd for Berlin for at finde et tropisk paradis. Tropical Islands er fuld af sjov for hele familien, og her kan de mindste suse ned af vandrutsjebanerne, mens de voksne slapper af i den lækre lagune med en farverig cocktail i hånden.

Afslapning eller oplevelse? - Du bestemmer!

Et weekendophold for 2 er den oplagte mulighed for at slippe væk fra de vante rammer og spendere kvalitetstid sammen.

Afslapning og forkælelse er højt på ønskelisten hos de fleste par, der tager på weekendtur, og vil I have ladet batterierne op igen, er et wellnessophold værd at overveje. Kig hinanden dybt i øjnene i spabadet, nyd en omgang afslappende massage, og slut dagen af med en romantisk middag i stearinlysenes skær.

Eller hvad med en romantisk kør-selv-ferie til en vinregion, hvor I kan nyde udsigten til de langstrakte vinmarker og vingårde og smage på de lokalproducerede dråber. Ved Moselfloden i Tyskland kan I tage på en vandretur i de dybe skove og dale og udforske Europas stejleste vinmarker. Tager I til Alsace, kan I boltre jer i franske delikatesser og aflægge idylliske landsbyer med bindingsværkshuse og ægte fransk charme et besøg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice