8 Tilbud

Luksusrejser

Vil I forkæles på jeres ferie, så tag med på et af TravelBirds 5-stjernede luksusrejser, hvor I kan nyde solen i skønne omgivelser!
Valgte filtre:
8 Tilbud
Filtre Ryd

Hvem ønsker ikke en ferie i sus og dus? På luksusrejser med TravelBird bliver der taget godt hånd om jer i de bedste og mest luksuriøse omgivelser.

Tiltaler en romantisk campingferie eller nætter i telt ikke jer? Foretrækker I overdådige hoteller pakket ind i luksus, lækre 3-retters middage og ultimativ pleje? Det er helt forståeligt! Alle mennesker har sommetider brug for en luksuriøs oplevelse, som bringer fornyet energi til at klare hverdagens forpligtelser. Luksus kan også overraske med opfindsomme innovationer såsom flyrejser med flyselskabet, Etihad Airways, hvorpå et af flyene tilbyder en privat suite. Denne luksuriøse indkvartering har et areal på 12 km2, og indeholder en stue med fladskærms-tv og minibar. Dertil hører der en dobbeltseng til, hvor man kan tage en morfar, inden tjener og kok serverer et skønt frisklavet måltid. En anden luksuriøs innovation er at finde i den ekslusive østrigske skiferie by, Kitzbühel. Her kan I finde skilifter med opvarmede sæder, automatisk sikkerhedsgrej og læderbeklædte sæder. Skiliften er ligefrem så behagelig, at I ville ønske at turen var længere. For kun efter 3 minutter står I på toppen af bjerget klar til at suse ned ad skibakkerne.

Luksus kan defineres på utallige måder, men en luksusferie fra TravelBirds sortiment gør alle tilfredse. Bare det at afholde ferie i udlandet er for mange en luksus, men specielt forbindes luksusoplevelser med førsteklasses service, udsøgte steder, klassisk elegance og overdådig mad. For nogle kan det også være en luksus blot at være sammen med sine kære. Uanset om I sætter tårnhøje krav eller har mindre forventninger til ferien, så vil luksusrejser ikke skuffe jer! De kombinerer de mange aspekter, og viser jer de smukkeste fornøjelser i livet. Lad jer blive forkælet for et par uger eller blot under et romantisk weekendophold.

Åbner I dørene til jeres valgte luksushotel, er det overdådighed og elegance, som møder jer. Med en indretning af højeste kvalitet og fantastiske komfortable senge lever I, som var I royale. Udover indretningen er betjeningen også udsøgt. Imødekommenhed, hjælpsomhed og opmærksomhed karakteriserer den fremragende service, der udøves på hotellerne. Her topper kvalitet fremfor kvantitet. Pop en flaske champagne og skyd ferien i gang!

Kan man sætte et prismærke på luksus?

Tag på en fantastisk rejse til 5-stjernede hoteller uden at tømme lommerne.

Ja, ordet luksus lyder som en dyr fornøjelse, men med TravelBirds luksusrejser har I ingen grund til bekymring for tomme lommer. Trods udtrykket kan indikere andet, behøver luksusrejser ikke at være dyre. For en fair pris kan I nyde fremragende 5-stjernet luksus i lande som Italien, Marokko, London og Dubai. Sidder I med jeres drømmedestination på skærmen, klar til at bestille i en fart? Tøv en kende! En analyse fra The Wall Street Journal viser, at fredag ​​er den dyreste dag at booke billetter. Dette skyldes blandt andet at et stort antal forretningsrejsende booker flybilletter på netop denne ugedag. Derfor er det ideelle tidspunkt at bestille en billet tirsdag ved midnatstid, så I kan nyde en luksusrejse for færre penge. Det gør det lidt nemmere at nyde cocktailen til fulde!

Gourmetmad på 1. klasse

Naviger i et univers af kulinarisk sublimitet.

På en luksusrejse hører der kulinariske lækkerier til! Spis jer mætte i madrige morgenbuffeter, der ikke efterlader et øje tørt. Her kan I drikke frisk morgenkaffe, te og juice og spise yogurt med toppings, eksotisk frugt og diverse varme retter. På nogle hoteller kan I ligefrem bestille jeres egen omelet, som straks vil blive tilberedt. Efter et godt gedigent måltid morgenmad kan en lovende dag begynde. Hvis halvpension er inkluderet, kan I ved aftensmåltidet nyde delikatesser fra hotellets eget køkken. Ligeså er det sommetider muligt at bestille en festlig 3-retters menu, som imponerer enhver rejsende. Oplev en overdådig middag hvor I sammen genopliver den romantiske atmosfære i stearinlysenes skær. En madoplevelse på luksusrejser er ikke bare endnu et måltid mad men en hel kulinarisk oplevelse, der bringer jer på en sanselig rejse hvor både smagssansen, lugtesans, synssans og følesans bliver udfordret. Hvad venter I på? Tag det første fly til jeres drømmedestination og skru op for selvforkælelse og imponerende kulinariske oplevelser.

Wellness og luksus går hånd i hånd

Trænger I til fordybelse og selvforkælelse?

TravelBird tilbyder luksushoteller med wellness-område, hvor I sammen kan nyde spa-afdelingens rolige omgivelser eller en behagelig massage fra det professionelle personale. En tur i spa er noget for alle! Om det er en romantisk weekend for to, en familieferie hvor alle slags aldre skal kunne deltage eller en sjov og festlig uge med de bedste venner hjemmefra, så er I alle garanteret en super ferie på det skønneste hotel. Blandt andet på rejser til Dubai kan I blot læne jer tilbage og finde vejen til jeres indre balance, der ofte gemmer sig bag hverdagens travle mønstre. Tilbuddene for adgang til spa-området og behandlinger varierer fra hotel til hotel, så husk at hold godt øje med netop dit drømmetilbud for luksusferien. Måske I kan prøve et boblende opvarmet jacuzzi udendørs såvel som indendørs, eller besøge saunaen, hvor I helt sikkert vil få varmen. Hvis I har brug for motion, står de rummelige swimmingpools til jeres rådighed samt fitness-områder, hvor vægte venter på at blive løftet. Sammen tilfredsstiller alle disse vidunderlige spa-aktiviteter krop og sind på bedst mulig vis. I kan ofte vente med at bestille jeres ønskede spabehandling til, at I er ankommet til hotellet. For hvad kunne være bedre end at kaste sig i en blød seng efter en afslappende dag i spa? Når rejsen slutter, vil I igen være veloplagte til hverdagen derhjemme. Ha’ en fortryllende spa-oplevelse på jeres næste luksusrejse!

At bo på luksushotel kan føles så skønt og majestætisk, at I slet ikke vil forlade det fantastiske sted. Alligevel er den gode placering af hotellerne et godt fundament for at udforske det valgte feriemål. Det kan være at I befinder jer midt i en attraktiv storby, et idyllisk sted ved havet eller foretager en udflugt til de sydlige klipper. Uafhængigt af jeres valg er TravelBirds tilbud absolut værd at prøve. Beløn jer selv og tag for eksempel på en rejse til det eksotiske Caribien - ferien vil få jer til at smile af bare glæde!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice