Mellem Ku'damm og Savignyplatz

NH Berlin Kurfürstendamm, Berlin, Tyskland

Standard-værelse

Standard-værelse

Standard-værelse

Juniorsuite

Juniorsuite

Moderne hotel med central beliggenhed ved Berlin's berømte shoppinggade, inkl. morgenmad og parkering

Hvis du er en af dem, der elsker Berlins puls, men heller ikke har noget imod lidt luksus på din ferie, så er du landet det helt rigtige sted, nemlig i Berlins bohemekvarter Charlottenburg. Du har kun fire minutter til Savignypladsen, knap et kvarter til det nyåbnede Bikini Berlin og det sprælske liv på den legendariske Kurfürstendamm har du lige foran hoveddøren. Som det kan ses i gadebilledet, er Charlottenburg et kvarter, som hylder mangfoldigheden, men det er også et oplagt sted at slå sig ned, når man kommer som turist. Du kan for eksempel tage en hyggelig spadseretur til Gedächtniskirche eller stoppe op ved Schloss Charlottenburg, og nyde synet af en af Berlins mange smukt restaurerede bygninger, hvor der oven i købet vises film om sommeren.

Du er omgivet af hypede barer, restauranter og alle mulige slags fornøjelsestilbud, som kan nydes i nattetimerne, og i dagtimerne kan du glæde dig over, at du kun har en kort vej til byens vigtigste seværdigheder. NH Berlin Kurfürstendamm er det optimale udgangspunkt for et ophold i Tysklands hovedstad. Der er næppe nogen bedre start på dagen end en lækker og velanrettet morgenmadsbuffet i smukke omgivelser oven på en sen aften i den pulserende storby. Dernæst kan du komme videre fra Charlottenburg-kvarteret til Mitte, studenterkvarteret Kreuzberg eller en hyggelig tur til det hippe kvarter Neukölln, fyldt med restauranter, som ikke mindst er præget af den store tyrkiske del af befolkningen. Efter en lang dag til fods kan du forkæle dig selv med en massage i wellness-området eller nyde en af dine favoritcocktails i lobbybaren.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser