Mexicansk voksenferie med all-inclusive

Kore Tulum Retreat & Spa Resort, Tulum, Mexico

Luxury Jacuzzi King-suite med udsigt over haven

Luxury Jacuzzi King-suite med udsigt over haven

Fredfyldt ophold på wellnessresort med pool ved Tulums smukke kystlinje kun for voksne – med all-inclusive

Tag væk fra hverdagens trummerum og få fornyet energi under et velfortjent ophold på Mexicos smukke caribiske kyst, som  går under den eksotiske betegnelse Riviera Maya. Kore Tulum Retreat & Spa Resort, der ligger ved den klippefyldte kyst lige uden for Tulum, inviterer dig til at fokusere på dit velvære og genoplive dine sanser omgivet af områdets ubeskriveligt smukke natur.

Alt på Kore Tulum Retreat & Spa Resort er tilrettelagt, så du sikres et afslappende ophold uden en eneste bekymring. Opholdet er all-inclusive, så du kan tage for dig af de lækre a la carte-retter på restauranterne Shangri-La og Nirvana uden at bekymre dig om regningen.

Start dagen med yoga, meditation eller en god workout, og brug så eftermiddagen på at slappe af ved poolen, der har udsigt over det turkisblå hav. Senere kan du forkæle dig selv med velgørende behandlinger på resortets spa eller tage ind til den charmerende by Tulum. Trænger du til at komme lidt på eventyr efter al den afslapning, ligger Tulum National Park og nogle af Mexicos verdensberømte maya-ruiner blot tre kilometer fra resortet.

Ideelt til
Foodies Afslapning Strand Romantik Smukke landskaber Spa

Gå ikke glip af

  • At falde i søvn til lyden af bølger, der slår ind mod kysten
  • At bo med all-inclusive så det eneste, du behøver bekymre dig om, er, hvor du skal slappe af
  • Muligheden for at starte dagen med yoga eller meditation efterfulgt af afslapning ved poolen

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser